4ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix – Παλαιό Φάληρο

1-6-2014: Λίγο πριν τον 4ο αγώνα της σειράς!

Share

Πλησιάζει ο 4ος αγώνας ATTIKA RUN & FUN Grand Prix @ Παλαιό Φάληρο όπου στις 01.06.2014 οι δρομείς θα τρέξουν σε μια πολύ ευχάριστη διαδρομή (10 χλμ, 3 χλμ και 1 χλμ για παιδιά) δίπλα στην παραλία και στη Μαρίνα του Φλοίσβου.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το άρτια οργανωμένο Δημοτικό Στάδιο Παλαιού Φαλήρου (στάση Τροκαντερό / Μαρίνα Φλοίσβου) και θα κατευθύνεται προς το πλοίο Αβέρωφ, την πλατεία Νερού αλλά και τις Μαρίνες Καλλιθέας. Οδηγείται στον παράλληλο δρόμο προς το ΣΕΦ όπου και αναστρέφεται στα 2500μ. από την εκκίνηση (4 X 2500m = 10χλμ).

Αστυνομία και εθελοντές (δείκτες) θα φροντίζουν για την ασφάλεια αλλά και την πορεία των δρομέων. Σταθμοί ανεφοδιασμού με εμφιαλωμένο νερό ΖΑΓΟΡΙ θα υπάρχουν στο μέσο της διαδρομής αλλά και στον τερματισμό. Μπανάνες CHIQUITA αλλά και αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα αλλά και άλλα πλούσια δώρα θα δίνονται στους συμμετέχοντες με την επιστροφή των ηλεκτρονικών τους αριθμών.

Φυσικά και θα ακολουθήσουν οι απονομές των νικητών όπου θα δοθούν κύπελλα, μετάλλια αλλά σημαντικά έπαθλα στους νικητές και τις νικήτριες των 10 χλμ και 3 χλμ, (παπούτσια, τεχνικά T-Shirt και T-Shirt) με την ευγενική χορηγία της εταιρίας αθλητικών ειδών SAUCONY.

Ο 4ος αγώνας του ATTIKA RUN & FUN Grand Prix είναι πολύ σημαντικός αφού θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό και τον τελικό πίνακα βαθμολογίας και κατάταξης. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η κατάταξη στα 10 χλμ Ανδρών όπου οι Καλομοίρης Μιχάλης, Δρόσος Κωνσταντίνος και Μίνο Γιώργος συναγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο του Grand Prix , το ταξίδι στη Ρώμη για τη συμμετοχή σε αγώνα RUNNING

Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα στο www.feelgoodsports.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Πλαστήριος Δρόμος
Αγώνες 5 και 10χλμ. στην Καρδίτσα
2ος Νυχτερινός Αγώνας Θράκης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
33ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.
22-11-2015: Στις 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το γρηγορότερο 10αρι της Αθήνας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο