Στην Ανδόρρα τα μέλη του VFT

Στην Ανδόρρα και στον αγώνα απόστασης 189 χλμ. “Ronda Dels Cims Ultra Trail 2013” παραβρέθηκαν μέλη της επιτροπής αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου για να συμπαρασταθούν στον Μιχάλη Παπαδόπουλο, τεχνικού διευθυντή του VFT και δρομέα, αλλά και σε άλλους Έλληνες αθλητές που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα του Παρθένου Δάσους. Δείτε περισσότερα

Share

Οι εκπρόσωποι του VFT στην Ανδόρρα 
Στην πανέμορφη Ανδόρρα παραβρέθηκαν τα μέλη της επιτροπής αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου, Μελισσινός Στέλιος, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Κεμεντζετζίδου Σοφία και Παπαδημητρίου Όλγα, από τις 18 – 25 Ιουνίου 2013, με σκοπό τη συμμετοχή-υποστήριξη του τεχνικού διευθυντή και αθλητή Μιχάλη Παπαδόπουλου στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Ronda Dels Cims Ultra Trail 2013, μήκους 189 χιλιομέτρων, με θετική υψομετρική διαφορά 12.200 μέτρων, αλλά και της προώθησης της διοργάνωσης.

Έντονη η ελληνική παρουσία στον αγώνα καθόσον συμμετείχαν και οι έλληνες αθλητές Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Μπάγιος Ιωάννης και Βαραδάς Ηλίας οι οποίοι μας τιμούν σχεδόν κάθε χρόνο με την παρουσία τους στο Παρανέστι.

Όλοι τους τερμάτισαν με πολύ ικανοποιητικούς χρόνους, επί συνόλου 320 συμμετασχόντων, εκ των οποίων οι μισοί και παραπάνω εγκατέλειψαν. Στα 10 χιλιόμετρα συμμετείχαν και οι Μπάγιος Θρασύβουλος και Κορός Μιχάλης.

Κατά την επίσκεψη τα μέλη της επιτροπής συναντήθηκαν με τους διοργανωτές, με πολλούς ξένους αθλητές και συνοδούς, πολλοί εκ των οποίων επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση του Παρανεστίου και διένειμαν διαφημιστικό υλικό προβολής του VFT.
Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.paranestivft.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το άρμα της Πάρνηθας
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου διεξάγεται στην Πάρνηθα ο 5ος αγώνας ορεινού δρόμου με την επωνυμία “Άρμα” Πάρνηθας.
Λαϊκός αγώνας ορεινού τρεξίματος θα γίνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην Πάρνηθα από τη Mountain Sports. Ο αγώνας με την επωνυμία “Μονοπάτι Αη Γιώργη Πάρνηθας” περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές των 5 και των 16,5 χλμ.
H Kαστοριά πήρε τους δρόμους!
Ήταν μία μαγική ημέρα στην Καστοριά! Ο 1ος Γύρος Λίμνης της πόλης αλλά και ο παράλληλος αγώνας των 10 χλμ. σε μία υπέροχη διαδρομή που έγιναν την Κυριακή 20 Μαΐου έδωσε μία νέα πνοή στην πόλη και ξεσήκωσε τον κόσμο της. Στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 300 δρομείς από την Μακεδονική πόλη, της γύρω περιοχές αλλά και όλη τη χώρα και απόλαυσαν τρεις εξαιρετικούς αγώνες σε τρεις πολύ όμορφες διαδρομές.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο