1oς Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος “Στη σκιά του Κριάκουρα”

Ένας καινούριος αγώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου το απόγευμα στο φαράγγι της Αγ. Τριάδας στη Γκούρα Κορινθίας.

Share

1oς Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος “Στη σκιά του Κριάκουρα”

Ένας καινούριος αγώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου το απόγευμα στο φαράγγι της Αγ. Τριάδας. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Προκηρύσσεται ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος απόστασης 10 χλμ. με την “Στη σκιά του Κριάκουρα”. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στα Θεοδώριανα Άρτας το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 και ώρα 5:30μ.μ. στο παραδεισένιο φαράγγι της Αγίας Τριάδας ακολουθώντας τα κρυστάλλινα νερά του Γκούρα. Η συμμετοχή των αθλητών θα είναι συμβολική για να στείλουμε το μήνυμα ότι τα ποτάμια πρέπει να κυλούν ελεύθερα.”

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.theodoriana.com 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στην Κρήτη
Για 18η συνεχόμενη χρονιά έγινε με επιτυχία ο αγώνας δρόμου της Μονής Κουδουμά. Φέτος, την εμπειρία αυτής της δύσκολης διαδρομής των 9 χλμ. ανηφόρας και 13 χλμ. επίπονης κατηφόρας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν 81 δρομείς, 150 πεζοπόροι αλλά και ορισμένοι ποδηλάτες. Νικητής στον δρόμο των 22.5 χλμ. κατέλαβε ο Μανώλης Σηφάκης από την Αγία Βαρβάρα Μονοφατσίου με χρόνο 1:37 ενώ για στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μαρίνα Αχλάτη από την Ιεράπετρα με χρόνο 2:04.
6οι Αγώνες Nuventi Races
14-7-2019: Αγώνες τριάθλου στο Φάληρο
2ος Δρόμος 10km σε Ανώμαλο Δρόμο της Εθνικής Φρουράς και των Σωμάτων Ασφαλείας
Το Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» προσκαλεί τα μέλη του Παγκύπρια να συμμετέχουν στο 2ον Δρόμο 10km σε Ανώμαλο Δρόμο της Εθνικής Φρουράς και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο