Στην Ανδόρρα τα μέλη του VFT

Στην Ανδόρρα και στον αγώνα απόστασης 189 χλμ. “Ronda Dels Cims Ultra Trail 2013” παραβρέθηκαν μέλη της επιτροπής αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου για να συμπαρασταθούν στον Μιχάλη Παπαδόπουλο, τεχνικού διευθυντή του VFT και δρομέα, αλλά και σε άλλους Έλληνες αθλητές που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα του Παρθένου Δάσους. Δείτε περισσότερα

Share

Οι εκπρόσωποι του VFT στην Ανδόρρα 
Στην πανέμορφη Ανδόρρα παραβρέθηκαν τα μέλη της επιτροπής αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου, Μελισσινός Στέλιος, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Κεμεντζετζίδου Σοφία και Παπαδημητρίου Όλγα, από τις 18 – 25 Ιουνίου 2013, με σκοπό τη συμμετοχή-υποστήριξη του τεχνικού διευθυντή και αθλητή Μιχάλη Παπαδόπουλου στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Ronda Dels Cims Ultra Trail 2013, μήκους 189 χιλιομέτρων, με θετική υψομετρική διαφορά 12.200 μέτρων, αλλά και της προώθησης της διοργάνωσης.

Έντονη η ελληνική παρουσία στον αγώνα καθόσον συμμετείχαν και οι έλληνες αθλητές Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Μπάγιος Ιωάννης και Βαραδάς Ηλίας οι οποίοι μας τιμούν σχεδόν κάθε χρόνο με την παρουσία τους στο Παρανέστι.

Όλοι τους τερμάτισαν με πολύ ικανοποιητικούς χρόνους, επί συνόλου 320 συμμετασχόντων, εκ των οποίων οι μισοί και παραπάνω εγκατέλειψαν. Στα 10 χιλιόμετρα συμμετείχαν και οι Μπάγιος Θρασύβουλος και Κορός Μιχάλης.

Κατά την επίσκεψη τα μέλη της επιτροπής συναντήθηκαν με τους διοργανωτές, με πολλούς ξένους αθλητές και συνοδούς, πολλοί εκ των οποίων επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση του Παρανεστίου και διένειμαν διαφημιστικό υλικό προβολής του VFT.
Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.paranestivft.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11ος Διεθνής Φιλίνειος Δρόμος
6-12-2014: Ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος διοργανώνει τo Σάββατο 6 Δεκεμβρίου αγώνα δρόμου 10 χλμ. στην Κω.
Moschopodi Trail 2020 - Αναβολή
Ορεινός αγώνας στην Θήβα
ANAτρέχω στην Αρκαδία
Τo Πολιτιστικό Κέντρο και το Τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο Βαλτεσινίκου, του Δήμου Γορτυνίας, προκηρύσσουν τον 4ο λαϊκό αγώνα ορεινού δρόμου στο μονοπάτι των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ» την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωί στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας με το σύνθημα «ANAτρέχω στην Αρκαδία».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο