Κρόνιον Πέρασμα

19-7-2014: Στον Πάρνωνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιουλίου αγώνας υπεραπόστασης απόστασης 70 χλμ. με την ονομασία «Κρόνιον Πέρασμα».

Share

Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Σπάρτης, ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγρότοπου Μουστού, ο ιστότοπος www.ultrarunning.gr και με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ.Αττικής ως τεχνικού συμβούλου του αγώνα, προκηρύσσουν τον αγώνα υπεραπόσττασης 70 χλμ. στον Πάρνωνα με το όνομα: Κρόνιον Πέρασμα «Τρέξιμο στο Ιερό Βουνό του Κρόνου – του Πατέρα των Θεών» το Σάββατο 19 Ιουλίου.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Σπάρτης, ο Δήμος Σπάρτης, ο Δήμος Βορ.Κυνουρίας, η τοπική κοινότητα Αγ.Πέτρου και οι τοπικοί φορείς, ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγρότοπου Μουστού, ο ιστότοπος www.ultrarunning.gr, ο Αθλητικός Σύλλογος Καρυών “Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ”, ο Α.Σ. ΒΟΥΡΒΟΥΡΩΝ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου Λακωνίας και με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ.Αττικής ως τεχνικού συμβούλου του αγώνα,  ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 70 ΧΛΜ. ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ «ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ»

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 19/07/2014
Αφετηρία – τερματισμός: Αγ.Πέτρος Αρκαδίας
Απόσταση:70 χλμ.
Ώρα: 10.00 π.μ.

Πληροφορίες διαδρομής: Ο αγώνας διεξάγεται όλος σε άσφαλτο. Πρόκειται για κυκλική διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό τον Αγ.Πέτρο Αρκαδίας. Ο αγώνας αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα τελευταίο προπονητικό τεστ, για τους δρομείς που θα τρέξουν στο Φειδιππίδειο Δρόμο ή στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ τον προσεχή Σεπτέμβρη και όχι μόνο, καθώς απευθύνεται σε όλους τους δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα υπεραπόστασης 70 χλμ. Ο αγώνας πραγματοποιείται όλος σε μία περιοχή απείρου κάλλους, περνώντας κάτω από έλατα, πλατάνια και άλλα δέντρα, με συνέπεια οι δρομείς να τρέξουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής υπό σκιά.
Ο αγώνας ξεκινάει από τον Αγ.Πέτρο Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας και κατευθύνεται προς το καταφύγιο Πάρνωνα, περνάει μέσα από τα χωριά Βαμβακού – Βαρβίτσα – Καρυές – Βούρβουρα και τερματίζει πάλι στον Αγ.Πέτρο, πραγματοποιώντας μία κυκλική διαδρομή μήκους 70 χλμ.

Θα υπάρχει αυθημερόν μετάβαση από Αθήνα. Ώρα αναχώρησης πούλμαν 05.00 στο Μεταξουργείο (μπροστά από το ξενοδ. STANLEY).
Κόστος συμμετοχής: 20,00 ευρώ

Όριο αγώνα: 10 ώρες (θα δοθεί ένα εξτρά μισάωρο ανάλογα με τις ειδικές συνθήκες του αγώνα) – μέχρι τις 20.30.

Αναλυτικά τα πλήρη στοιχεία του αγώνα στην διαδικτυακή μας σελίδα: www.kronionperasma.com

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας μας email στο lakoniault[email protected] ή τηλ. 6909389162 (Γορανίτης Παύλος).

Χορηγός επικοινωνίας: www.ultrarunning.gr»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος μνήμης
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας.
Βρεττάκεια 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
7o Samaria Run
22-5-2016: Στο όμορφο φαράγγι της Σαμαριάς θα γίνει για έβδομη φορά ο αγώνας με την ονομασία “7ο Samaria Run”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο