Αγώνας Δρόμου ΣΕΒΑΣΘ

8-2-2015: Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου ο ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνα δρόμου ανδρών 5 & γυναικών 2,5 χλμ.

Share

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου* ο ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνα δρόμου ανδρών 5 & γυναικών 2,5 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί η κοπή πίτας του συλλόγου αλλά και η ετήσια γενική συνέλευση.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ διεξάγεται ο Ετήσιος Ανώμαλος Δρόμος 5.000 m Ανδρών (8 γύροι) και 2500m (4 γύροι) Γυναικών γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για αθλητές, αθλήτριες και βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, στα γραφεία του ΣΕΒΑΣΘ που λειτουργούν εντός του Καυταντζόγλειου Σταδίου (τηλ. 2310 201 061) ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι τo Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 2,00 μμ, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, στο email [email protected].

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές των νικητών (πενταετίες). Στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Στη συνέχεια θα γίνει η κοπή της πίτας του συνδέσμου και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση. Τέλος θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων του 2015.

Ευχές για το νέο έτος
Ο Πρόεδρος: Ιούλιος Άββοττ    
Ο Γενικός Γραμματέας:  Παναγιώτης Κιτρίδης»

* Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί στις 25 Ιανουαρίου αλλά η διοργάνωση ανάβαλε τον αγώνα για τις 8 Φεβρουαρίου λόγω της διεξαγωγής εθνικών εκλογών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαρώνειας Ανάβασις  Low Vertical
Αγώνας κάθετης ανάβασης στην Μαρώνεια Ροδόπης
Η Gehwol "τρέχει" και φέτος 20άρι
Μία εταιρεία που φροντίζει όσο καμία άλλη για τα …πόδια των δρομέων θα βρίσκεται στο πλευρό τους για μία ακόμη φορά στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας της Αθήνας 20 χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών και το RUNNER την Κυριακή 11 Μαρτίου. Ο λόγος για τη Gehwol που εδώ και 135 χρόνια τώρα δημιουργεί προϊόντα για την προστασία και περιποίηση των ποδιών των αθλουμένων και όχι μόνο από φυσικά υλικά.
ANAτρέχω στην Αρκαδία
Τo Πολιτιστικό Κέντρο και το Τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο Βαλτεσινίκου, του Δήμου Γορτυνίας, προκηρύσσουν τον 4ο λαϊκό αγώνα ορεινού δρόμου στο μονοπάτι των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ» την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωί στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας με το σύνθημα «ANAτρέχω στην Αρκαδία».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο