Δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!

Την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του τρεξίματος δίνει για ακόμα μία φορά η adidas να διασκεδάσουν όλοι μαζί στο 7ο adidasOpenRun που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Το νέο event, που όπως και τα υπόλοιπα της σειράς δίνει έμφαση στη διασκέδαση και όχι στον ανταγωνισμό, θα γίνει στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι με σκοπό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η πιο cool running παρέα της πόλης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share
Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου προσκαλεί τους φίλους του τρεξίματος στον εμβληματικό προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ, στο 7ο adidasOpenRun! Η πιο cool running παρέα της πόλης μεγαλώνει και όλοι μαζί απολαμβάνουν εναλλακτικές διαδρομές σε διαφορετική κάθε φορά τοποθεσία.
Τα adidasOpenRun απευθύνονται σε όλους ανεξάρτητα από τη φυσική σας κατάσταση, την ηλικία σας ή το πόσα χιλιόμετρα έχετε στα πόδια σας.

Το event περιλαμβάνει δύο αποστάσεις 5 & 10 χλμ. ενώ με τη συμμετοχή σας μπορείτε να κερδίσετε running εξοπλισμό της adidas, αξίας 500€.

Ώρα εκκίνησης: 18:30
Ώρα προσέλευση και εγγραφές: 17:00 – 18:15
Πριν και μετά τη διαδρομή μπορείτε να πάρετε μέρος στο ομαδικό stretching session, για τη σωστή προετοιμασία και χαλάρωση των μυών σας.

Βρείτεεδώ την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή σας στο Open Run. Ειδικά για τους ανηλίκους φίλους (κάτω των 18 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να υπογράψει ο κηδεμόνας.
 
Βρες το κοντινότερό σου adidasstore εδώ: http://www.adidas.gr/storefinder
Όλα τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter @adidasgr
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Δρόμος της Θηναίας Γης
2-8-2015: Η Κοινωφελής Επιχείρηση ΚΕΔΗΚΕ, και η Τοπική Κοινότητα Αγκώνα του Δήμου Κεφαλλονιάς διοργανώνουν αγώνα δρόμου 7,1 χλμ. στην εκκλησία της Παναγίας στον Αγκώνα.
Δόλιχος Αγώνας Δρόμου 2016
22/24-4-2016: Το ΑΣ Ολύμπιοι σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει το τριήμερο 22-24 Απριλίου αγώνα δρόμου υπεραπόστασης από τους Δελφούς στην Ολυμπία.
Επικούριος Δρόμος 2021 - Ακύρωση
Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο