Δρόμος του Ταχυδρόμου 2015

18-1-2015: Αγώνας στα Τζουμέρκα

Share

Στην  Ήπειρο στα πανέμορφα Τζουμέρκα, σε μία προσπάθεια  ανάδειξης της φυσικής και περιβαλλοντικής ομορφιάς της περιοχής του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, στην μνήμη όλων αυτών των ταχυδρόμων που έδρασαν στην δύσβατη αυτή περιοχή  τον προηγούμενο αιώνα   και ιδιαίτερα του παππού μας  Κώστα Κώστα θα διοργανωθούν, υπό την αιγίδα του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, αγώνες δρόμου σε άσφαλτο.

Συγκεκριμένα  την Κυριακή στις 18/01/2015,θα γίνουν  λαϊκός  μαραθώνιος αγώνας 42 χιλιομέτρων με την ονομασία “ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ 2015”, ημιμαραθώνιος αγώνας 21 χιλιομέτρων  καθώς επίσης και  μικρός αγώνας  (fun race)  7 χιλιομέτρων, με εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Άγναντα Άρτα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2021
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Δρόμος Ηρώων Κιλκίς
Αγώνες στο Κιλκίς
Αγώνες δρόμου για την ενίσχυση των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011
H Οργανωτική Επιτροπή των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, στο πλαίσιο του προγράμματος τον αγώνων και παράλληλα με την αγωνιστική διαδικασία των αθλητών των Special Olympics, διοργανώνει αγώνα ημιμαραθωνίου και αγώνα δρόμου 10 χλμ. την Κυριακή 3 Ιουλίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 (περιορισμένος αριθμός θέσεων).
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο