21ος Δρόμος Υγείας Βόλου

Ο Βόλος ετομάζεται για έναν ακόμα αγώνα, τον Δρόμο Υγείας Βόλου που θα πραγματοποιηθεί για 21η φορά.

Share

Ο Δρόμος Υγείας Βόλου απόστασης 16,5 χλμ. θα πραγματοποιηθεί για 21η φορά το Σάββατο 17 Μαΐου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών.

“Για 21η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, το Σάββατο 17 Μαΐου το απόγευμα και ώρα 19.00, από την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, ο Δρόμος Υγείας 16,5 χλμ., με τη συμμετοχή των συμπολιτών μας και αθλητών από όλη την Μαγνησία, αλλά και δρομείς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Για άλλη μια φορά το σύνθημά μας είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» και μέσα από αυτούς τους αγώνες, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι συμπολίτες μας οδηγούνται  στον χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής. Όσοι συμμετέχουν, θα διανύσουν μια θαυμάσια διαδρομή, που πραγματοποιείται δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο. Επιτυχία ειναι η χαρά της συμμετοχής και του τερματισμού για τους περισότερους δρομείς

Καλούμε όλο τον κόσμο που αγαπάει το δρόμο αντοχής και την υγιεινή ζωή να έρθει και να συμμετάσχει στον 21ο  Δρόμο Υγείας που είναι  πλέον θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέξουν με δική τους ευθύνη.

Στον αγώνα θα προσφέρει την πολύτιμη  βοήθεια της οπως κάθε χρόνο η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας. Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα, ενώ θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ως εξής: Μέχρι 19 ετών, από 20 έως 29 ετών, από 30 έως 39 ετών, από 40 έως 49 ετών, από 50 έως 59 ετών και από 60- 69 ετών και από 70 ετών και άνω.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 19.00 απόγευμα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ.Εκκίνηση Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πεδίο του Αρεως-Πευκάκια-Αλυκές-Δημ.Υπαλλήλων και επιστροφή με τερματισμό το Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210/71.770 εσωτ 17 fax 2421040484 Κώστας Κυριαζής.
Μπορούν να  στείλουν τη δήλωση συμμετοχής με mail που βρίσκεται στο τέλος της προκήρυξης, στο [email protected]
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Τετάρτη 14 Μαΐου.”


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Skyros Run 2020
Αγώνες στη Σκύρο
4ος Αγώνας Δρόμου Κόρισσος
27-8-2016: Η «Ανοικτή Πρωτοβουλία ΙΣSOS» διοργανώνει το Σάββατο 27 Αυγούστου αγώνα στην άμμο για την ευαισθητοποίηση για τη διάσωσης της ομώνυμης παραλίας.
2ος ορεινός αγώνας Κρυόβρυσης Ολύμπου 20χλμ.
13-8-2017: Αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Κρυόβρυση του Ολύμπου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο