Τσιούνης και Καλία νικητές στον Καραϊσκάκειο

Το Σάββατο 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Μαυρομμάτι ο Καραϊσκάκειος Δρόμος με νικητή τον Δημήτρη Τσιούνη. Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης.

Share

Το Σάββατο 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Μαυρομμάτι ο Καραϊσκάκειος Δρόμος με νικητή τον Δημήτρη Τσιούνη. Δείτε το  Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης

“Για μία ακόμη χρονιά το Σάββατο 29 Ιουνίου στα πλαίσια των κορυφαίων πολιτιστικών  εκδηλώσεων μνήμης  για τον Γ. Καραϊσκάκη  στην  46η Διεθνή πολιτιστική Γιορτή  “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2013” που οργανώνονται από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας  μέσα από τις παράπλευρες εκδηλώσεις διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία  και ο καθιερωμένος  πλέον  “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ” αποστάσεως 25 χιλ [Αφετηρία κεντρική πλατεία Καρδίτσας , τερματισμός κεντρική πλατεία Μαυρομματίου] .

Ο  αγώνας δρόμου είναι ενταγμένος  μέσα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διεξάγονται στο Μαυρομμάτι  γενέτειρα του ήρωα Γ.Καραϊσκάκη διοργανώνεται δε [ ο αγώνας] από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου “Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ  και τον Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας  υπό την Αιγίδα  του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΗΣΜΟΣ ΝΕΟΤΗΤΑ του Δήμου Μουζακίου. Η συμμετοχή των Αθλητών από πολλά μέρη της Ελλάδας για μία ακόμα φορά ήταν μεγάλη, [Δήλωσαν συμμετοχή 80 αθλητές – νέο ρεκόρ -στην εκκίνηση βρέθηκαν 60 και τερμάτισαν 58 ,ανάμεσά τους 10 γυναικείες συμμετοχές. Να αναφέρουμε και δύο συμμετοχές Μαυρομματιανών δρομέων του Παναγιώτη Κουτσιμπέλη τ. Βασιλείου και του Αλέξανδρου Λαγού τ. Θωμά] αποδεικνύοντας  για μία ακόμη φορά την καθιέρωση αυτού του αγώνα στη συνείδηση των Δρομέων.

Η εκκίνηση έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Μαυρομματίου κ Δ. Γιώτη στις 6.30 μ.μ. και όλα κατά τη διαδρομή και στις απονομές όπως δήλωσαν και οι αθλητές ήταν από πλευράς οργάνωσης άψογα. Στις πολλές συμμετοχές Αθλητών και Αθλητριών και ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής  [14 ετών ο Πατούλιας  Χριστόφορος  του Γεωργίου ,παλαιός  αθλητής  Βαλκανιονίκης από το Μαυρομμάτι ο οποίος έκανε όλη τη διαδρομή με χρόνο 2,26’,02] αλλά και ο μεγαλύτερος σε ηλικία Δρομέας  Γ.  Θέμελης 77 ετών από τον Σ. Δ. Τρικάλων με χρόνο2,33,10 ].

Οι τρείς πρώτοι  στους άντρες: Τσιούνης Δημήτριος του Σ.Δ. Τρικάλων με χρόνο 1.39.01, Κωνσταντινίδης Κοσμάς  με 1.44.02 και Γιαννούλας  Αχιλλέας  με 1.49.15. Στις γυναίκες  πρώτη η Καλία Ελένη  από τον Σύλλογο δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης με χρόνο 2.14.21 Καλτσά Χριστίνα Σ.Δ. ΑΠΠΟΛΩΝ Δ. Αττικής με 2.27 και Κοζντάρη Σταματία Αθήνα με 2.29.16 .  Η εκδήλωση που έγινε στο Μαυρομμάτι  ιστορική έδρα του Δήμου Μουζακίου ,περιελάμβανε μετά το πέρας  του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ και πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά τμήματα  της Βουλγαρίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου δημιουργώντας μία ωραία μουσικοχορευτική βραδιά αποζημιώνοντας τους παραβρισκόμενους θεατές . Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου . Γ.Κωτσός ,η Πρόεδρος  του Δ.Σ. κ. Σοφία Τόλια, ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Λ. Γιώτης , ο πρόεδρος  της Δημοτικής κοινότητας κ. Επ. Γκινής ο Ιερέας του χωριού π. Νικόλαος Δήμος , ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου κ. Ηλίας Γκαραβέλας, εκπρόσωποι διαφόρων φορέων  και όπως πάντα μεγάλος αριθμός  κατοίκων του Μαυρομματίου και της γύρω περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Δρομείς Αθλητές για την συμμετοχή τους και  όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ και γενικότερα σε όλη την εκδήλωση μνήμης του μεγάλου Γ. Καραϊσκάκη  όπως: Την Αστυνομική διεύθυνση Καρδίτσας και ΑΤ. Μουζακίου, Την εταιρία εμφιάλωσης νερού ΘΕΩΝΗ στη Βατσουνιά Καρδίτσας, τον Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας και τον Πρόεδρό του κ. Βησσαρίωνα Ζησόπουλο ,το  Mouzaki news.gr ,τη λέσχη αυτοκινήτων 4Χ4 Καρδίτσας, τον Γ.Κοσμά , το ζαχαροπλαστείο Θ. Σέμπρου, τον εμπορικό σύλλογο Μουζακίου, το Σούπερ Μάρκετ ΜΗΧΑΗΛ, τον προμηθευτικό συνεταιρισμό βαφέων –Φανοποιών Καρδίτσας , την μεταφορική εταιρία ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥΖΑΚΙ , την γραμματειακή μας υποστήριξη Κική Νάκου και Λάμπρο Τσίντζο , Μεταφορές –Μετακομίσεις  Π. Κωτσελίτης, ΣΤΡΑΝΤΖΑ – ΨΑΛΙΔΙ  ΧΑΡΜΠΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Αγώνας Δρόμου Βουνού «Δρόμος Καρυδιού»
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
Στο οροπέδιο του Ψυχρού Λασιθίου
O Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού “Ξένιος Ζευς”, ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και ο Σύλλογος Λασιθιωτών “Ο Δικταίος” διοργανώνουν την Κυριακή 11 Αυγούστου αγώνες δρόμου με την ονομασία “33οι Δικταίοι Αγώνες” στο Ψυχρό Οροπέδιο Λασιθίου.
Puma City Run Piraeus
19-10-2014: Η εταιρεία Puma σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά διοργανώνει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ονομασία Puma City Run Piraeus.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο