Πλούσια δώρα και κοινωνική προσφορά

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Γλυφάδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Η διαδρομή των 10 χλμ. κινείται γύρω από τον εξωτερικό χώρο του Γκολφ προσφέροντας στους συμμετέχοντες μία όμορφη αγωνιστική εμπειρία ενώ ο αγώνας έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Επιπλέον, θα δοθούν χρηματικά έπαθλα στους νικητές ενώ πλούσια δώρα περιμένουν και τους νικητές κάθε κατηγορίας.Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Η περσινή 2η διοργάνωση του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Γλυφάδας ξεπέρασε κάθε προσδοκία με περισσότερους από 800 δρομείς να περνούν την γραμμή του τερματισμού. Έτσι φέτος, χάρη στις προσπάθειες του Δήμου Γλυφάδας, ο αγώνας αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και όχι μόνο να προσφέρει μία όμορφη αγωνιστική εμπειρία σε χιλιάδες δρομείς αλλά και σημαντικό έργο σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Έτσι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. του Δήμου Γλυφάδας γύρω από τον εξωτερικό χώρο του Γκολφ. Η αφετηρία και ο τερματισμός θα βρίσκονται όπως και πέρσι στη Νότια πλευρά του Γκολφ, Αλ. Παναγούλη 4.
O αγώνας έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και γι’ αυτόν τον λόγο αυτό, αντί χρηματικής συμμετοχής, κάθε αγωνιζόμενος με την παραλαβή του φακέλου του (chip,αριθμός κλπ) από τη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα 8/12/2013 ώρα 08.00- 10.00, θα πρέπει να παραδίδει (ότι επιθυμεί) φάρμακα ή τρόφιμα μακράς διάρκειας πακεταρισμένα, όπως ζυμαρικά, όσπρια, δημητριακά, χυμούς κλπ.

Οι δηλωσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.glyfada.gr έως και τις 5 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.glyfada.gr  ενώ για να δείτε το έντυπο του αγώνα πατήστε εδώ.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

1. Ο Αθλητικός Τoμέας του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας διοργανώνει Λαϊκό Αγώνα Δρόμου στις 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10.30 π.μ. περιμετρικά του Γκόλφ (Νότια πλευρά Αλ.Παναγούλη 4).  

2. Η απόσταση είναι 10.000 μ.  

3. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και με ιατρική ευθύνη των αγωνιζομένων.  

4. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr και η υποβολή τους θα αρχίσει στις 18 Οκτωβρίου 2013. Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων είναι η Πέμπτη 5/12/2013 και ώρα 17.00.  

5. Η Αθλητική εκδήλωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση έχει και κοινωνική με στόχο τη συγκέτρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και φαρμάκων που θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου, για τη στήριξη Συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.  

6. Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική. Κάθε αθλητής θα παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του και το chip, την ημέρα του αγώνα το πρωί μέχρι ώρα 10.00 π.μ. από την αντίστοιχη θυρίδα της Γραμματείας ως εξής:
Στον πίνακα ανακοινώσεων της Γραμματείας, θα υπάρχει με αλφαβητική σειρά το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο των συμμετεχόντων και ο αντίστοιχος αριθμός συμμετοχής του. Σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής, κάθε αθλητής θα απευθύνεται στη θυρίδα με την αντίστοιχη εκατοντάδα για την παραλαβή του φακέλου του, παραδίδοντας ταυτόχρονα τα τρόφιμα και τα φάρμακα.  

7. Θα υπάρχει παρουσία ιατρού και ασθενοφόρου για να προσφέρει υπηρεσίες σε περίπτωση άμεσης ανάγκης.  

8. Η αθλοθέτηση των αγώνων θα γίνει με την απονομή στους τρεις (3) πρώτους νικητές/τριες επιταγών των 100€, 70€ και 30€ αντίστοιχα, κυπέλλων και αθλητικών τσαντών. Επίσης, σε κάθε νικητή/τρια της κατηγορίας (σύμφωνα με το έτος γεννήσεως) ετών μέχρι 29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79 και 80 – άνω, θα δοθεί μία (1) αθλητική τσάντα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια. Θα κληρωθούν Δώρα. Θα υπάρχουν άφθονα φρούτα και νερό.  

9. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα της ΕΑΣ-Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά.  

10. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9602130.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ο Κύπελλο Αφαία 2015
24-5-2015: Αγώνες στην Αίγινα
Κυριακίδεια 2015
22-3-2015: Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Αττικής διοργανώνουν την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου αγώνα δρόμου στη Φιλοθέη προς τιμή του Στέλιου Κυριακίδη.
Olympus Marathon 2023
Ξεκινούν στις 23/1 οι εγγραφές για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο