Αγώνας για όλα τα επίπεδα

Η ΟΜΑΔΑ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΥ διοργανώνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 στο Δήμο Σκύδρας τον 5ο λαϊκό αγώνα δρόμου και βάδην ΣΚΥΔΡΑΣ – ΑΡΣΕΝΙΟΥ.

Share

Η ΟΜΑΔΑ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΥ διοργανώνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 στο Δήμο Σκύδρας τον 5ο λαϊκό αγώνα δρόμου και βάδην ΣΚΥΔΡΑΣ – ΑΡΣΕΝΙΟΥ.

Ο Αγώνας περιλαμβάνει (σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργάνωσης):

1. Αγώνα δρόμου 15 χμ. (Σκύδρα – Αρσένι – Σκύδρα). Η εκκίνηση του Αγώνα θα γίνει από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου (στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού) της Σκύδρας. Οι δρομείς θα διασχίσουν την πόλη, στη συνέχεια θα ακολουθήσουν παράλληλα τη σιδηροδρομική γραμμή ΕΔΕΣΣΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θα διασχίσουν τον κάμπο με τις ροδακινιές, στο 5ο χιλιόμετρο θα περάσουν μέσα από το Δημοτικό Διαμέρισμα της Πετριάς, θα συνεχίσουν μέχρι την κεντρική πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αρσενίου, όπου θα γίνει αναστροφή, και θα ακολουθηθεί η αντίστροφη διαδρομή, για να γίνει ο τερματισμός στο σημείο της εκκίνησης.
Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα 15 χμ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1995 και μεγαλύτεροι).
 
2. Αγώνα δρόμου 7,5 χμ. (Αρσένι – Σκύδρα). Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αρσενίου. Οι δρομείς θα περάσουν μέσα από το Δημοτικό Διαμέρισμα της Πετριάς, θα ακολουθήσουν το δρόμο που είναι παράλληλος της σιδηροδρομικής γραμμής ΕΔΕΣΣΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Σκύδρα.
 
3. Βάδην 7,5 χμ. (Αρσένι – Σκύδρα), το οποίο θα γίνει ταυτόχρονα και στην ίδια διαδρομή με τον αγώνα δρόμου των 7,5 χμ. αλλά δε θα έχει χρονομέτρηση.
 
Η μετακίνηση των δρομέων στην Πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αρσενίου θα γίνει με λεωφορείο ή για όποιον θέλει με το δικό του μεταφορικό μέσο.  
 
Ώρα έναρξης και των τριών αγώνων η 10.00 π.μ. της Κυριακής  6  Οκτωβρίου 2013.
 
Κάθε δρομέας μπορεί να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του το Σάββατο 5 Οκτωβρίου από τις 18.00 έως 21.00 από τη γραμματεία που θα λειτουργεί στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού. Την ημέρα του αγώνα οι δρομείς που θα λάβουν μέρος στον Αγώνα δρόμου και στον Αγώνα βάδην των 7,5 χλμ. θα πρέπει να βρίσκονται στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού μέχρι τις 9.00 π.μ. προκειμένου να μεταφερθούν με λεωφορείο (εκτός αν μεταβούν με δικό τους μέσο) στο χώρο εκκίνησης  όπου θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους όσοι δεν τον έχουν ήδη προμηθευτεί και θα ετοιμαστούν για τον αγώνα.
Στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού θα πρέπει να βρίσκονται μέχρι τις 9.30 και οι δρομείς που θα λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου 15 χμ., για να παραλάβουν τα δικά τους νούμερα.   
 
Κατά τα διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα η κυκλοφορία θα διακοπεί με ευθύνη της τροχαίας και τη βοήθεια της ΕΔΟΜΑΚ και εθελοντών.
 
Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που δεν μπορούν για οποιοδήποτε λόγο να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και θα τους μεταφέρει στον τερματισμό.
 
Γιατρός θα υπάρχει στο χώρο εκκίνησης και τερματισμού για οποιαδήποτε ανάγκη, αλλά και εθελοντές της ΕΔΟΜΑΚ θα προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αν χρειαστεί.
 
Ανεφοδιασμός με νερά θα υπάρχει στην αφετηρία, στο 2,5ο χμ., στο 5ο χμ., στο 7,5ο χμ. και στο 10ο χμ., στο 12,5 χμ. και στον τερματισμό.
 
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.
 
Οι απονομές των επάθλων στους νικητές θα γίνουν μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων, στις 11.30.
 
Στους τρεις πρώτους, άντρες και γυναίκες, των 15 και των 7,5 χμ. αλλά και στα τρία πρώτα αγόρια και κορίτσια των 7,5 χμ., θα δοθούν ξεχωριστά μετάλλια. Στους πρώτους όλων των κατηγοριών θα δοθούν και κύπελλα.
Όπως κάθε χρόνο, θα γίνει και μία τιμητική βράβευση σε κάποιον από τους συμμετέχοντες στον αγώνα.
 
Τα προσωπικά είδη των δρομέων και των βαδιστών των 7,5 χμ. που θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους από το Δημοτικό Διαμέρισμα Αρσενίου θα μεταφερθούν στον τερματισμό με το λεωφορείο το οποίο θα τους μεταφέρει στην αφετηρία.
 
Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη.
 
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στοΤΗΛ. – FAX  23810-88841.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Χατζηβασιλειάδης Κυριάκος (6977 822591),
Θεοφανίδης Ιορδάνης……… (23810 88841),
Δημπάρη Βένη………………. (6937 338710)
 
 
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μετά από την παραπάνω ημερομηνία θα συμμετάσχουν χωρίς αριθμό και χρονομέτρηση.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
27-3-2016: O 1ος αγώνας της σειράς Run Greece θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα.
5ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού
11-5-2019: Ο 5ος Αγώνας στο Κουρί Αλμυρού
7-10-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Πάτρα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο