Patra’s Trail Race by Pearl Izumi

19-4-2015: H εταιρεία αθλητικών ειδών Pearl Izumi σε συνεργασία με την Trail Project θα διοργανώσει ορεινό αγώνα στην Πάτρα.

Share

Ο αγώνας αναβάλεται. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης πατώντας εδώ.

Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών PEARL IZUMI σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης σειράς ορεινών αγώνων που υποστηρίζει στα βουνά της Αττικής, μετά από απαίτηση πολλών φίλων θα διοοργανώσει τη νέα χρονιά έναν ορεινό αγώνα στην Πάτρα όπου και η έδρα της αντιπροσωπείας σε συνεργασία με την Trail Project.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19 Απριλίου 2015
Χώρος εκκίνησης: Στις εγκαταστάσεις της Αχάια Κλάους
Στοιχεία διαδρομής: 13,5 χλμ με 770 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς

Ο αγώνας απευθύνεται σε όλους τους δρομείς ανεξαρτήτως επιπέδου αφού η απόσταση είναι σχετικά μικρή ενώ η τεχνική της δυσκολία είναι μέτρια ώστε να μην τρομάξει τους νεοεισερχόμενους στο χώρο. Αν δεν έχετε ανάλογη εμπειρία από αγώνες βουνού και αναρωτιέστε αν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε, θα σας προτείναμε να έχετε ολοκληρώσει έστω και σε προπόνηση την απόσταση των 10 χλμ.  
Για τους αρχάριους αθλητές θεωρείται ιδανική αφού μπορούν με ασφάλεια να πάρουν γεύση από αγώνα βουνού, σε μικρότερη όμως κλίμακα, ενώ οι πιο έμπειροι μπορούν να κάνουν μία δυνατή προπόνηση προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες-στόχους της άνοιξης.

Θα υπάρχουν έξι κατηγορίες οι οποίες είναι: Ανδρών 1 (18-29), Ανδρών 2 (30-39) Ανδρών 3 (40-49) Ανδρών 4 (50+) Γυναικών 1 (18-39) και Γυναικών 2 (40+).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύει μία κατηγορία η συμμετοχή τουλάχιστον 6 αθλητών.
Οι νικητές-τριες κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν Κύπελλο και μετάλλιο ενώ όλοι οι τερματίζοντες θα κερδίσουν μετάλλιο καθώς και το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση δώρων του χορηγού.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ.

Στόχος του αγώνα είναι να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους δρομείς να έλθουν σε επαφή με τη φύση ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να γνωρίσουν όμορφες διαδρομές πολύ κοντά στον τόπο κατοικίας τους!

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ, Αγίου Ανδρέα 157, Πάτρα, τηλέφωνο 2610-274519 και πατώντας εδώ όπου μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τις τεχνικές λεπτομέρειες της διαδρομής, τους κανονισμούς, ενώ για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
North Olympus Trail Vrontou 2019
2-6-2019: Αγώνες βουνού στο Βόρειο Όλυμπο
15-4-2018: Ορεινοί αγώνες στο Ποικίλο Όρος
Stymphalia Lake Run 2023
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο