Tihio Race

11-5-2014: Ένας νέος αγώνας έχει προστεθεί στο φετινό μας καλεντάρι. Πρόκειται για τον Tihio Race, έναν αγώνα με εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Τείχιο, στην Ορεινή Δωρίδα.

Share

Ένας νέος αγώνας έχει προστεθεί στο φετινό μας καλεντάρι. Πρόκειται για τον Tihio Race, έναν αγώνα με εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Τείχιο, στην Ορεινή Δωρίδα. Βρίσκεται στα NΔ του Nομού Φωκίδoς, απέχει 25 χλμ. από την Ναύπακτο, 79 χλμ. από την Άμφισσα και 250 από την Αθήνα.

Η διαδρομή αποτελείται από 40% δασικό, επαρχιακό χωμάτινο δρόμο, 55% μονοπάτι και μόλις 5% ασφάλτινο δρόμο.

Έχει απόσταση περίπου 25χλμ και η τελική του καταγραφή θα γίνει έπειτα από τις αλλαγές που θα υποστούν τα μονοπάτια των βουνών κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πατήστε εδώ και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αγώνα και εδώ για να δηλωθείτε στον αγώνα.

Η οργανωτική επιτροπή ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι έχει εξασφαλίσει δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν για τους 50 πρώτους αθλητές που θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους και θα έχουν καταβάλει και το ποσό που αντιστοιχεί στη συμμετοχή τους.
Η δήλωση ενδιαφέροντος για τη δωρεάν μετακίνηση γίνεται με αποστολή του καταθετηρίου της τράπεζας (στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του συμμετέχοντα) με φαξ στους αριθμούς 210 2409380 & 210 2404510 με την σημείωση ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ.

Οι λεπτομέρειες της διαδρομής του πούλμαν (τοποθεσία αφετηρίας, ώρα κ.ά.) θα ανακοινωθούν σε νεότερη ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6o Run The Lake
17-12-2017: Ο αγώνας “θεσμός” επιστρέφει
Rock Solid Kastellorizo 2023 - Olympic Day 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τρέξιμο στη λάσπη
Ένας πρωτότυπος αγώνας διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Πρόκειται για τον 1ο Μud Run, τον αγώνα τρεξίματος σε πίστα λάσπης που μας προτρέπει πρώτα απ’ όλα να περάσουμε καλά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο