Ο Γύρος της πόλης

Την Κυριακή 14 Απριλίου γίνεται στη Σπάρτη ο Γύρος της πόλης. Ο αγώνας έχει κεντρικό θέμα το “Τρέχουμε για την Ελλάδα” στα χνάρια του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου, Στέλιου Κυριακίδη.

Share

Γύρος της Σπάρτης 2013
Μια πραγματική γιορτή μαζικού αθλητισμού που κατεβάζει, κάθε Απρίλιο, στους δρόμους τους Σπαρτιάτες, με τα παιδιά να αποδεικνύονται οι πιο ενθουσιώδεις δρομείς. Ο διοργανωτής φορέας, Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών, βλέπει στο «Γύρο» μια ευκαιρία για τους Σπαρτιάτες να δεθούν πιο πολύ με την πόλη τους, να ενωθούν μέσα από μια κοινή δραστηριότητα αλλά και τον καλύτερο τρόπο για να αντιληφθούν πως «η αθλητική δραστηριότητα, ενταγμένη στην καθημερινότητα, συμβάλλει καταλυτικά και πολλαπλά στην ποιότητα της ζωής μας».

Κεντρικό θέμα του “Γύρου της Σπάρτης 2013″ είναι το “Τρέχουμε για την Ελλάδα” στα χνάρια του μεγάλου, ιστορικού, μαραθωνοδρόμου Στυλιανού Κυριακίδη.
 

H εκκίνηση του αγώνα είναι στις 11:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο: 2731029082 (Γραφεία Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aγώνα 21 χιλιομέτρων διοργανώνει το Δ.Α.Κ Άργους σε συνεργασία με το Δήμο Μυκηναίων
Aγώνα 21 χιλιομέτρων διοργανώνει το Δ.Α.Κ Άργους σε συνεργασία με το δήμο Μυκηναίων στις 11 Απριλίου. Η εκκίνηση θα δοθεί στην Ακρόπολη των Μυκηνών, ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος.
3ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2015
27-9-2015: Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αθλητική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων αγώνα δρόμου με την επωνυμία: 3ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2015.
14ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου ΔΕΗ «Μνήμες Λιγνίτη» - Νέα ημερομηνία
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο