Ο Γύρος της πόλης

Την Κυριακή 14 Απριλίου γίνεται στη Σπάρτη ο Γύρος της πόλης. Ο αγώνας έχει κεντρικό θέμα το “Τρέχουμε για την Ελλάδα” στα χνάρια του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου, Στέλιου Κυριακίδη.

Share

Γύρος της Σπάρτης 2013
Μια πραγματική γιορτή μαζικού αθλητισμού που κατεβάζει, κάθε Απρίλιο, στους δρόμους τους Σπαρτιάτες, με τα παιδιά να αποδεικνύονται οι πιο ενθουσιώδεις δρομείς. Ο διοργανωτής φορέας, Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών, βλέπει στο «Γύρο» μια ευκαιρία για τους Σπαρτιάτες να δεθούν πιο πολύ με την πόλη τους, να ενωθούν μέσα από μια κοινή δραστηριότητα αλλά και τον καλύτερο τρόπο για να αντιληφθούν πως «η αθλητική δραστηριότητα, ενταγμένη στην καθημερινότητα, συμβάλλει καταλυτικά και πολλαπλά στην ποιότητα της ζωής μας».

Κεντρικό θέμα του “Γύρου της Σπάρτης 2013″ είναι το “Τρέχουμε για την Ελλάδα” στα χνάρια του μεγάλου, ιστορικού, μαραθωνοδρόμου Στυλιανού Κυριακίδη.
 

H εκκίνηση του αγώνα είναι στις 11:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο: 2731029082 (Γραφεία Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βίκος Street Relays Πειραιάς 2016
6-11-2016: Επόμενος σταθμός και τελευταίος για την σειρά αγώνων Βίκος Street Relays η πόλη του Πειραιά.
13-5-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Καστοριά
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με απόλυτη επιτυχία ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning, στα Νάματα Κοζάνης. 178 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος σε έναν αγώνα που κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις και άφησε μόνο χαμόγελα σε όλους τους Skyrunners που έτρεξαν πάνω από τα σύννεφα, ένω έβαλε… φωτιά στους τελικούς βαθμολογικούς πίνακες.
Back to Top