Η Φολέγανδρος τρέχει!

To Γυμνάσιο ΤΛ Φολεγάνδρου διοργανώνει αγώνες δρόμου στο όμορφο νησί του Αιγαίου την Τρίτη 25 Ιουνίου. Δείτε περισσότερα για τους 2 αγώνες του προγράμματος.

Share

To Γυμνάσιο ΤΛ Φολεγάνδρου διοργανώνει αγώνες δρόμου στο όμορφο νησί του Αιγαίου την Τρίτη 25 Ιουνίου. Δείτε περισσότερα για τους 2 αγώνες του προγράμματος.

Απαντήστε στην πρόκληση και πάρτε μέρος στoυς
ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 2013

ΤΟΠΟΣ Ελλάδα, Φολέγανδρος, Κυκλάδες
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013, Έναρξη 19:30, 20:00

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1. Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Χώρα Extreme 12χλμ
Γυναικών, Ανδρών
Εκκίνηση Καραβοστάσης (λιμάνι), 19:30

Λεπτομέρειες

Εκκίνηση από τον Καραβοστάση (λιμάνι), ανεβαίνοντας προς την όμορφη Χώρα, συνεχίζοντας ανοδικά προς την Άνω Μεριά, μέχρι τη στροφή για Αγκάλη (Άνω Μεριά) και μετά επιστροφή από την ίδια διαδρομή κατεβαίνοντας με τερματισμό στη Χώρα. Οι ανηφόρες προς την Άνω Μεριά είναι αληθινή πρόκληση, με κομμάτια της διαδρομής σε 10% κλίση.

2. Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Χώρα Light 4,2 χλμ
Γυναικών, Ανδρών, Παιδικό
Εκκίνηση Στροφή Αγκάλης, 20:00

Λεπτομέρειες
Εκκίνηση από τη στροφή της Αγκάλης (Άνω Μεριά) κατεβαίνοντας για τερματισμό στη Χώρα.

Καλύτερη Ομάδα
Αν είσαστε τουλάχιστον 3 άτομα, μπορείτε να εγγραφείτε για την ομαδική κατάταξη. Το άθροισμα του χρόνου προσθέτεται και η γρηγορότερη ομάδα κερδίζει. Εγγραφείτε με την ομάδα σας για τον Extreme (12 χλμ) ή τον Light (4,2 χλμ)

Εγγραφές
Στο Τουριστικό πρακτορείο δίπλα στη αφετηρία των λεωφορείων, στην πλατεία της Πούντας, στη Χώρα, καθημερινά 1 εβδομάδα πριν τους αγώνες. Οι εγγραφές κλείνουν την ημέρα των αγώνων στις 18:00. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και με δική σας ευθύνη.

Τελετή Απονομής
Στη Χώρα μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων. Μετάλλια για τις 3 πρώτες θέσεις όλων των κατηγοριών και βεβαιώσεις συμμετοχής προς όλους.

Περισσότερες Πληροφορίες
http://folegandrosextreme.blogspot.gr/
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Βελερεφόντεια 2016»
10-7-2016: Ο ΑΠΣ Τεμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνος σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνει λαϊκό αγώνα 6 χλμ. στη Νέα Μάκρη με την ονομασία «Βελερεφόντεια 2016»
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 10:00
4ος Mετεωρίτικος Δρόμος
29-10-2017: Αγώνες στα Μετέωρα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο