Το Υπερκοπέλι

5-10-2014: Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ του συλλόγου ΟΡΙΖΟΝΤΑ σε συνεργασία με το Chania Personal Training – KOTINOΣ, τον Ρ/Σ ”ΔΙΚΤΥΟ” FM 91.5 και το AQUA FIT διοργανώνουν αγώνα τριάθλου ερασιτεχνικού χαρακτήρα.

Share

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ του συλλόγου ΟΡΙΖΟΝΤΑ σε συνεργασία με το Chania Personal Training – KOTINOΣ, τον Ρ/Σ ”ΔΙΚΤΥΟ” FM 91.5 και το AQUA FIT διοργανώνουν αγώνα τριάθλου ερασιτεχνικού χαρακτήρα.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 05/10/14 θα διεξαχθή ο πέμπτος αγώνας “ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ” στα Χανιά. Η διοργάνωση γίνεται από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ του συλλόγου ΟΡΙΖΟΝΤΑ σε συνεργασία με τον σύλλογο μαζικού αθλητισμού Chania Personal Training – KOTINOΣ, τον Ρ/Σ ”ΔΙΚΤΥΟ” FM 91.5 και το κατάστημα αθλητικών ειδών AQUA FIT με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.
Ο «Ορίζοντας» είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια της ανάγκης για ανθρωπιστική δράση, όταν τα προβλήματα είναι αξεπέραστα και η κοινωνική πρόνοια μηδαμινή. Ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια στην πόλη μας με σκοπό τη στήριξη σε οικονομικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Ο αγώνας έχει ερασιτεχνικό χαρακτήρα ο αθλητής θα συμμετέχει διαδοχικά στα τρία αγωνίσματα και μάλιστα συνεχόμενα χωρίς κενό, πέραν αυτού που χρειάζεται για να φορέσει ρούχα ή να προσαρμόσει τον εξοπλισμό του. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στην παραλία των Αγίων Αποστόλων με κολύμπι απόστασης 500μ. Στη συνέχεια οι αθλητές θα επιβιβαστούν στα ποδήλατα τους και πραγματοποιούν διαδρομή 24χλμ και τέλος τρέχουν 6,6 χλμ γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων. Κατατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση δεν θα υπάρχουν αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, περνώντας το μήνυμα «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ».

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχουν και ομάδες απαρτιζόμενες από δύο(2) ή τρία(3) άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εκ των οποίων να είναι Άτομο Με Αναπηρία.
Σκοπός είναι να υπάρξει πληροφόρηση ,ευαισθητοποίηση και αλληλεπίδραση των αθλητών του τοπικού πληθυσμού με μαθητές-αθλητές με αναπηρία.
Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού.

Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί ένας μίνι αγώνας τριάθλου (μη αγωνιστικού χαρακτήρα) για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών με τίτλο «υπερκοπελάκι»!
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:30 και οι μικροί αθλητές θα κολυμπήσουν 100 μέτρα, ύστερα θα διανύσουν 2 χλμ με τα ποδήλατα και τέλος θα τρέξουν 500 μέτρα.
Σκοπός του μίνι τριάθλου είναι η διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε παιδί της παραπάνω ηλικιακής κατηγορίας και εφόσον έχει κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα που του επιτρέπει την συμμετοχή του στον αγώνα. Η υπεύθυνη δήλωση και η δήλωση  συμμετοχής  θα μπορεί να συμπληρώνεται στο σημείο που αναφέρεται παρακάτω. 

ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 5
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε έως την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου  καταβάλλοντας το ποσό των 15 ευρώ για την ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης Ορίζοντας. Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται ένα μπλουζάκι μακό και δωρεάν κουπόνι για 2 σουβλάκια και μια μπύρα ή αναψυκτικό. Όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει και το αγωνιστικό μπλουζάκι (τεχνικό) Υπερκοπελι 5 όταν θα κάνει την δήλωση του με επιπλέον κόστος 15 ευρώ.
Το όριο συμμετοχών είναι 200.

Σημεία δήλωσης συμμετοχής:
1. Γραφείο συλλόγου Ορίζοντα, Μανουσογιαννάκηδων 17, Τηλ : 2821079650, 09:00π.μ-15:00,Δευτερα έως Παρασκευή
2. Κατάστημα AQUAFIT, Κορωναίου 4, τηλ.: 2821093498, ωράριο καταστημάτων
3. Κατάστημα Ποδηλατοδρόμιο, Αποκορώνου 154, τηλ.: 2821072555, ωράριο καταστημάτων
4. Κατάστημα Το Ποδηλατάδικο του Αντώνη, Κισσάμου 208, τηλ.: 2821098886, ωράριο καταστημάτων.

ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΑΚΙ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ
Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε έως την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου  καταβάλλοντας το ποσό των 5 ευρώ για την ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης Ορίζοντας. Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται ένα μπλουζάκι μακό και δωρεάν κουπόνι για 1 σουβλάκι και ένα αναψυκτικό.

Σημείο δήλωσης συμμετοχής:
1. Γραφείο συλλόγου Ορίζοντα, Μανουσογιαννάκηδων 17, Τηλ : 2821079650, 09:00π.μ-15:00, Δευτερα έως Παρασκευή.

Μετά την ολοκλήρωση του Αγώνα Τριάθλου θα πραγματοποιηθεί beachparty με πολλά δώρα, φαγητό, μουσική και χορό! Θα πραγματοποιηθεί επίσης διασκεδαστικός αγώνας «SUPERHERO» με παιχνίδια στην παραλία για όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες ή για όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ: 6942246392 (Μανώλης), 6946334625 (Μιχάλης)

Email: [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.yperkopeli.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξτε το φαράγγι!
Με αφετηρία το οροπέδιο Οµαλού οι δροµείς ακολουθούν σηµατοδοτηµένο µονοπάτι διασχί- ζοντας τµήµα του γνωστού και εκπληκτικής φυσικής οµορφιάς Φαραγγιού της Σαµαριάς. Έχοντας διανύσει έναν µεγάλο κύκλο, οι αθλητές τερµατίζουν στο Καταφύγιο Καλλέργη, αφού έχουν καλύ- ψει συνολικά 14.870 µέτρα απόστασης και 1.900 µέτρα υψοµετρικής διαφοράς (1.200 µ. Ανηφό- ρα – 700 µ. Κατηφόρα).
5o Yedi Kule Conquest 2019
23-6-2019: Στις 23 Ιουνίου ο Αγώνας Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης
Ιστορικός δρόμος από το Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο
H Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων διοργανώνει στις 11 Σεπτεμβρίου αναβίωση της πορείας της φάλαγγας των Αθηναίων και Πλαταιών ελεύθερων πολιτών από τον Τύμβο του Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο απόστασης 37 χλμ. και προσκαλεί κάθε Έλληνα αθλητή/τρια να συμμετέχει.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο