Γυναικεία υπόθεση!

Ένας αγώνας μόνο για γυναίκες θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες με την ονομασία WOMEN RUN. Φυσικά ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Share

Ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30 μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες με την ονομασία WOMEN RUN. Ο αγώνας έχει ως σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Η προσφορά της δωρεάς για τις συμμετέχουσες είναι 5 € και θα καταβάλλεται την ημέρα του αγώνα μέχρι 10.15 π.μ.στα μέλη του πιο πάνω Συλλόγου που θα βρίσκονται στην εκδήλωση και θα εκδίδεται  σχετική απόδειξη είσπραξης.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές σε ηλεκτρονική μορφή στο www.glyfada.gr και η υποβολή τους θα αρχίσει την 21 Φεβρουαρίου 2013. Στην ίδια ιστοσελίδα θα παράχονται μετά από αυτή την ημερομηνία και περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία
Οι Δήμοι: Δημητσάνας, Βυτίνας και Κλείτορος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και το Μουσείο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» οργανώνουν τον 1ο Ετήσιο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τον τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2010» στις 30 Μαΐου.
Hydra’s Trail Event 2021 - Ακύρωση
Ακύρωση της φετινής διοργάνωσης. Νέες ημερομηνίες για το 2022
28-5-2017: Αγώνες 3 & 6 χλμ. από την Intersport και τη Saucony.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο