Άνοιγμα εγγραφών για τον Ποσειδώνιο

Άνοιξαν την Τετάρτη 3 Απριλίου οι εγγραφές του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των Παράλληλων Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Μαΐου 2013. Η διοργάνωση περιλαμβάνει αποστάσεις για όλη την οικογένεια και όλα τα επίπεδα καλώντας μας να γνωρίσουμε το Φαληρικό Όρμο. Σε όλους τους αγώνες ισχύουν όριο εγγραφών γι’ αυτό βιαστείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Άνοιξαν την Τετάρτη 3 Απριλίου οι εγγραφές του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των Παράλληλων Αγώνων, που θα γίνουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 

H διοργάνωση περιλαμβάνει αποστάσεις για όλη την οικογένεια και όλα τα επίπεδα καλώντας μας να γνωρίσουμε το Φαληρικό Όρμο. Σε όλους τους αγώνες ισχύουν όριο εγγραφών γι’ αυτό βιαστείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας.
Όλες οι εκκινήσεις και όλοι οι τερματισμοί γίνονται μέσα από το στίβο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αγώνες:
1. Ημιμαραθώνιος
2. Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (2 δρομείς)
3. Τέταρτο(1/4) Μαραθωνίου
4. Chiquita Αγώνας Νεότητας
5. Chiquita Αγώνας Μικρών Παιδιών
6. Δυναμικό Βάδισμα
7. Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς
8. Αγώνας Διασκέδασης (Fun Run)

Επιπλέον έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:
1. Ζωγραφική για παιδιά από 4-14 χρονών
2. ΕθελοντισμούΚΟΙΝΩΝΙΑ (Ανοιξιάτικες Εκδηλώσεις)
3. ECO – Περιβάλλον. Στάση Ζωής
4. Μουσική & ΜΟΥΣΙΚΟΙ πάνω στο κύμα

Πρόγραμμα Εθελοντισμού:
Το πρόγραμμα Εθελοντισμού συνεχίζεται κανονικά και λήγει την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας: www.poseidon-athenshalfmarathon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Fijnaut και Συλαίου νικητές στον Υμηττό
Με τη συμμετοχή 200 δρομέων στους δύο αγώνες (μεγάλος 13,3 χλμ. και μικρός 9,3 χλμ.) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαρτίου ο πρώτος αγώνας της σειράς New Balance Mountains Cup 2010 στον Υμηττό. Νικητές στην μεγάλη απόσταση ο Stan Fijnaut και η Ασημίνα Συλαίου.
We Run Athens
Ο θεσμός των Nike Run επιστρέφει με τον 13ο αγώνα την Κυριακή 27 Μαΐου. Οι αγώνες που έχουν κερδίσει τη συμπάθεια των δρομέων συνεχίζονται με μότο We Run Athens και αυτή τη φορά επιστρέφουν στη Γλυφάδα, την πόλη από όπου και ξεκίνησαν πέντε χρόνια πριν. Αυτή τη φορά βέβαια η ΝΙΚΕ θα υποδεχτεί τους δρομείς στην παραλία Γλυφάδας σε μία διαδρομή δίπλα στη θάλασσα. Μάθετε περισσοτερα για το 13ο Nike Run!
Nafplio Energy Triathlon 2016
19-6-2016: Την Κυριακή 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο ο αγώνας τριάθλου Nafplio Energy Triathlon 2016.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο