Γυναικεία υπόθεση!

Ένας αγώνας μόνο για γυναίκες θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες με την ονομασία WOMEN RUN. Φυσικά ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Share

Ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30 μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες με την ονομασία WOMEN RUN. Ο αγώνας έχει ως σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Η προσφορά της δωρεάς για τις συμμετέχουσες είναι 5 € και θα καταβάλλεται την ημέρα του αγώνα μέχρι 10.15 π.μ.στα μέλη του πιο πάνω Συλλόγου που θα βρίσκονται στην εκδήλωση και θα εκδίδεται  σχετική απόδειξη είσπραξης.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές σε ηλεκτρονική μορφή στο www.glyfada.gr και η υποβολή τους θα αρχίσει την 21 Φεβρουαρίου 2013. Στην ίδια ιστοσελίδα θα παράχονται μετά από αυτή την ημερομηνία και περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Αυθεντικός Μαραθώνιος ετοιμάζεται για 37η φορά
Τελευταία νέα αλλά και η προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος
We Run Athens
Με νέο ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το 12ο Nike Run την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον. Περισσότεροι από 1300 δρομείς βρέθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης ενώ τελικά 1257 ολοκλήρωσαν τις τρεις στροφές των 3,3 χλμ. συμμετέχοντας  έτσι στο πιο επιτυχημένο Nike Run της 6χρονης ιστορίας του. Νικητές του αγώνα ο Γιάννης Ζερβάκης και η Φιλίππα Πουλίδου. Δείτε όλα τα αποτελέσματα πατώντας εδώ.
2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Ολυμπιακές διαδρομές»
31-5-2015: Αγώνες για παιδιά και μεγάλους στην Ολυμπία
Back to Top