Επιστρέφοντας στο κέντρο της Αθήνας

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου ο θεσμός των adidas Open Run επιστρέφει στην Αθήνα. Ήδη περισσότεροι από 2.000 δρομείς έτρεξαν, και διασκέδασαν, στις τρεις πρώτες αθλητικές εκδηλώσεις ενώ η επιστροφή στο κέντρο της πόλης είναι μία καλή ευκαιρία για όλους, παλιούς και νέους, να συμμετέχουν σε αυτή την ιδιαίτερη δρομική fun εμπειρία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και πως μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε.

Share

Περισσότεροι από 2.000επίδοξοι runners έτρεξαν με την adidas στα τρία πρώτα OpenRun του 2013! Το 4ο έρχεται, την Τετάρτη 5 Ιουνίου στην αγαπημένη για όλους διαδρομή, στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά είναι μία καλή ευκαιρία για όλους μας να φορέσουμε τα αθλητικά μας και να συμμετέχουμε στην πιο funrunning εμπειρία της πόλης χωρίς να σας απασχολούν η ηλικία ή φυσική κατάσταση, τα χρονόμετρα ή ο ανταγωνισμός.

Οι εγγραφές ξεκινούν από τις 18:00 στο άγαλμα του Δισκοβόλου, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.
Ώρα εκκίνησης: 19:30
Highlight: Το προπονητικό team της adidas θα βρίσκεται εκεί για ένα ομαδικό opening stretching session με πολλή μουσική και ανεβασμένη διάθεση ενώ οι προπονητές της adidas τρέχουν μαζί σας όλη τη διαδρομή και σας δίνουν συμβουλές και προπονητικά tips.
Τέλος, όλοι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα τελευταία running προϊόντα της adidas και να μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσεις running εξοπλισμό αξίας 500€!
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.
Ειδικά για τους ανηλίκους φίλους μας (κάτω των 18 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να υπογράψει ο κηδεμόνας.
 
Βρείτε τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitteraccount@adidasgr
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γέμισε δρομείς και πάλι το Φάληρο!
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο 27ος Βαρτζάκειος αγώνας δρόμου 15 χλμ. όπου φέτος ήταν αφιερωμένος στον αγώνα “Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού”. Στον αγώνα, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σ.Δ.Υ. Πειραιώς, συμμετείχαν περισσότεροι από 750 δρομείς με εκκίνηση και τερματισμό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Δείτε περισσότερα.
Κύπελλο Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος 2022
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
13ος Γύρος Ν. Σμύρνης
21-5-2017: Ο αγαπημένος αγώνας της “πλατείας” επιστρέφει
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο