Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρωμα γυναίκας…

Ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30 μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες WOMEN RUN με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Share

Women Run
Ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30 μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ.μόνο για γυναίκες WOMEN RUN με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Η προσφορά της δωρεάς για τις συμμετέχουσες είναι 5 ευρώ και θα καταβάλλεται την ημέρα του αγώνα μέχρι 10.15 π.μ.στα μέλη του πιο πάνω Συλλόγου που θα βρίσκονται στην εκδήλωση και θα εκδίσεται σχετική απόδειξη είσπραξης.
Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές σε ηλεκτρονική μορφή στο www.glyfada.gr και η υποβολή τους θα αρχίσει την 21 Φεβρουαρίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες θα παρέχονται στο www.glyfada.gr από 21/2/2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων - Ioannina Lake Run
22/23-9-2018: Αγώνες 30, 10 & 5 χλμ. στα Ιωάννινα
16ος Δρόμος του Απολλόδωρου
8-7-2017: Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Αιανή 2017, Εκδηλώσεις πνεύματος και άσκησης σώματος”, ο 16ος Δρόμος του Απολλόδωρου
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE