Arkalochori Street Run

23-11-2014: Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου αγώνας δρόμου 10 & 5 χλμ.

Share

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου αγώνας δρόμου 10  & 5 χλμ. με την ονομασία Arcalochori Street Run.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα «Archalochori Street Run» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή λαϊκών αγώνων δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων και αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού που θα διεξαχθούν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. 
Σκοπός του αγώνα είναι η απόκτηση μιας ξεχωριστής αθλητικής εμπειρίας όχι μόνο για τους δρομείς και τους περιπατητές αλλά και για κάθε συμμετέχοντα εθελοντή  και πολίτη και να προωθηθεί το μαζικό δρομικό κίνημα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της κοινωνίας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας μας.

Αναλυτικά:
Τόπος διεξαγωγής: Αρκαλοχώρι Ηρακλείου 
Ημερομηνία: Κυριακή 23 Νοεμβρίου  2014

Ώρα εκκίνησης
10 χιλιόμετρα 10:00 πμ    
5 χιλιόμετρα 11:20 
1 χιλιόμετρο 9:10

Τόπος εκκίνησης/τερματισμού: Πλατεία Ελευθερίας, Αρκαλοχώρι.

Μέγιστη διάρκεια αγώνα:
10 χλμ. 1 ώρα και 15 λεπτά
5 χλμ. 1ώρα και 15 λεπτά

Διαδρομή: Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων είναι κυκλική (γύρος Αρκαλοχωρίου) και το μεγαλύτερο μέρος της είναι στον κεντρικό δρόμο (Ελευθερίου Βενιζέλου) και στην Οδό Σάββα Πέππα.
Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων είναι δύο κύκλοι των 5 χιλιομέτρων.

Οι αγώνες διεξάγονται αποκλειστικά σε άσφαλτο. 

Όριο συμμετοχών: για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων γι αυτό φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα.
10 χιλιόμετρα : 150 δρομείς
5 χιλιόμετρα : 350 δρομείς και πεζοπόροι 
1 χιλιόμετρο :150 Μαθητές  

Ώρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες πρέπει να  προσέλθουν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στον οποίο θα συμμετέχουν.  

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: θα ενημερωθείτε μέσω email λίγες μέρες πριν τον αγώνα  για το σημείο και την ώρα παραλαβής του πακέτου συμμετοχής την προηγούμενη του αγώνα από επιλεγμένα σημεία στο Αρκαλοχώρι και στο Ηράκλειο.

Σταθμοί τροφοδοσίας: οι σταθμοί τροφοδοσίας με νερό θα είναι 3 και θα βρίσκονται στο 2ο στο 5ο και στο 7ο χιλιόμετρο (στα 5 χιλιόμετρα μόνο στο 2ο)

Κόστος συμμετοχής:
5 € μέχρι την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.
7 € μέχρι Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.
10 € από τις 15 Νοεμβρίου και μετά.

Το πακέτο περιλαμβάνει:
1. Αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο για όλους του συμμετέχοντες.
2. Τεχνικό μπλουζάκι.
3. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπάκι.
4. Την απαραίτητη τροφοδοσία κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.
5. Τον αριθμό συμμετοχής.

3 € για των αγώνα 1000 μέτρων

Το πακέτο περιλαμβάνει:
1. Αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο για όλους του συμμετέχοντες
2. Τεχνικό μπλουζάκι
3. Την απαραίτητη τροφοδοσία κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα

Οι εγγραφές για τον αγώνα 1000 μέτρων θα γίνεται μόνο με τη χρήση έντυπης αίτησης και όχι ηλεκτρονικά.
Όσοι εγγραφούν μέχρι Παρασκευή 14 Νοεμβρίου θα έχουν γραμμένο στον αριθμό συμμετοχής το όνομα τους. 

Δικαίωμα συμμετοχής: Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές αθλούμενοι και περιπατητές ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης. Το όριο τον 5 χιλιομέτρων είναι 1 ώρα και 15 λεπτά, χρόνος που μπορεί να γίνει και με αργό περπάτημα.

Στα 10 χιλιόμετρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και στα 5 χιλιόμετρα όσοι έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος την ηλικίας τους. Αθλητές κάτω των 18 χρονών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη  συγκατάθεση των γονέων τους. 

Δηλώσεις συμμετοχής: οι δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους
1. Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του αγώνα www.arkalochoristreetrun.com
2. Σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αρκαλοχώρι και Ηράκλειο (θα ανακοινωθούν σύντομα) 
3. Στη γραμματεία τη μέρα του αγώνα έως και μία ώρα πριν την έναρξη  ΜΟΝΟ εάν δεν έχουν εξαντληθεί οι συμμετοχές.

Χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική και θα γίνει από την εταιρεία ChronoSystems με την χρήση chip που θα δοθούν την προηγούμενη του αγώνα μαζί με τους αριθμούς συμμετοχής. Μετά τον τερματισμό οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν το chip στου διοργανωτές , σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει χρέωση. Εκτός την εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν άλλα 2 σημεία ελέγχου για να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.  

Ισχύουν οι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για τους αγώνες δρόμου.  Τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων, καθώς και να τους διαγράψουν μετά τον αγώνα από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις, ηλεκτρονικό και οπτικό υλικό.
Τα αποτελέσματα θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και όποιος τερματίσει θα μπορεί να δει το χρόνο του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης την ίδια στιγμή
Τα διπλώματα του αγώνα θα είναι σε ηλεκτρονική μορφή ώστε να μπορεί όποιος θέλει να τα εκτυπώσει.

Ιατρική εξέταση: Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου .οι αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ιατρική κάλυψη: Την ιατρική κάλυψη του αγώνα θα αναλάβουν εθελοντές ιατροί ,εθελοντές του Ερυθρού σταυρού, ενώ για τους αγώνες θα ενημερωθεί και το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου το οποίο βρίσκεται πάνω στη διαδρομή.

Έπαθλα: Στις 12:40 θα γίνουν οι βραβεύσεις με κύπελλο για τους πρώτους κάθε κατηγορίας.Κατηγορίες : 1ος 2ος 3ος -1η 2η 3η γενικής κατάταξης ως 19 ετών 20-49, 50-59, 60 και άνω για άνδρες και γυναίκες. 

Θα βραβευτούν και οι 3 πρώτοι Αρκαλοχωρίτες και Αρκαλοχωρίτησες στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα. θα δοθούν  χειροποίητα μετάλλια σε όλους τους τερματίζοντες .Στον αγώνα 1000 μέτρων βραβεία  θα απονεμηθούν μετάλλια  στα 3 πρώτα αγόρια και κορίτσια μαζί με αναμνηστικά μετάλλια  για όλα τα παιδιά.

Συνδιοργανωτής: Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου

Επικοινωνία και ενημερώσεις: Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες για πρόγραμμα του αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα του αγώνα www.arkalochoristreetrun.com

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τους διοργανωτές 
Υπεύθυνος αγώνα και εγγραφών : Αλεβυζάκης Γιώργος 6945320483
Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Αρκαλοχωρίου Στέφανος Ψυλλάκης 6937005192

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Διεθνής αγώνας "Στα Χνάρια των Ηρώων"
29-7-2017: Ο ΑΠΣ “Απόλλων” Δυτ. Αττικής διοργανώνει διεθνή αγώνα για πρώτη φορά με την ονομασία “Στα Χνάρια των Ηρώων”
3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου "Γρηγόρης Λαμπράκης"
30-10-2016: Αγώνας στη μνήμη του μεγάλου αγωνιστή
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο