Οι γυναίκες στήριξαν το Women Run

Πάνω από 500 συμμετέχουσες έδωσαν το παρών στον αγώνα Women Run που πραγματοποιήθηκε στην Γλυφάδα την Κυριακή 31 Μαρτίου. Στην εκδήλωση που ήταν φυσικά αφιερωμένη στις γυναίκες και έγινε για την οικονομική ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, πρώτη τερμάτισε η Φιλίππα Πουλίδου στην απόσταση των 5 χλμ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας, το «Women Run» μια εκδήλωση για γυναίκες… αφιερωμένη σε γυναίκες με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».
Σε ένα όμορφο περιβάλλον οι  500 και πλέον συμμετέχουσες στα 5 χλμ. και στο βάδην 2 χλμ. σε ανώμαλο έδαφος,  ευχαριστήθηκαν τις δύο διαφορετικές διαδρομές και μετέφεραν το μήνυμα της οργανωμένης αλληλοβοήθειας.
Συγκινητική ήταν η συμμετοχή και η προσπάθεια στα 2 χλμ. βάδην εγκυμονούσης 7 μηνών με νήπιο 2 ετών σε καροτσάκι η οποία στο τερματισμό καταχειροκροτήθηκε.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης έδωσε αναμνηστική πλακέτα στην πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού  «Άλμα Ζωής»  κ. Γαβριηλίδου.

Νικήτρια στα 5 χλμ. ήταν η κ. Πουλίδου Φιλίππα με 2η την κ. Χρίστουλα Αγκάτα και 3η την κ. Κεραμιδά Αγγελική. Στα 2 χλμ. Βάδην νικήτρια ήταν η κ. Δερεζέα με 2η την κ. Σμπάρα και 3η την κ. Μπάτκιβ στις οποίες δόθηκαν κύπελλα.
Σε όλες τις συμμετέχουσες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια ενώ κληρώθηκαν αθλητικές τσάντες και περιποιήσεις προσώπου αντιγήρανσης με χορηγία ινστιτούτου αισθητικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Λανδράκης, ο Αντιδ/ρχος Οικονομικού Στάθης Γεωργούλας, η Αντιδ/ρχος Πόλης Νατάσα Αργυροπούλου, η Αντιδ/ρχος Διοικητικού Μαρία  Βουγιουκλή, ο Αντιπ/δρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δημήτρης Τσακίρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Βίγλας και Σπύρος Δήμου, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθηνά Λιγνού, Χαρίση-Μπίλια Δαφνούλα και Έρη Καραμηνά οι οποίες συμμετείχαν στα 2 χλμ. βάδην. Επίσης στα 2 χλμ. βάδην και η Δ/ντρια του Κ.Α.Π.ΠΑ. κ. Βάσω Καρακίτσου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Στράτος Κάννος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τσαντός και Κοντογιάννης νικητές στο Πήλιο
Με τη συμμετοχή περισσότερων των 150 αθλητών, φίλων του ορεινού τρεξίματος που έτρεξαν ή βοήθησαν, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου ο 7ος Ορεινός Υπερμαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος Πηλίου που φέτος είχαν για πρώτη φορά κοινή ημέρα διεξαγωγής. Νικητές αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Τσαντός και ο Θανάσης Κοντογιάννης με 5:55:10 & 2:08:10 αντίστοιχα. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
11ος Olympus Marathon
29-6-2014: Το βουνό του Ολύμπου θα φιλοξενήσει για 11η χρονιά τον πιο διάσημο ορεινό μαραθώνιο της χώρας μας.
Μινωϊκά αθλήματα στην Κρήτη
Την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 10:30 στην περιοχή Πιρουνιανά, δίπλα στο ερειπωμένο Αξέντι Αγία Βαρβάρα Μονοφατσίου Ηρακλείου Κρήτης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιρουνιανών και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνουν αγώνα με μινωϊκά αθλήματα.
Back to Top