Δόλιχος Αγώνας Δρόμου

1/3-5-2015: Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ θα διοργανώσει την 4η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 1-2 και 3 Μαΐου 2015.Share

Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ θα διοργανώσει την 4η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 1-2 και 3 Μαΐου 2015.


Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ και η οργανωτική ομάδα σας προσκαλεί στην 4η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 1-2 και 3Μαΐου 2015.

 Ο αγώνας έχει μήκος 255 χιλ και διάρκεια 48 ώρες. Η διαδρομή περιλαμβάνει 60% δασικούς δρόμους – χωματόδρομους και μονοπάτια και 40% ασφαλτοστρωμένους δρόμους που συνδέουν την κεντρική Ελλάδα με την Πελοπόννησο μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντίρριου. Η ορεινή διαδρομή φθάνει σε ύψος έως 1100 μέτρα με συνολική θετική υψομετρική 4500 μέτρα και αρνητική 5100 μέτρα. 

Για αυτό το σκοπό καλεί τους φίλους δρομείς που πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην απίστευτη αυτή δοκιμασία ψυχικής και σωματικής αντοχής, να δηλώσουν συμμετοχή για να νοιώσουν τα υπέροχα συναισθήματα που προσφέρει αυτή η εμπειρία. 
Συναισθήματα που μόνο λίγοι μπορούν να τα νιώσουν. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την 1 Σεπτεμβρίου 2014 και θα λήξουν στις 31 Μαρτίου 2015. Για οποιαδήποτε πληροφορία για το τερέν της διαδρομής τα χαρακτηριστικά του αγώνα, κανονισμούς, φωτογραφίες, video θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.doliho.gr η αν επιθυμείτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήσατε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] 
Θα σας περιμένουμε με χαρά αλλά και με την εμπειρία των προηγουμένων διοργανώσεων και πιστεύουμε να σας δώσουμε ένα αγώνα αντάξιο των προσδοκιών σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Olympus Marathon
26-6-2016: Την Κυριακή 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 13ος Olympus Marathon.
Μια γιορτή αθλητισμού για όλους στην Λίμνη Βουλιαγμένης
Τη δραστήρια πλευρά της ζωής και την ομορφιά της Λίμνης Βουλιαγμένης και της παραθαλάσσιας διαδρομής των νοτίων προαστίων της πόλης, μας καλεί όλους να γνωρίσουμε η TENΑ, υποστηρίζοντας ως μεγάλος χορηγός το TENA RUN THE LAKE, μια μοναδική εκδήλωση με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διερκέσουν έως και τις 7 Απριλίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
29ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου ΣΔΥΑ: Οι τελευταίες οδηγίες
Λίγο πριν την εκκίνηση του 29ου Ετήσιου Αγώνα Δρόμου του ΣΔΥ Αθήνας η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τους 1780 δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή και παραθέτει τις τελευταίες οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Επιπλέον προσκαλεί όλους όσους επιθυμούν να έρθουν, να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των δρομέων συμμετέχοντας σε αυτήν την μεγάλη γιορτή.
Back to Top