Ο Γύρος της πόλης

Την Κυριακή 14 Απριλίου γίνεται στη Σπάρτη ο Γύρος της πόλης. Ο αγώνας έχει κεντρικό θέμα το “Τρέχουμε για την Ελλάδα” στα χνάρια του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου, Στέλιου Κυριακίδη.

Share

Γύρος της Σπάρτης 2013
Μια πραγματική γιορτή μαζικού αθλητισμού που κατεβάζει, κάθε Απρίλιο, στους δρόμους τους Σπαρτιάτες, με τα παιδιά να αποδεικνύονται οι πιο ενθουσιώδεις δρομείς. Ο διοργανωτής φορέας, Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών, βλέπει στο «Γύρο» μια ευκαιρία για τους Σπαρτιάτες να δεθούν πιο πολύ με την πόλη τους, να ενωθούν μέσα από μια κοινή δραστηριότητα αλλά και τον καλύτερο τρόπο για να αντιληφθούν πως «η αθλητική δραστηριότητα, ενταγμένη στην καθημερινότητα, συμβάλλει καταλυτικά και πολλαπλά στην ποιότητα της ζωής μας».

Κεντρικό θέμα του “Γύρου της Σπάρτης 2013″ είναι το “Τρέχουμε για την Ελλάδα” στα χνάρια του μεγάλου, ιστορικού, μαραθωνοδρόμου Στυλιανού Κυριακίδη.
 

H εκκίνηση του αγώνα είναι στις 11:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο: 2731029082 (Γραφεία Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας - Ακύρωση
Το Σάββατο 2 Μαΐου αγώνες 21, 10 & 5 χλμ. στη Λευκάδα
Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου 2021 - 50, 100 & 120χλμ. στην Ψάθα
Η 17η έκδοση του αγώνα εις μνήμη Αλέξανδρου Θεοφανίδη
Τρίαθλο στον Λάδωνα
Σε ένα πανέμορφο τοπίο στη λίμνη του Λάδωνα του δήμου Γορτυνίας έγινε την Κυριακή o αγώνας τριάθλου Χ-ΕVΕΝΤ με τη συμμετοχή 30 περίπου αθλητών. Δείτε τα αποτελέσματα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο