Ανοπαία Ατραπός 2014

4-5-2014: Με νικητές τους Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και Ευγενία Σταματελοπούλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο 5ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος με την επωνυμία «Ανοπαία Ατραπός» (Μονοπάτι Εφιάλτη) στο Όρος Καλλίδρομο.

Share

Με τη συμμετοχή 244 αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την

Κυριακή 4 Μαΐου 2014 ο 5ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος με την επωνυμία «Ανοπαία Ατραπός» (Μονοπάτι Εφιάλτη) στο Όρος Καλλίδρομο πάνω από το χωριό Θερμοπύλες.

Τον αγώνα που διοργανώνει ο Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας η «Τραχίνα» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων.

Πρώτος με 1:15:10 τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος ενώ ο Γιάννης Θανασιάς και ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος ακολούθησαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στις γυναίκες την πρωτιά έλαβε η Ευγενία Σταματελοπούλου με τις Rannelle McCoy και Ιωάννα Χουρίδου να κλείνουν τη νικήτρια τριάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στο Σύλλογο Διόνυσο Αμφίκλειας για την διοργάνωση του αγώνα Μονοπάτι Παρνασσού, που πραγματοποιεί εδώ και χρόνια, αλλά και για την προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην ευρύτερη περιοχή.
Σημαντική ήταν η παρουσία του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι Λαμίας για την υποστήριξη που παρείχαν στους δρομείς στο χώρο του τερματισμού.
Ακόμα συμμετείχαν και βοήθησαν στη διοργάνωση, το 3ο Γυμνάσιο Λαμίας, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Λουτρών Υπάτης, ο Ε.Ο.Σ Λαμίας, οι Προβομάστορες, Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας, το ΕΚΑΒ, το τμήμα Υδατοσφαίρησης της Αναγέννησης Λαμίας που πραγματοποίησε και τον άμμεσο καθαρισμό της διαδρομής ακολουθώντας τους τελευταίους δρομείς.

Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή του αγώνα και ιδιαίτερα τους χορηγούς τους.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα πατήστε εδώ.

Πατήστε εδώ για περισσότερα νέα για τον αγώνα και τις δράσεις του συλλόγου.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:153:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στον Ψηλορείτη
Η 8η Μαρτίου είναι η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών για τον 2ο αγώνα Psiloritis Race. Ο αγώνας που όπως είναι ήδη γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαϊου 2011, θα δεχτεί φέτος 300 αθλητές, λαμβάνοντας υπόψη τις οργανωτικές δυνατότητες.
8ος Δρόμος Σέιχ Σου
5-5-2019: O αγώνας στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης
Τα αποτελέσματα του Αγιωργίτικου
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Αυγούστου ο αγώνας δρόμου στη Νεμέα Κορινθίας απόστασης 12,5 χλμ. Παρά τη ζέστη έλαβαν μέρος σχεδόν 200 δρομείς από τις γύρω περιοχές αλλά και την Αθήνα. Νικητής για μία ακόμα φορά σε αγώνα σε Κορινθιακό έδαφος ήταν ο Παύλος Τζαναβάρος με 45:49 με τους Θανάση Καρσιώτη και Τανούς Αμπντάλα να κλείνουν την πρώτη τριαδα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο