18ος Μπιζάνιος Δρόμος

15-2-2015: Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννίνων, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννιτών και τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι διοργανώνουν τον 18ο Μπιζάνιο Δρόμο.

Share

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννίνων, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννιτών και τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι διοργανώνουν τον 18ο Μπιζάνιο Δρόμο.

Πρόκειται για αγώνες ασφάλτου απόστασης 11,3 χλμ. που γίνονται στο πλαίσιο των εορτασμών για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων. 
Παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες 1.000 – 2.000 μ. για παιδιά.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας www.pkdi.gr

Για να κατεβάσετε την πλήρη προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες το μονοπάτι σου στα βουνά της Αθήνας
Με κύριο στόχο να διαδώσει και να αναπτύξει το ορεινό τρέξιμο και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση το “New Balance Mountain Cup 2010” διοργανώει τον 3ο του αγώνα στο Τατόι.
2ος Ημιμαραθώνιος Βόρειας Κυνουρίας «Ο Ταναός»
14-7-2019: Αγώνας στον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας
Μινωικά αθληματα
Αγώνας Δρόμου σε χωματόδρομο και μινωικά μονοπάτια Πεζοπορία 7χλμ στην ίδια διαδρομήΑγώνας 800μ. για παιδιά αλλά και διάφορα ακόμα ιστορικά μινωικά αγωνίσματα περιλαμβάνουν οι 2οι Αυξέντιοι Αγώνες που θα γίνουν την Κυριακή 28 Ιούλίου. Δείτε περισσότερα.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο