Αγώνας σε ημίχρονα

Το Marathon Club και τα X-treme Stores σε συνεργασία με το γυμναστήριο LA Training and Fitness Center, διοργανώνουν την 1η Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, το Double Road Race® Athens, τον μοναδικό αγώνα δρόμου στην Ευρώπη με ημίχρονο αποκατάστασης

Share

Το Marathon Club και τα X-treme Stores σε συνεργασία με το γυμναστήριο LA Training and Fitness Center, διοργανώνουν την 1η Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, το Double Road Race® Athens, τον μοναδικό αγώνα δρόμου στην Ευρώπη με ημίχρονο αποκατάστασης.

Οι δρόμεις καλούνται να καλύψουν αρχικά μία απόσταση 10χλμ. Ακολουθεί «ημίχρονο» αποκατάστασης, σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο από εξειδικευμένο προσωπικό και συνεχίζουν με αγώνα δρόμου 5χλμ.

Οι τελικοί νικητές καθορίζονται με βάση την επίδοση που θα πετύχουν συνολικά στις δύο αποστάσεις, ενώ υπάρχει ξεχωριστή βράβευση για την καλύτερη επίδοση σε σχέση με την ηλικία και το φύλο των αγωνιζόμενων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης και δηλωθείτε στον αγώνα

Δείτε το βίντεο του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεοδωράκεια 2014
11-5-2014: Με τη συμμετοχής 142 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου ο αγώνας δρόμου «Θεοδωράκεια 2014» που γίνονται προς τιμή του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη στη Ζάτουνα.
Το Ζαγόρι "ξαναχτυπά"
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας στα Ζαγόρια έρχεται να ταράξει τα αγωνιστικά νερά στο ορεινό τρέξιμο. Αυτή τη φορά παρουσιάζεται, όπως φανερώνει και το νέο του όνομα “The North Face Zagori Mountain Running”, με έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο, φιλοδοξώντας να χαρίσει ακόμα εντονότερες αγωνιστικές εμπειρίες. Η THE NORTH FACE θα σταθεί δίπλα σε αθλητές και εθελοντές της διοργάνωσης στους αγώνες των 50Κ, των 25Κ και των 10Κ.
Grevena Race (Ο Γύρος της Γόργιανης) 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο