Άνοιγμα εγγραφών για τον Ποσειδώνιο

Άνοιξαν την Τετάρτη 3 Απριλίου οι εγγραφές του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των Παράλληλων Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Μαΐου 2013. Η διοργάνωση περιλαμβάνει αποστάσεις για όλη την οικογένεια και όλα τα επίπεδα καλώντας μας να γνωρίσουμε το Φαληρικό Όρμο. Σε όλους τους αγώνες ισχύουν όριο εγγραφών γι’ αυτό βιαστείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Άνοιξαν την Τετάρτη 3 Απριλίου οι εγγραφές του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των Παράλληλων Αγώνων, που θα γίνουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 

H διοργάνωση περιλαμβάνει αποστάσεις για όλη την οικογένεια και όλα τα επίπεδα καλώντας μας να γνωρίσουμε το Φαληρικό Όρμο. Σε όλους τους αγώνες ισχύουν όριο εγγραφών γι’ αυτό βιαστείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας.
Όλες οι εκκινήσεις και όλοι οι τερματισμοί γίνονται μέσα από το στίβο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αγώνες:
1. Ημιμαραθώνιος
2. Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (2 δρομείς)
3. Τέταρτο(1/4) Μαραθωνίου
4. Chiquita Αγώνας Νεότητας
5. Chiquita Αγώνας Μικρών Παιδιών
6. Δυναμικό Βάδισμα
7. Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς
8. Αγώνας Διασκέδασης (Fun Run)

Επιπλέον έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:
1. Ζωγραφική για παιδιά από 4-14 χρονών
2. ΕθελοντισμούΚΟΙΝΩΝΙΑ (Ανοιξιάτικες Εκδηλώσεις)
3. ECO – Περιβάλλον. Στάση Ζωής
4. Μουσική & ΜΟΥΣΙΚΟΙ πάνω στο κύμα

Πρόγραμμα Εθελοντισμού:
Το πρόγραμμα Εθελοντισμού συνεχίζεται κανονικά και λήγει την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας: www.poseidon-athenshalfmarathon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων ξεπέρασαν τις 650!
Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η περίοδος των εγγραφών(6 Σεπτεμβρίου), οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και των παράλληλων αγώνων, ξεπέρασαν τις 650 και συνεχώς αυξάνονται! Δηλωστε και εσείς τώρα συμμετοχή, σε έναν από τους αγώνες του διήμερου προγράμματος και ζήστε μια αξέχαστη δρομική εμπειρία στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. 
Τσίπης και Δημητρίου οι νικητές στο Σούλι
Με τη συμμετοχή 152 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου ο 2ος Ορεινός Αγώνας Θυσίας Σουλιωτών που είχε ως νικητές τους Άρη Τσίπη και την Αικατερίνη Δημητρίου. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Τρέξτε στην ορεινή Κρήτη
H I.M. Κουδουμά, ο Δήμος Γόρτυνας και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνουν την Κυριακή 8 Απριλίου αγώνα ανώμαλου δρόμου με την ονομασία “18ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά” απόστασης 22,5 χλμ. στα Αστερούσια Όρη της Κρήτης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο