Αγώνας Δρόμου προς τιμή του Γρηγόρη Λαμπράκη

20-11-2016: Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου σε συνεργασία με ανεξάρτητους δρομείς του δήμου διοργανώνει την Κυριακή 2 Νοεμβρίου αγώνα δρόμου 6 χλμ. αλλά και αγώνες για παιδιά προς τιμή του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Share

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου σε συνεργασία με ανεξάρτητους δρομείς του δήμου διοργανώνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου αγώνα δρόμου 6 χλμ. αλλά και αγώνες για παιδιά προς τιμή του Γρηγόρη Λαμπράκη.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμού & Αθλητισμού» Δήμου Ζωγράφου σε συνεργασία- συντονισμό με τους ερασιτέχνες δρομείς του δήμου μας διοργανώνει λαϊκό αγώνα δρόμου 6 χιλιομέτρων καθώς και αγώνες:
–       600μ για μαθητές  Α’, Β, Γ΄ δημοτικού
–       1000μ για μαθητές Δ’, Ε’, ΣΤ’ δημοτικού
–       1000μ για μαθητές  γυμνασίου
–       Οι μαθητές λυκείου μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα των 6χλμ με Υ/Δ του γονέα- κηδεμόνα τους.

Η αθλητική εκδήλωση έχει μαζικό λαϊκό χαρακτήρα και γίνεται προς τιμήν του Αθλητή- Αγωνιστή της Ειρήνης  ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Ημερομηνία διεξαγωγής: 20-11-2014
Ώρα εκκίνησης: 10:30  π.μ.
Απόσταση αγώνα: 6χλμ.
Σημείο εκκίνησης: Πλ. Αλεξανδρή  (Γαρδένια)  Λ. Παπάγου  Ζωγράφου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Εκκίνηση πλ. Αλεξανδρή (Γαρδένια). Ανεβαίνουμε την Λ. Παπάγου έως την Αγίου Γεωργίου κάνουμε αναστροφή και κατεβαίνουμε την Λ. Παπάγου μέχρι την οδό Πολυφήμου,  κάνουμε  ξανά αναστροφή και ανεβαίνουμε τη Λ. Παπάγου, συνεχίζουμε στη Γ. Ζωγράφου μέχρι το ύψος της 28ης Οκτωβρίου, κάνουμε δεξιά  και φτάνουμε στην κεντρική των Ιλισίων την οποία και κατεβαίνουμε έως την  Ούλοφ Πάλμε, κάνουμε δεξιά  και στην Λ. Παπάγου πάλι δεξιά μέχρι να τερματίσουμε στην πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια).

ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Στο 3ο χλμ-νερό

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ  ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ώρα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δωρεάν

Δεν θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 6χμ έχουν όλοι οι αθλητές άνω των 18 ετών οι οποίοι τρέχουν με δική τους ευθύνη.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για την  καλύτερη προετοιμασία του αγώνα δηλώστε συμμετοχή και στείλτε την στο fax: 210-7713802 ή στο email: [email protected]  με την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου»,   μέχρι τις 30-10-2014. Την φόρμα συμμετοχής  μπορείτε να την δείτε  στο culturezografou.wordpress.com

Προσοχή την ημέρα του αγώνα όλοι οι αθλητές θα πάρουν το νούμερο συμμετοχής υπογράφοντας την φόρμα συμμετοχής από της 9:15 έως 10:15.
Χώρος προθέρμανσης: Το στάδιο « Γρηγόρης Λαμπράκης» θα είναι ανοιχτό από τις 8:30 πμ μέχρι και την εκκίνηση του αγώνα στις 10:30.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εκκίνηση: πλ. Γαρδένια 11:30 π.μ.

Η διαδρομή του παιδικού αγώνα θα είναι επί του οδοστρώματος της Λ. Παπάγου.

Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά θα πραγματοποιείται την ημέρα του αγώνα και θα φέρει απαραίτητα την υπογραφή του γονέα-κηδεμόνα.
Οι γονείς και οι κηδεμόνες υπογράφοντας την δήλωση αποδέχονται αποκλειστικά την ευθύνη για την συμμετοχή  των αθλητών-αθλητριών που έχουν στην κηδεμονία τους.
Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας που θα προκύψει.

Οι εγγραφές  θα γίνονται την ίδια ημέρα του αγώνα μέχρι τις 11.00 π.μ.

Θα βραβευτεί το σχολείο με την μαζικότερη  συμμετοχή.

Καλούμε τους μαθητές να προσέλθουν με  μια ζωγραφιά (Α4) που θα έχει σαν θέμα την ειρήνη  την αλληλεγγύη την συναδέλφωση των λαών και πως αυτό το πετυχαίνουμε μέσα  από τον αθλητισμό και ιδιαίτερα μέσα από το κορυφαίο αγώνισμα του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Οι ζωγραφιές των μαθητών θα εκτεθούν στον χώρο της εκκίνησης του αγώνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12α Διδασκάλεια 2023
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς αγώνες του λεκανοπεδίου, τα Βελερεφόντεια, έγινε την Κυριακή 11 Ιουλίου στην παραλία της Νέας Μάκρης. Για μια ακόμη χρονιά αρκετοί ήταν οι δρομείς που έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν έναν αγώνα που η καλή διάθεση και το κέφι κάθε χρόνο περισσεύουν.
Αγώνας Δρόμου Βουνού «5ος Δρόμος του Τσίπουρου»
28-11-2015: Ο Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου Νάουσας σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Μορφωτικό σύλλογο «Οι Κομνηνοί», με την βοήθεια του Τσαγκερά Γιώργου, διοργανώνει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 τον «5ο Δρόμο του Τσίπουρου».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο