Τρέξιμο στο Βέρμιο

Ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας και ΕΔΕΣΣΑΣ συνδιοργανώνουν για πρώτη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με την ονομασία, «1ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Βερμίου», στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας την Κυριακή 26 Αυγούστου.

Share
Ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας και ΕΔΕΣΣΑΣ συνδιοργανώνουν για πρώτη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με την ονομασία, «1ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Βερμίου», στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας. Ο αγώνας, που τελεί υπό την αιγίδα των Νομαρχιών Ημαθίας – Πέλλας και των Δήμων Νάουσας και Έδεσσας, θα έχει τα παρακάτω στοιχεία:
 
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 26/8/20011 ώρα εκκίνησης 9:30 πμ
 
2. ΤΟΠΟΣ (εκκίνηση) : Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια Νάουσας.
 
3. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η Αφετηρία είναι το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια και τερματισμός ο Άγιος Παύλος( Κουτσούφλιανη). Η διαδρομή αποτελείτε από βατούς δασικούς χωματόδρομους ιδιαιτέρου φυσικού κάλους κάτω από τη σκιά δάσους Οξιάς ( και ένα μικρό κομμάτι μονοπάτι) ανάμεσα στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας στο Όρος Βέρμιο.
Η αφετηρία είναι στα 1450 μέτρα και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1480 μέτρα. Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού νερού και ισοτονιών ποτών.
Απαγορεύεται η απόρριψη των συσκευασιών (φιάλες μπουκάλια ,ποτηρια,ενεργιακα.κ.λ.π.) εκτός των προκαθορισμένων σημείων
 
4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΚΟΣΤΟΣ : Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών (και έφηβοι με την έγγραφη συναίνεση των γονέων).
Το κόστος εγγραφής σχετίζεται με την ημερομηνία εγγραφής και την επιλογή πακέτου απλού ή ενισχυμένου. Ακυρώσεις δε θα είναι δυνατές, αλλά θα είναι δυνατή η μεταβίβαση της συμμετοχής σε άλλο δρομέα με δήλωση έως και τις 20 Αυγούστου. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα των παιδιών θα είναι δωρεάν.
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Αυγούστου 2012
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
 
Απλό Πακέτο
€ 5
 
Ενισχυμένο Πακέτο (με τεχνικό T-Shirt)*
€ 15
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Αυγούστου 2012
 
 
Απλό Πακέτο
€ 5
 
Ενισχυμένο Πακέτο (με απλό T-Shirt)
€ 15
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Αυγούστου 2012
 
 
Απλό Πακέτο
€ 15
 
ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
 

 

*Το τεχνικό T-Shirt ισχύει μόνο για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο.
 
5   Α. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 ενώ όσοι δηλώσουν έγκαιρα μέχρι της 6   Αυγούστου θα πάρουν δώρο τεχνικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα.(Δηλώσεις στα  τηλ: 2332028555 -6974481697
-6945227207   φαξ 2332022134και στο [email protected].
Λογαριασμος Τραπεζας Eurobank   Μαντσιου-Σακελλαρης-Μπατσης
0026-0345-17-0100744420
IBAN- GR3502603450000170100744420
Για την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής στους αγώνες, υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:
Για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία του λογαριασμού σας και να είσαστε πλέον εγγεγραμμένος χρήστης, ακολουθήστε το σύνδεσμο ενεργοποίησης που θα βρείτε στο μήνυμα που θα σας σταλεί στο email σας.
Β. ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΣΩ EMAIL
Συμπληρώστε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, αποστείλτε την στο email της διοργάνωσης και καταβάλλεται το αντίτιμο της συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό* εντός 48 ωρών.
* Προσοχή. Η κατάθεσή σας θα πρέπει να είναι ονομαστική για να μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.
Γ. ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΣΩ ΦΑΞ

Συμπληρώστε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, αποστείλτε την στο φαξ της διοργάνωσης και καταβάλλεται το αντίτιμο της συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό* εντός 48 ωρών.
* Προσοχή. Η κατάθεσή σας θα πρέπει να είναι ονομαστική για να μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.
Δ. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Στο κατάστημα “TRESJOLIE” στη Νάουσα καθημερινά 10:00 – 14:00 και απογεύματα (Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή) 18:00 – 21:00, Γ.Κωνσταντινιδη , Υπεύθυνος Ελένη Μαντσιου
 
6.ΕΠΑΘΛΑ: Θα απονεμηθούν μετάλλια  στους τρεις πρώτους νικητές-τριες κάθε κατηγορίας ( Ανδρών- Γυναικών). Θα δοθούν επίσης αναμνηστικά μετάλλια σε όσους τερματίσουν. Στο νικητή και την νικήτρια της γενικής κατάταξης του αγώνα θα απονεμεθουν Κύπελλα
 
7. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών-τριών.
 
8. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: Όλοι οι αθλητές -τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Τα παιδιά δηλώνονται και θα τρέξουν με ευθύνη των γονέων τους .
9. ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Στους αγώνες θα υπάρχει γιατρός καθώς και ομάδα διάσωσης με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υποστήριξη του Αγώνα.
10. ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ανώμαλος αγώνας δυο (2) χιλιομέτρων για παιδιά ηλικίας έως 15 χρονών
 

Μετά το πέρας του αγώνα θα προσφερθούν στους αθλητές-τριες τοπικά εδέσματα ,πίτες και χυμοί.

 

 

ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
 
ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΟΝΟΜΑ: 

ΦΥΛΟ: 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΠΟΛΗ-Τ.Κ.: 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ:

ΤΗΛ-FAX-EMAIL:

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 

ΜΕΓΕΘΟΣ T-SHIRT : 

 
 
 
 
 
                                                                                      ΥΠΟΓΡΑΦΗ
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Vodafone Tinos Running Experience
14-6-2014: Οι περισσότεροι γνωρίζουν την Τήνο από την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Όμως, το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων, διαθέτει εξαιρετικές ομορφιές, τις οποίες από φέτος θα έχει κανείς την ευκαιρία να γνωρίσει μέσω του ‘TINOS RUNNING EXPERIENCE’.
Tecnica City Trail Patras 2015
29-3-2015: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων προκηρύσσουν το 1ο αγώνα Tecnica City Trail Patras 15 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο