Ανοιξε ο Ταΰγετος

Άνοιξαν από σήμερα οι εγγραφές για το Taygetos Challenge στις 23 και 24 Μαρτίου. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών

Share

Taygetos Challenge 2013
Άνοιξαν από σήμερα οι εγγραφές για το Taygetos Challenge στις 23 και 24 Μαρτίου.

Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών
“Από σήμερα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην τέταρτη επανάληψη του Taygetos Challenge η οποία θα γίνει το διήμερο 23-24/3 Μαρτίου. Υπενθυμίζουμε πως υπάρχουν τρεις διαδρομές την Κυριακή ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη ανάλογα με την προετοιμασία σας.

Taygetos Marathon με μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, Taygetos Experience με μήκος 20 χλμ και Υ+ 1120 μέτρα, και Taygetos Fun με μήκος 5 χλμ και Υ+ 200 μέτρα. Για όποιον όμως θέλει να έχει κατάταξη στο Taygetos Challenge και να συμμετέχει στην κλήρωση δώρων των χορηγών, θα πρέπει να τρέξει το Σάββατο μεσημέρι, το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο όπως κάθε χρόνο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι!

Το κοστός συμμετοχής παραμένει για τέταρτη χρονιά στα 20 ευρώ περιλαμβάνοντας τον αγώνα του Σαββάτου και όποια διαδρομή της Κυριακής επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενώ 10 ευρώ είναι για όσους επιθυμούν να τρέξουν στο Vertical και τη Fun διαδρομή.

Οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε απορία”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
No Finish Line Athens 2020 - Νέα ημερομηνία
Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός πολυήμερος αγώνας
Τσαντός και Κοντογιάννης νικητές στο Πήλιο
Με τη συμμετοχή περισσότερων των 150 αθλητών, φίλων του ορεινού τρεξίματος που έτρεξαν ή βοήθησαν, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου ο 7ος Ορεινός Υπερμαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος Πηλίου που φέτος είχαν για πρώτη φορά κοινή ημέρα διεξαγωγής. Νικητές αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Τσαντός και ο Θανάσης Κοντογιάννης με 5:55:10 & 2:08:10 αντίστοιχα. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Στα βουνά και η Κέρκυρα
Έγινε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Corfu Trail στην Κέρκυρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο αγώνες, έναν 17 κι έαναν 35 χλμ. με τις δύο διαδρομές να περνούν από πανέμορφα δάση στο κέντρο του νησιού των Φαιάκων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο