Αγώνας σε ημίχρονα

Το Marathon Club και τα X-treme Stores σε συνεργασία με το γυμναστήριο LA Training and Fitness Center, διοργανώνουν την 1η Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, το Double Road Race® Athens, τον μοναδικό αγώνα δρόμου στην Ευρώπη με ημίχρονο αποκατάστασης

Share

Το Marathon Club και τα X-treme Stores σε συνεργασία με το γυμναστήριο LA Training and Fitness Center, διοργανώνουν την 1η Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, το Double Road Race® Athens, τον μοναδικό αγώνα δρόμου στην Ευρώπη με ημίχρονο αποκατάστασης.

Οι δρόμεις καλούνται να καλύψουν αρχικά μία απόσταση 10χλμ. Ακολουθεί «ημίχρονο» αποκατάστασης, σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο από εξειδικευμένο προσωπικό και συνεχίζουν με αγώνα δρόμου 5χλμ.

Οι τελικοί νικητές καθορίζονται με βάση την επίδοση που θα πετύχουν συνολικά στις δύο αποστάσεις, ενώ υπάρχει ξεχωριστή βράβευση για την καλύτερη επίδοση σε σχέση με την ηλικία και το φύλο των αγωνιζόμενων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης και δηλωθείτε στον αγώνα

Δείτε το βίντεο του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξιμο και παιχνίδι στον Υμηττό
Οι Πρόσκοποι της Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν το 2ο Orienteering βόλτας, τρεξίματος ή ποδηλασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Υμηττό, το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου, με βάση την Μονή Αγ. Ιωάννου του Κυνηγού.<
Αγώνας στα Αθικια Κορίνθου
Αγώνας δρόμου προς τιμή του Σωτήριου Διδασκάλου, δωρητή του πνευματικού κέντρου στην περιοχή Αθίκια Κορινθίας θα γίνει την Κυριακή 22 Μαΐου. Ο αγώνας μήκους 7,2 χλμ περιλαμβάνει 5,4 χλμ σε άσφαλτο και 1,8 χλμ σε ανώμαλο έδαφος.
Ο δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με σύλλογο δρομέων υγείας Καλαμάτας διοργανώνουν τον αγώνα
Στις 17 Απριλίου θα γίνει ο γύρος Καλαμάτας για το 2010. Θα υπάρξουν 2 κατηγορίες-αποστάσεις. Μια με 10.500 μέτρα και άλλη μια στα 2.000 μέτρα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6 το απόγευμα.
Back to Top