Ο Ορειβατικός του Ολύμπου

Ο Ε.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε από κάποιους πρωτοπόρους ορειβάτες το 1986, διοργανώνει και φέτος τον 27ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου.

Share

Ο Ε.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε από κάποιους πρωτοπόρους ορειβάτες το 1986, διοργανώνει και φέτος τον 27ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2013 στο Λιτόχωρο Πιερίας. Η διαδρομή έχει μήκος 41,85 χλμ. Ξεκινά από τα 920 μ. υψόμετρο, φτάνει στα 2.650 μ. (Οροπέδιο των Μουσών) και τερματίζει στα 300 μ. στο Λιτόχωρο. Για την υποστήριξη των δρομέων θα υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής οκτώ (8) σταθμοί ανεφοδιασμού.

Όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση του αγώνα, καθώς και χάρτη της διαδρομής με τους σταθμούς τροφοδοσίας, μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα του αγώνα www.olympos-marathon.gr και στο www.facebook.com/groups/137534259604853

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω της ιστοσελίδας του Ορειβατικού Μαραθωνίου Ολύμπου, www.olympos-marathon.gr και η υποβολή τους θα αρχίσει στις 15 Μαΐου με όριο συμμετοχών τους 350 αθλητές. Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων είναι η 15η Ιουλίου
Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες, οι 3 πρώτες γυναίκες, οι 3 πρώτοι άνω των 55 και ο νεότερος αθλητής.
Σας περιμένουμε όλους, αθλητές και θεατές για να χαρούμε μαζί τις ομορφιές του Ολύμπου και του αγώνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Ημιμαραθώνιος Άρτας "Ο Δρομος του Γιοφυριού"
26-3-2017: Στην Άρτα για 3η χρονιά θα πραγματοποιηθεί Ημιμαραθώνιος με την ονομασία ” Ο Δρόμος του Γιοφυριού”.
2ος Ημιμαραθώνιος Άρτας «Ο δρόμος του Γιοφυριού»
27-3-2016: Ο Δήμος Αρταίων διοργανώνει την Κυριακή 27 Μαρτίου τον 2ο Ημιμαραθώνιο Άρτας «Ο δρόμος του Γιοφυριού».
Επιστροφή στη φύση
Συνδυάστε αγώνα και εκδρομή στη φύση στο μαγευτικό Σμόκοβο. Απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή και ξεκουραστείτε στα ιαματικά λουτρά του Δήμου Μενελαΐδας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο