Ανοιξε ο Ταΰγετος

Άνοιξαν από σήμερα οι εγγραφές για το Taygetos Challenge στις 23 και 24 Μαρτίου. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών

Share

Taygetos Challenge 2013
Άνοιξαν από σήμερα οι εγγραφές για το Taygetos Challenge στις 23 και 24 Μαρτίου.

Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών
“Από σήμερα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην τέταρτη επανάληψη του Taygetos Challenge η οποία θα γίνει το διήμερο 23-24/3 Μαρτίου. Υπενθυμίζουμε πως υπάρχουν τρεις διαδρομές την Κυριακή ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη ανάλογα με την προετοιμασία σας.

Taygetos Marathon με μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, Taygetos Experience με μήκος 20 χλμ και Υ+ 1120 μέτρα, και Taygetos Fun με μήκος 5 χλμ και Υ+ 200 μέτρα. Για όποιον όμως θέλει να έχει κατάταξη στο Taygetos Challenge και να συμμετέχει στην κλήρωση δώρων των χορηγών, θα πρέπει να τρέξει το Σάββατο μεσημέρι, το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο όπως κάθε χρόνο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι!

Το κοστός συμμετοχής παραμένει για τέταρτη χρονιά στα 20 ευρώ περιλαμβάνοντας τον αγώνα του Σαββάτου και όποια διαδρομή της Κυριακής επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενώ 10 ευρώ είναι για όσους επιθυμούν να τρέξουν στο Vertical και τη Fun διαδρομή.

Οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε απορία”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Αγώνας Δρόμου Βαράσοβας - Κρυονερίου - Γαλατά
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
16ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος "Στα Χνάρια του Παυσανία"
2-10-2016: Για μια ακόμη χρονιά διοργανώνεται ο Ημιμαραθώνιος “Στα χνάρια του Παυσανία”.
6ος Ημιμαραθώνιος Πάικου
6-11-2016: Ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας διοργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τον 6ο Ημιμαραθώνιο Πάικου στην Καστενερή Γουμένισσας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο