Τα αποτελέσματα της Δόξας!

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αγώνας Sprint Τριάθλου, της σειράς Transition στην ορεινή Κορινθία. Συνολικά 178 αθλητές έλαβαν μέρος πλημμυρίζοντας την πανέμορφη λίμνη Δόξα. Δείτε περισσότερα!

Share

Η Ορεινή Κορινθία φιλοξένησε και φέτος ένα μοναδικό αγώνα γεμάτο ένταση και πολύ καλές επιδόσεις σε ένα υπέροχο τοπίο. Συνολικά 178 τριαθλητές, 142 στο ατομικό και 36 στο ομαδικό πλημμύρισαν τη λίμνη Δόξα, δίνοντας αγωνιστικό χρώμα σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας! Η εκκίνηση δόθηκε στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου μέσα από το νερό για την κολυμβητική διαδρομή των 750μ.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου μέσα από το νερό για την κολυμβητική διαδρομή των 750μ. Από την αρχή ξεχώρισαν οι Ιωάννης Δρυμωνάκος και Σπύρος Χρυσικόπουλος οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στην transition zone με χρόνο 8’52’’ και 9’17’’ αντίστοιχα. Στις γυναίκες, η Χαρά Σκουλαρίκη ολοκλήρωσε την κολύμβηση σε 15’ ακολουθούμενη από την Άννα Μαρία Ζώγλη 2’02’’ αργότερα. Στην ποδηλασία η μάχη ήταν συγκλονιστική. 5 γύροι των 4.2χλμ περιμετρικά της λίμνης σε μια επίπεδη αλλά με πολλές στροφές διαδρομή.

Ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, αν και ολοκλήρωσε 25ος την κολύμβηση, κατάφερε να προσπεράσει στην ποδηλασία τους περισσότερους αθλητές και να μπει στη ζώνη αλλαγής με τους προπορευόμενους Γιώργο Αλυφαντή, Χρήστο Γαρέφη και Γιώργο Δανιήλ. Η Χαρά Σκουλαρίκη διατήρησε το προβάδισμα που είχε από την αρχή ξεκινώντας πρώτη το τρέξιμο, λίγο πιο μπροστά από την Άννα Μαρία Ζώγλη. Δυστυχώς ορισμένοι αθλητές ακυρώθηκαν, υπολογίζοντας λάθος τον αριθμό των γύρων που είχαν κάνει.

Το τρέξιμο έγινε με την αντίθετη φορά στον ίδιο δρόμο. Τα τελευταία 4.8 χλμ πριν τον τερματισμό και τα πράγματα ξεκαθαρίζουν για τις πρώτες θέσεις. Στο Ατομικό, ο Γιώργος Αλυφαντής κέρδισε τον αγώνα με συνολικό χρόνο 1:00:51 (1ος Overall), μόλις 5’’ μπροστά από τον Γρηγόρη Σκουλαρίκη. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιώργος Δανιήλ με χρόνο 1:03:08. Στις γυναίκες, η Χαρά Σκουλαρίκη κέρδισε τον αγώνα με 1:12:27 (1η Overall), δεύτερη κατετάγη η Άννα Μαρία Ζώγλη με 1:15:42 και τρίτη η Συντζανάκη Νάντια με 1:17:22. Πρώτος για το Ομαδικό έκοψε το νήμα ο Γιώργος Μπάτας από την ομάδα «Ωκεανός». Αξίζει να αναφέρουμε και την συμμετοχή του Ιωάννη Χατζήμπεη (Paratriathlon), ο οποίος δίνει πάντα το παρόν με πολύ καλές επιδόσεις. Στην Λίμνη Δόξα τερμάτισε 48ος Overall και 4ος στην Α6.

Δείτε εδώ τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνες στη Νεάπολη
Το 1ο ΕΠΑΛ Βοιών, το Λύκειο και το Γυμνάσιο Νεάπολης Λακωνίας σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβάσιας διοργανώνουν τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 16 χλμ, μικρότερο αγώνα 3 χλμ., καθώς και Δυναμικό Βάδισμα 13 χλμ., με την ονομασία Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής.
Hercules Mountain Marathon
19-9-2015: H MKO «Όρος Οίτη», ο Δήμος Λαμίας και ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» διοργανώνουν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου τον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης – 9th Hercules Mountain Marathon.
1oς Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος "Στη σκιά του Κριάκουρα"
Ένας καινούριος αγώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου το απόγευμα στο φαράγγι της Αγ. Τριάδας στη Γκούρα Κορινθίας.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο