Οι γυναίκες στήριξαν το Women Run

Πάνω από 500 συμμετέχουσες έδωσαν το παρών στον αγώνα Women Run που πραγματοποιήθηκε στην Γλυφάδα την Κυριακή 31 Μαρτίου. Στην εκδήλωση που ήταν φυσικά αφιερωμένη στις γυναίκες και έγινε για την οικονομική ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, πρώτη τερμάτισε η Φιλίππα Πουλίδου στην απόσταση των 5 χλμ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας, το «Women Run» μια εκδήλωση για γυναίκες… αφιερωμένη σε γυναίκες με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».
Σε ένα όμορφο περιβάλλον οι  500 και πλέον συμμετέχουσες στα 5 χλμ. και στο βάδην 2 χλμ. σε ανώμαλο έδαφος,  ευχαριστήθηκαν τις δύο διαφορετικές διαδρομές και μετέφεραν το μήνυμα της οργανωμένης αλληλοβοήθειας.
Συγκινητική ήταν η συμμετοχή και η προσπάθεια στα 2 χλμ. βάδην εγκυμονούσης 7 μηνών με νήπιο 2 ετών σε καροτσάκι η οποία στο τερματισμό καταχειροκροτήθηκε.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης έδωσε αναμνηστική πλακέτα στην πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού  «Άλμα Ζωής»  κ. Γαβριηλίδου.

Νικήτρια στα 5 χλμ. ήταν η κ. Πουλίδου Φιλίππα με 2η την κ. Χρίστουλα Αγκάτα και 3η την κ. Κεραμιδά Αγγελική. Στα 2 χλμ. Βάδην νικήτρια ήταν η κ. Δερεζέα με 2η την κ. Σμπάρα και 3η την κ. Μπάτκιβ στις οποίες δόθηκαν κύπελλα.
Σε όλες τις συμμετέχουσες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια ενώ κληρώθηκαν αθλητικές τσάντες και περιποιήσεις προσώπου αντιγήρανσης με χορηγία ινστιτούτου αισθητικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Λανδράκης, ο Αντιδ/ρχος Οικονομικού Στάθης Γεωργούλας, η Αντιδ/ρχος Πόλης Νατάσα Αργυροπούλου, η Αντιδ/ρχος Διοικητικού Μαρία  Βουγιουκλή, ο Αντιπ/δρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δημήτρης Τσακίρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Βίγλας και Σπύρος Δήμου, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθηνά Λιγνού, Χαρίση-Μπίλια Δαφνούλα και Έρη Καραμηνά οι οποίες συμμετείχαν στα 2 χλμ. βάδην. Επίσης στα 2 χλμ. βάδην και η Δ/ντρια του Κ.Α.Π.ΠΑ. κ. Βάσω Καρακίτσου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Στράτος Κάννος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δόλιχος 2022  - Dolihos 2022
O αγώνας για το 2022
Αποτελέσματα από τον Ιπποκράτειο
Με τη συμμετοχή πάνω από 250 δρομέων από τη Θεσσαλία και όχι μόνο πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή 12 Μαΐου ο 4ος Ιπποκράτειος αγώνας δρόμου. Δείτε τα αποτελέσματα και πληροφορίες από τον αγώνα.
1ος Θυρεάτις Αγών
11-10-2015: Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού με τον ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής θα πραγματοποιήσουν αγώνα 11,5 χλμ. στην παραλία του Άστρους.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο