Ημιμαραθώνιος στην Ιεράπετρα

Την Κυριακή 25 Αυγούστου διεξάγεται για πρώτη φορά Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου 21.1 χλμ στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Share

1ος Αγώνας Ημιμαραθωνίου Ιεράπετρας
Την Κυριακή 25 Αυγούστου διεξάγεται για πρώτη φορά Ημιμαραθώνιος αγώνας  δρόμου 21,1 χλμ στην Ιεράπετρα Λασιθίου τη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Διοργανωτής είναι ο Δήμος και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  Ιεράπετρας και εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων “30 Χρόνια Κύρβεια – ΚΥΡΒΕΙΑ 2013”.
Ο αγώνας διατρέχει τον κατάφυτο με ελιές κάμπο της Ιεράπετρας από περιφερειακούς δρόμους και περνά μέσα απ τα κοντινά χωριά (Βαïνιά, Κάτω χωριό, Πάνω χωριό, Επισκοπή, Κεντρί).
Σκοπός και στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και η συμπόρευση του αθλητισμού και του πολιτισμού , δύο απαραιτήτων θεμελιωδών αξιών που έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε ο τόπος μας.

Πληροφορίες αγώνα
 
Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 25-8-2013
Ώρα εκκίνησης : 17 :30
Εκκίνηση/Τερματισμός : Πλατεία  Τζαμί Ιεράπετρας
Συνολικό μήκος : 21,1 χλμ
Σημεία ελέγχου : 3
Σταθμοί τροφοδοσίας : 7 (νερά – ισοτονικά – ενεργειακά)
Ποιότητα πεδίου : Άσφαλτος σε σχεδόν επίπεδη διαδρομή με μικρές υψομετρικές εναλλαγές.
Χρονικό όριο αποκλεισμού :1 (σταθμός έλεγχου Πάνω χωριό)
Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 2 ώρες και 45 λεπτά
Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου : 1 ώρα και 20 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημητράκης και Μιχαήλοβα στη Σητεία!
Με επιτυχία διοργανώθηκε ο πρώτος αγώνα της σειράς “Γύροι Πόλεων” του ΣΕΓΑΣ στην πόλη της Σητείας την Κυρική. Στον αγώνα των ανδρών μεγάλος νικητήσ ήταν ο Ανδρέας Δημητράκης που σημείωσε 16:14 αφήνοντας δεύτερο τον Γιώργο Μίνο και τρίτο τον Κώστα Νακόπουλο. Στον αγώνα των γυναικών πρώτη ήταν η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα σε 11.48 με τις Μαρία Παρδαλού και Φωτεινή Δαγκλή – Παγκότο να ακολουθούν. Δείτε περισσότερα.
Race For Autism Gr 2022
Το Σάββατο 2 Απριλίου τρέχουμε για τον αυτισμό στο μεγαλύτερο πάρκο της Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο