Αγώνας Δρόμου ΣΕΒΑΣΘ

8-2-2015: Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου ο ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνα δρόμου ανδρών 5 & γυναικών 2,5 χλμ.

Share

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου* ο ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνα δρόμου ανδρών 5 & γυναικών 2,5 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί η κοπή πίτας του συλλόγου αλλά και η ετήσια γενική συνέλευση.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ διεξάγεται ο Ετήσιος Ανώμαλος Δρόμος 5.000 m Ανδρών (8 γύροι) και 2500m (4 γύροι) Γυναικών γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για αθλητές, αθλήτριες και βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, στα γραφεία του ΣΕΒΑΣΘ που λειτουργούν εντός του Καυταντζόγλειου Σταδίου (τηλ. 2310 201 061) ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι τo Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 2,00 μμ, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, στο email [email protected]

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές των νικητών (πενταετίες). Στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Στη συνέχεια θα γίνει η κοπή της πίτας του συνδέσμου και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση. Τέλος θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων του 2015.

Ευχές για το νέο έτος
Ο Πρόεδρος: Ιούλιος Άββοττ    
Ο Γενικός Γραμματέας:  Παναγιώτης Κιτρίδης»

* Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί στις 25 Ιανουαρίου αλλά η διοργάνωση ανάβαλε τον αγώνα για τις 8 Φεβρουαρίου λόγω της διεξαγωγής εθνικών εκλογών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Trail Αμαλής 2017
25-6-2017: Ορεινοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν και φέτος στην περιοχή της Αμαλής.
8ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος  «Ανόπαια Ατραπός»
7-5-2017: 8η χρονιά για τον αγαπημένο ορεινό αγώνα
ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία
Οι Δήμοι: Δημητσάνας, Βυτίνας και Κλείτορος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και το Μουσείο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» οργανώνουν τον 1ο Ετήσιο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τον τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2010» στις 30 Μαΐου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο