2o Poikilo Night Trail

5-7-2014: Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης προκηρύσσει το 2ο Poikilo Night Trail στις 5 Ιουλίου 2014, στο Ποικίλο Όρος.

Share

Το Σάββατο 5 Ιουλίου ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει νυχτερινό αγώνα τρεξίματος και ποδηλασίας στο Ποικίλο Όρος με την ονομασία «2o Poikilo Night Trail». Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης προκηρύσσει το 2ο Poikilo Night Trail στις 5 Ιουλίου 2014, στο Ποικίλο Όρος. Το event περιλαμβάνει αγώνα νυχτερινού ορεινού τρεξίματος MTR και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας MTB. Οι αθλητές μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ σ΄ έναν από τους δύο ξεχωριστούς αγώνες καθώς οι εκκινήσεις θα δοθούν με διαφορά 5 λεπτών. Αρχικά θα ξεκινήσουν οι ποδηλάτες οι οποίοι καλούνται να καλύψουν μία διαδρομή περίπου 25 χιλιομέτρων και στη συνέχεια θ΄ ακολουθήσουν οι δρομείς, οι οποίοι θα καλύψουν περίπου 10 χιλιόμετρων. Και οι δυο διαδρομές θα κινηθούν σε δασικούς δρόμους και θα περάσουν και από δυο μονοπάτια (μήκος μονοπατιών 1200 μέτρα περίπου συνολικά για το ποδήλατο και 600 μέτρα περίπου για το τρέξιμο).
Σημείωση: Τα δύο αγωνίσματα θα κινηθούν σε διαφορετικές διαδρομές.

Υδροδοσία: Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας στο ενδιάμεσο κάθε διαδρομής.
Στον χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχει ομάδα εθελοντών διασωστών, ιατρός και ασθενοφόρο.
Η σηματοδότηση θα γίνει με φωσφορίζοντα και αντανακλαστικά ειδικά μέσα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου (www.pdsodysseas.gr) συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και διευκρινίζοντας απαραίτητα σε ποιόν αγώνα αφορά η δήλωση. Οι δηλώσεις θα διαρκέσουν από τη Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 μέχρι και τη Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014. Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να ακολουθήσει η κατάθεση του ποσού συμμετοχής το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014.

Κόστος συμμετοχής: 10 € για τον κάθε αγώνα. Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρξει όριο 300 αθλητών και στους δυο αγώνες. Θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα, εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί το όριο των αθλητών.

Χώρος εκδηλώσεων: 5ο Δημοτικό σχολείο Πετρούπολης (τέρμα Ελαιών – Κερασόβου & Αγίου Πολυκάρπου Πετρούπολη, Τ.Κ. 13231) έναντι Άπολις.

Ο χώρος των εκδηλώσεων έχει επιλεγεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι αθλητές και οι επισκέπτες. Υπάρχουν μαγαζιά με καφέ, φαγητό, ποτό, άλσος αναψυχής καθώς και μια σύγχρονη παιδική χαρά, από τις καλύτερες του δήμου μας, για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, όσο θα περιμένουν τους αθλητές, οι επισκέπτες μας με τους μικρούς μας φίλους. Με το πέρας των τερματισμών θα υπάρχει ελαφρύ γεύμα για τους συμμετέχοντες προσφορά του συλλόγου.

Για το σύλλογο

Πρόεδρος: 6970402917 Ζωναράς Δημήτρης»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακαλύψτε τις trail διαδρομές της Ελλάδας
Το Mountain Bike & Run Cup 2009 ανεβαίνει βόρεια στο γνωστό για τους κατοίκους των Σερρών αλλά και αυτούς της Βόρειας Ελλάδας Λαϊλιά, το σπουδαιότερο δασικό πνεύμονα του νομού Σερρών.
Σκιάδεια 2017
2-4-2017: Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται αγώνας με την ονομασία “Σκιάδεια 2017”.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2017
5-3-2017: Στις 5 Μαρτίου 2017 θα διεξαχθεί ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο