Επιστρέφοντας στο κέντρο της Αθήνας

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου ο θεσμός των adidas Open Run επιστρέφει στην Αθήνα. Ήδη περισσότεροι από 2.000 δρομείς έτρεξαν, και διασκέδασαν, στις τρεις πρώτες αθλητικές εκδηλώσεις ενώ η επιστροφή στο κέντρο της πόλης είναι μία καλή ευκαιρία για όλους, παλιούς και νέους, να συμμετέχουν σε αυτή την ιδιαίτερη δρομική fun εμπειρία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και πως μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε.

Share

Περισσότεροι από 2.000επίδοξοι runners έτρεξαν με την adidas στα τρία πρώτα OpenRun του 2013! Το 4ο έρχεται, την Τετάρτη 5 Ιουνίου στην αγαπημένη για όλους διαδρομή, στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά είναι μία καλή ευκαιρία για όλους μας να φορέσουμε τα αθλητικά μας και να συμμετέχουμε στην πιο funrunning εμπειρία της πόλης χωρίς να σας απασχολούν η ηλικία ή φυσική κατάσταση, τα χρονόμετρα ή ο ανταγωνισμός.

Οι εγγραφές ξεκινούν από τις 18:00 στο άγαλμα του Δισκοβόλου, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.
Ώρα εκκίνησης: 19:30
Highlight: Το προπονητικό team της adidas θα βρίσκεται εκεί για ένα ομαδικό opening stretching session με πολλή μουσική και ανεβασμένη διάθεση ενώ οι προπονητές της adidas τρέχουν μαζί σας όλη τη διαδρομή και σας δίνουν συμβουλές και προπονητικά tips.
Τέλος, όλοι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα τελευταία running προϊόντα της adidas και να μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσεις running εξοπλισμό αξίας 500€!
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.
Ειδικά για τους ανηλίκους φίλους μας (κάτω των 18 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να υπογράψει ο κηδεμόνας.
 
Βρείτε τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitteraccount@adidasgr
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βυζαντινός Αγώνας 2023
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Αγώνας Δρόμου Ραμνούς
18-2-2018: Για 4η χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου Ραμνούς – Γραμματικό.
Λεωφορείο για το Μεσσολόγγι
O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα συμμετάσχει στον 65ο Δρόμο Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου στα πλαίσια των εορταστικών του εκδηλώσεων για την επέτειο της Ιστορικής Εξόδου, σε ανάμνηση του Ολοκαυτώματος των Ελεύθερων Πολιορκημένων (Ελλήνων και Φιλελλήνων) στο βωμό της Ελευθερίας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο