Αγώνας Δρόμου ΣΕΒΑΣΘ

8-2-2015: Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου ο ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνα δρόμου ανδρών 5 & γυναικών 2,5 χλμ.

Share

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου* ο ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνα δρόμου ανδρών 5 & γυναικών 2,5 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί η κοπή πίτας του συλλόγου αλλά και η ετήσια γενική συνέλευση.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ διεξάγεται ο Ετήσιος Ανώμαλος Δρόμος 5.000 m Ανδρών (8 γύροι) και 2500m (4 γύροι) Γυναικών γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για αθλητές, αθλήτριες και βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, στα γραφεία του ΣΕΒΑΣΘ που λειτουργούν εντός του Καυταντζόγλειου Σταδίου (τηλ. 2310 201 061) ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι τo Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 2,00 μμ, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, στο email [email protected].

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές των νικητών (πενταετίες). Στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Στη συνέχεια θα γίνει η κοπή της πίτας του συνδέσμου και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση. Τέλος θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων του 2015.

Ευχές για το νέο έτος
Ο Πρόεδρος: Ιούλιος Άββοττ    
Ο Γενικός Γραμματέας:  Παναγιώτης Κιτρίδης»

* Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί στις 25 Ιανουαρίου αλλά η διοργάνωση ανάβαλε τον αγώνα για τις 8 Φεβρουαρίου λόγω της διεξαγωγής εθνικών εκλογών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Santorini Experience
1/3-5-2015: Ο Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τον βραβευμένο Όμιλο της Active Media διοργανώνουν το «Santorini Experience» το οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως το τρέξιμο και η κολύμβηση.
Ultra Ursa Trail 2020
Trail αγώνας υπεραπόστασης στο Μέτσοβο
3ος Ανώμαλος Δρόμος «Σολού Ντερέ»
15-6-2014: Οι Σύλλογοι του τοπικού δήμου ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση του 3ου Ανώμαλου Δρόμου «Σολού Ντερέ» στον Φιλώτα Φλώρινας που περιλαμβάνει αγώνα 10 χλμ. και περιπατητικό δρόμο 4 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο