Ημιμαραθώνιος στην Ιεράπετρα

Την Κυριακή 25 Αυγούστου διεξάγεται για πρώτη φορά Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου 21.1 χλμ στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Share

1ος Αγώνας Ημιμαραθωνίου Ιεράπετρας
Την Κυριακή 25 Αυγούστου διεξάγεται για πρώτη φορά Ημιμαραθώνιος αγώνας  δρόμου 21,1 χλμ στην Ιεράπετρα Λασιθίου τη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Διοργανωτής είναι ο Δήμος και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  Ιεράπετρας και εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων “30 Χρόνια Κύρβεια – ΚΥΡΒΕΙΑ 2013”.
Ο αγώνας διατρέχει τον κατάφυτο με ελιές κάμπο της Ιεράπετρας από περιφερειακούς δρόμους και περνά μέσα απ τα κοντινά χωριά (Βαïνιά, Κάτω χωριό, Πάνω χωριό, Επισκοπή, Κεντρί).
Σκοπός και στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και η συμπόρευση του αθλητισμού και του πολιτισμού , δύο απαραιτήτων θεμελιωδών αξιών που έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε ο τόπος μας.

Πληροφορίες αγώνα
 
Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 25-8-2013
Ώρα εκκίνησης : 17 :30
Εκκίνηση/Τερματισμός : Πλατεία  Τζαμί Ιεράπετρας
Συνολικό μήκος : 21,1 χλμ
Σημεία ελέγχου : 3
Σταθμοί τροφοδοσίας : 7 (νερά – ισοτονικά – ενεργειακά)
Ποιότητα πεδίου : Άσφαλτος σε σχεδόν επίπεδη διαδρομή με μικρές υψομετρικές εναλλαγές.
Χρονικό όριο αποκλεισμού :1 (σταθμός έλεγχου Πάνω χωριό)
Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 2 ώρες και 45 λεπτά
Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου : 1 ώρα και 20 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας αφιερωμένος στην Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Ο αγώνας που αναμένεται να έχει περισσότερες από 2.000 συμμετοχές στα 10 χλμ. και πάνω από 400 στον αγώνα των 2 χλμ. για παιδιά είναι αφιερωμένος στην Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία με σκοπό να αναδείξει το πολύτιμό έργο της και να ευαισθητοποιήσει το δρομικό κίνημα. Δείτε περισσότερα.
Run for History - Ακύρωση
Αγώνες υπεραπόστασης στην Λευκάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο