Διήμερο ενημέρωσης από το Fifth Element

Το Σαββατοκύριακό 13 και 14 Απριλίου το κατάστημα Fifth Element στα Ιωάννινα διοργανώνει το 1ο Advance Weekend όπου κορυφαίοι αθλητές του βουνού θα διδάξουν τεχνικές προπόνησης αλλά και μεθόδους βελτίωσης της απόδοσης σε ορεινά μονοπάτια. Δείτε περισσότερα.

Share

Fifth Element Weekend 2013
 
Στο Μέτσοβο μεταφέρεται το ενδιαφέρον του ορεινού τρεξίματος, όπου το κατάστημα Fifth Element διοργανώνει το 1ο Advance Weekend, το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

Οι αθλητές της ομάδας Fifth Element με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, θα διδάξουν τεχνικές προπόνησης αλλά και μεθόδους βελτίωσης της απόδοσης σε ορεινά μονοπάτια.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν αναλάβει οι δυο έμπειροι αθλητές από την Ήπειρο, Νίκος Καλοφύρης και Ηρακλής Μωυσίδης.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτός από διπλές προπονήσεις, σεμινάρια προπονητικής, πρόληψης τραυματισμών, σωστής διατροφής, αλλά και συζητήσεις με απώτερο σκοπό την μεταφορά εμπειριών και γνώσεων που θα βοηθήσουν όλους όσους παραβρεθούν.

Για το διήμερο αυτό η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους όσοι θέλουν να προπονηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες των προϊόντων, των κατάλληλο εξοπλισμό που κάθε αθλητής πρέπει να φέρει προκειμένου να ανταποκριθεί με ασφάλεια στις απαιτήσεις ενός αγώνα ορεινού τρεξίματος, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στο trail running παγκοσμίως.

Θα έχουμε την τιμή αυτό το διήμερο να συμμετάσχει στο event ο πολύ μεγάλης εμπειρίας σε θέματα προπονητικής ο Λεύτερης Φάφαλης με τέσσερις φορές  συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες  στο σκι αντοχής.
 
Δήλωση Συμμετοχής (ελεύθερη) στο κατάστημα Fifth Element Ιωάννινα, Τηλ.: 2651037309
(Ανάλογα με την δυναμικότητα των ατόμων θα χωριστούν σε γκρουπ)

Και στα email: [email protected][email protected][email protected]

Πληροφορίες στα Τηλ.: Βασίλης Τζουμάκας: 6972244064, Νίκος Καλοφύρης: 6944472263, Ηρακλής Μωυσίδης: 6948529201
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ο Yedi  Kule Conquest 2016
12-6-2016: Ο «Σφένδαμος» διοργανώνει την Κυριακή 12 Ιουνίου αγώνα δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης.
3ος «Faethon OLympus Marathon  - Απόστολος Τσουρέκας»
13-7-2014: Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» διοργώνει την Κυριακή 13 Απριλίου ορεινό αγώνα ιδιαίτερων απαιτήσεων στον Όλυμπο.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο