32ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

23-11-2014: O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας διοργανώνει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου αγώνα δρόμου με την ονομασία: 32ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Share

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:
 Εκκίνηση από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή.
Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Τροφοδοσία:
Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία My Laps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 45 λεπτά και τα 10 χλμ. σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.

Παράλληλοι αγώνες

Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.
Σε όσα παιδιά τερματίσουν τον αγώνα των 2 χλμ. θα δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα και Μετάλλιο.

Κόστος Συμμετοχής:
Απλό Πακέτο: 10 €
Πλήρες πακέτο (Τεχνικό T-Shirt):15 €
Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται:
– το Σάββατο 22 Νοεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 στο δρομικό κατάστημα RUNNER STORE στο ισόγειο του Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α) και
– την Κυριακή 23 Νοεμβρίου από τις 8:00 π.μ. έως τις 9:30 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά (πριν από την εκκίνηση του αγώνα).

Ο Αγώνας έχει όριο 2000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα από την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου θα κλείσουν και οι εγγραφές. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο 2111168240 ή στο [email protected]

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Ελένη Μπερτσάτου
Νίκος Πολιάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Garmin Ziria Skyrace 2016
22-5-2016: Η Ζήρεια προσκαλεί τους mountain runners
Mondelez, η πιο ''γλυκιά'' ομάδα του ΚΜΑ
Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες εταιρείες συμμετέχουν  ομαδικά στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μία από τις πρωτοεμφανιζόμενες και ίσως η πιο «γλυκιά» ομάδα είναι η Mondelez Running Team. Πρόκειται για την εταιρεία που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως Lacta, Oreo, Philadelphia, Merenda, Jacobs, Trident, Halls.
Salomon Mountain Cup Κρυονέρι 2017
15-1-2017: Στο Κρυονέρι ανοίγει η αυλαία για το Salomon Mountain Cup 2017.
Back to Top