Ο Γύρος της πόλης

Την Κυριακή 14 Απριλίου γίνεται στη Σπάρτη ο Γύρος της πόλης. Ο αγώνας έχει κεντρικό θέμα το “Τρέχουμε για την Ελλάδα” στα χνάρια του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου, Στέλιου Κυριακίδη.

Share

Γύρος της Σπάρτης 2013
Μια πραγματική γιορτή μαζικού αθλητισμού που κατεβάζει, κάθε Απρίλιο, στους δρόμους τους Σπαρτιάτες, με τα παιδιά να αποδεικνύονται οι πιο ενθουσιώδεις δρομείς. Ο διοργανωτής φορέας, Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών, βλέπει στο «Γύρο» μια ευκαιρία για τους Σπαρτιάτες να δεθούν πιο πολύ με την πόλη τους, να ενωθούν μέσα από μια κοινή δραστηριότητα αλλά και τον καλύτερο τρόπο για να αντιληφθούν πως «η αθλητική δραστηριότητα, ενταγμένη στην καθημερινότητα, συμβάλλει καταλυτικά και πολλαπλά στην ποιότητα της ζωής μας».

Κεντρικό θέμα του “Γύρου της Σπάρτης 2013″ είναι το “Τρέχουμε για την Ελλάδα” στα χνάρια του μεγάλου, ιστορικού, μαραθωνοδρόμου Στυλιανού Κυριακίδη.
 

H εκκίνηση του αγώνα είναι στις 11:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο: 2731029082 (Γραφεία Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης
18-10-2014: To Σάββατο 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ο «3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης» αλλά και αγώνας δρόμου 5 χλμ.
1ος Ημιμαραθώνιος Πάικου Γουμένισσας
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας, διοργανώνει την Κυριακή 3 Απριλίου τον 1ο Ημιμαραθώνιο Πάικου στην τοποθεσία Προφήτης Ηλίας Καστανέρης στη Γουμένισσα.
3ος Ημιμαραθώνιος Ναυπάκτου - Lepanto Run
2-4-2017: Για τρίτη χρονιά στην Ναυπακτό θα διοργανωθούν αγώνες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο