Ανοπαία Ατραπός 2014

4-5-2014: Με νικητές τους Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και Ευγενία Σταματελοπούλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο 5ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος με την επωνυμία «Ανοπαία Ατραπός» (Μονοπάτι Εφιάλτη) στο Όρος Καλλίδρομο.

Share

Με τη συμμετοχή 244 αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την

Κυριακή 4 Μαΐου 2014 ο 5ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος με την επωνυμία «Ανοπαία Ατραπός» (Μονοπάτι Εφιάλτη) στο Όρος Καλλίδρομο πάνω από το χωριό Θερμοπύλες.

Τον αγώνα που διοργανώνει ο Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας η «Τραχίνα» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων.

Πρώτος με 1:15:10 τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος ενώ ο Γιάννης Θανασιάς και ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος ακολούθησαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στις γυναίκες την πρωτιά έλαβε η Ευγενία Σταματελοπούλου με τις Rannelle McCoy και Ιωάννα Χουρίδου να κλείνουν τη νικήτρια τριάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στο Σύλλογο Διόνυσο Αμφίκλειας για την διοργάνωση του αγώνα Μονοπάτι Παρνασσού, που πραγματοποιεί εδώ και χρόνια, αλλά και για την προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην ευρύτερη περιοχή.
Σημαντική ήταν η παρουσία του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι Λαμίας για την υποστήριξη που παρείχαν στους δρομείς στο χώρο του τερματισμού.
Ακόμα συμμετείχαν και βοήθησαν στη διοργάνωση, το 3ο Γυμνάσιο Λαμίας, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Λουτρών Υπάτης, ο Ε.Ο.Σ Λαμίας, οι Προβομάστορες, Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας, το ΕΚΑΒ, το τμήμα Υδατοσφαίρησης της Αναγέννησης Λαμίας που πραγματοποίησε και τον άμμεσο καθαρισμό της διαδρομής ακολουθώντας τους τελευταίους δρομείς.

Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή του αγώνα και ιδιαίτερα τους χορηγούς τους.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα πατήστε εδώ.

Πατήστε εδώ για περισσότερα νέα για τον αγώνα και τις δράσεις του συλλόγου.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:153:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
PROκλητικά ανανεωμένο!
Με αρκετές αλλαγές θα πραγματοποιηθεί ο 5ος αγώνας alpamayoPRO Trail Race στις 15 Μαΐου στην Πάρνηθα. Η χάραξη νέας διαδρομής για τον μαραθώνιο επιτρέπει την ένταξή του στη λίστα των εγκεκριμένων αγώνων του Ultra Trail Du Mont Blanc ενώ και η Μεγάλη διαδρομή γίνεται… μεγαλύτερη! Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Εσείς θα δεχτείτε την πρό(σ)κληση;
8o Naxathlon 2015
29-8-2015: O ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου διοργανώνει το Σάββατο 29 Αυγούστου αγώνα τριάθλου στην Νάξο με την ονομασία 8o Naxathlon 2015.
Στο νησί της Αφροδίτης
Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο της Κύπρου ο καθιερωμένος μαραθώνιος του Μαρτίου Cyprus Marathon και παράλληλα ο ημιμαραθώνιος της πόλης και ο αγώνας 10 χλμ.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο