Η Φολέγανδρος τρέχει!

To Γυμνάσιο ΤΛ Φολεγάνδρου διοργανώνει αγώνες δρόμου στο όμορφο νησί του Αιγαίου την Τρίτη 25 Ιουνίου. Δείτε περισσότερα για τους 2 αγώνες του προγράμματος.

Share

To Γυμνάσιο ΤΛ Φολεγάνδρου διοργανώνει αγώνες δρόμου στο όμορφο νησί του Αιγαίου την Τρίτη 25 Ιουνίου. Δείτε περισσότερα για τους 2 αγώνες του προγράμματος.

Απαντήστε στην πρόκληση και πάρτε μέρος στoυς
ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 2013

ΤΟΠΟΣ Ελλάδα, Φολέγανδρος, Κυκλάδες
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013, Έναρξη 19:30, 20:00

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1. Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Χώρα Extreme 12χλμ
Γυναικών, Ανδρών
Εκκίνηση Καραβοστάσης (λιμάνι), 19:30

Λεπτομέρειες

Εκκίνηση από τον Καραβοστάση (λιμάνι), ανεβαίνοντας προς την όμορφη Χώρα, συνεχίζοντας ανοδικά προς την Άνω Μεριά, μέχρι τη στροφή για Αγκάλη (Άνω Μεριά) και μετά επιστροφή από την ίδια διαδρομή κατεβαίνοντας με τερματισμό στη Χώρα. Οι ανηφόρες προς την Άνω Μεριά είναι αληθινή πρόκληση, με κομμάτια της διαδρομής σε 10% κλίση.

2. Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Χώρα Light 4,2 χλμ
Γυναικών, Ανδρών, Παιδικό
Εκκίνηση Στροφή Αγκάλης, 20:00

Λεπτομέρειες
Εκκίνηση από τη στροφή της Αγκάλης (Άνω Μεριά) κατεβαίνοντας για τερματισμό στη Χώρα.

Καλύτερη Ομάδα
Αν είσαστε τουλάχιστον 3 άτομα, μπορείτε να εγγραφείτε για την ομαδική κατάταξη. Το άθροισμα του χρόνου προσθέτεται και η γρηγορότερη ομάδα κερδίζει. Εγγραφείτε με την ομάδα σας για τον Extreme (12 χλμ) ή τον Light (4,2 χλμ)

Εγγραφές
Στο Τουριστικό πρακτορείο δίπλα στη αφετηρία των λεωφορείων, στην πλατεία της Πούντας, στη Χώρα, καθημερινά 1 εβδομάδα πριν τους αγώνες. Οι εγγραφές κλείνουν την ημέρα των αγώνων στις 18:00. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και με δική σας ευθύνη.

Τελετή Απονομής
Στη Χώρα μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων. Μετάλλια για τις 3 πρώτες θέσεις όλων των κατηγοριών και βεβαιώσεις συμμετοχής προς όλους.

Περισσότερες Πληροφορίες
http://folegandrosextreme.blogspot.gr/
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2020 – Ιωάννινα - Ακύρωση
Ο 5ος αγώνας της σειράς Run Greece 2020
Kalithea Run 2014
13-4-2014: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Kalithea Run με αγώνες των 10 και 5 χλμ.
Άρωμα γυναίκας στη Βουλιαγμένη
Μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος αγώνας Ladies Run, ένας ξεχωριστός αγώνας αποκλειστικά για γυναίκες. Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές 5 & 10 χλμ. με την εκκίνηση να πραγματοποιείτε στον Λαιμό Βουλιαγμένης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο