Γυναικεία υπόθεση!

Ένας αγώνας μόνο για γυναίκες θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες με την ονομασία WOMEN RUN. Φυσικά ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Share

Ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30 μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες με την ονομασία WOMEN RUN. Ο αγώνας έχει ως σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Η προσφορά της δωρεάς για τις συμμετέχουσες είναι 5 € και θα καταβάλλεται την ημέρα του αγώνα μέχρι 10.15 π.μ.στα μέλη του πιο πάνω Συλλόγου που θα βρίσκονται στην εκδήλωση και θα εκδίδεται  σχετική απόδειξη είσπραξης.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές σε ηλεκτρονική μορφή στο www.glyfada.gr και η υποβολή τους θα αρχίσει την 21 Φεβρουαρίου 2013. Στην ίδια ιστοσελίδα θα παράχονται μετά από αυτή την ημερομηνία και περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου
14-10-2018: Ημιμαραθώνιος στο Μεσολόγγι
Βρεττάκεια 2014 - Ελαίων Γη
2-8-2014: Ο αγώνας Βρεττάκεια 2014 – Ελαίων Γη θα διεξαχθεί στις Κροκεές Λακωνίας το Σάββατο 2 Αυγούστου.
9ος Αγώνας Δρόμου «Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού - 12 χλμ. και Ψαράδικη Γιορτή»
26-9-2015: Ο δρομέας Μάκης Σαραντάρας διοργανώνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου τον αγώνα δρόμου 12 χλμ. στο Αιτωλικό.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο