Garmin Ziria Cross Country Race

8-6-2014: H GoSport με τον Δήμο Σικυωνίων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε.Κορίνθου διοργανώνουν την Κυριακή 8 Ιουνίου τον ορεινό αγώνα: Garmin Ziria Cross Country Race στη Ζήρεια.

Share

H GoSport με τον Δήμο Σικυωνίων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε.Κορίνθου διοργανώνουν την Κυριακή 8 Ιουνίου τον ορεινό αγώνα: Garmin Ziria Cross Country Race στη Ζήρεια.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:
– Ziria Skyrace: Τεχνικός και ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας, μήκους 30 χλμ. και θετικής υψομετρικής στα 2620 μ. Κινείται σε δύσβατα ανηφορικά και απότομα κατηφορικά μονοπάτια και φτάνει  μέχρι την κορυφή του βουνού στα 2370 μ. μόλις στα πρώτα 8χλμ.
Απευθύνεται σε δρομείς με εμπειρία σε σχετικούς αγώνες βουνού.
– Ziria Scale Race: Αγώνας 10 χλμ. που μπορεί να χαρακτηριστεί ως εισαγωγικός αγώνας βουνού. Η εναλλαγή του τερέν, το σημαντικό ποσοστό μονοπατιών, η κίνηση σε δασικούς δρόμους με κλίση, η υψομετρική διαφορά αλλά και ο ενδιάμεσος σταθμός τροφοδοσίας της διαδρομής, συνθέτουν έναν αγώνα με όλα τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού ορεινού αγώνα σε μικρή κλίμακα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.zccr.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Λαικός Αγώνας Δρόμου Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνος
4-12-2016: Ο 3ος Λαικός Αγώνας Δρόμου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Με μεγάλη επιτυχία ο Ημιμαραθώνιος του Μαραθώνα!
Με τη συμμετοχή 1500 και πλέον δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 1ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα. Η υψηλή θερμοκρασία δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δρομέων, όλοι όμως έμειναν ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και μπήκαν οι βάσεις για έναν θεσμό που σίγουρα θα έχει μέλλον. Νικητέςς του αγώνα ο Αντώνης Παπαδημητρίου με 1:15:19 και η Χάιντι Διακομοπούλου με 1:27:59. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Hercules Mountain Marathon - Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης Ηρακλής 2018
15/16-9-2018: Ορεινοί αγώνες 43, 16,2 & 6,4 χλμ. στην Οίτη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο