Τρέξιμο δίπλα στη λίμνη

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου οι “Δρομείς της Λίμνης Κερκίνης” σε συνεργασία με τον Δήμο Ηράκλειας διοργανώνουν το Kerkini Lake Run 2012 που περιλαμβάνει τον 2ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Λίμνης Κερκίνης.

Share

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου οι “Δρομείς της Λίμνης Κερκίνης” σε συνεργασία με τον Δήμο Ηράκλειας διοργανώνουν το Kerkini Lake Run 2012 που περιλαμβάνει τον 2ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Λίμνης Κερκίνης. Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα.

KerkiniILakeRun 2012_2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ_ΚΥ 07-10-2012
Προκήρυξη

Κανονισμοί Οι Αγώνες: Ο 2ος παραλίμνιος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου με την επωνυμία «KerkiniLakeRun 2012» απόστασης 21 χλμ καθώς και οι παράλληλοι με αυτόν αγώνες των 10 χλμ και των Δημοτικών – Γυμνασίων – Λυκείων θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιθοτόπου του Δήμου Ηράκλειας Σερρών την Κυριακή 07 Οκτώβρη 2012 και από ώρα 09:30.

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 21 ΧΛΜ
Αναλυτική περιγραφή διαδρομής Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ:
ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
: Το ΄΄Λιμανάκι΄΄ του δημοτικού διαμερίσματος Λιθοτόπου του Δήμου Ηράκλειας, που απέχει 8 χιλιόμετρα από την Ηράκλεια η οποία είναι και η έδρα του Δήμου. Στην αρχή ακολουθούμε τον χωμάτινο δρόμο στους πρόποδες των Κρουσίων, δυτικά της λίμνης και αφήνουμε δεξιά μας το λόφο στον οποίο βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου. Η μοναδική ανηφόρα της διαδρομής είναι τα 1000 πρώτα μέτρα στη διάρκεια των οποίων υπάρχει και η μέγιστη υψομετρική διαφορά (+85μ). Τα επόμενα 1300μ είναι σε κατηφορικό χωμάτινο δρόμο στους πρόποδες του βουνού μέχρι που βγαίνουμε σε ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου. Μετά από 700μ άσφαλτο και αφού ξαναπεράσουμε δίπλα από την αφετηρία κατευθυνόμαστε προς το φράγμα της Λίμνης Κερκίνης όπου μετά από 800μ μπαίνουμε αριστερά στο ανατολικό ανάχωμα και ακολουθούμε το μονοπάτι δεξιά το οποίο κάποια στιγμή συναντάει τον παραπόταμο του ποταμού Στρυμόνα. Μετά από 5200μ δρόμου φτάνουμε στο φράγμα των Χρυσοχωράφων, και μετά από άλλα 2900μ στη γέφυρα του Λιμνοχωρίου. Στρίβουμε αριστερά και ανεβαίνουμε στο ψηλότερο επίπεδο του ανατολικού αναχώματος της λίμνης Κερκίνης. (Στα 5200μ+2900μ=8100μ έχουμε από δύο μέχρι και τέσσερα διαφορετικά επίπεδα στη διαδρομή μας και είναι το μέρος όπου κινούνται και βόσκουν τα δύο από τα πολλά κοπάδια βουβαλιών που βρίσκονται στην περιοχή. Την μέρα του αγώνα και ανάλογα με τη κίνηση των βουβαλιών θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση ώστε κανένας από τους συμμετέχοντες να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά και να μην υπάρξει διατάραξη στο ημερήσιο πρόγραμμα των βουβαλιών). Για τα επόμενα 8300μ τρέχουμε σε χωμάτινο δρόμο έχοντας δεξιά μας τη λίμνη Κερκίνη και απολαμβάνοντας το μοναδικό τοπίο της περιοχής. Αφού βγούμε από το ανάχωμα ξαναπερνάμε από το φράγμα της Λίμνης Κερκίνης και μετά από 800μ τερματίζουμε στο ΄΄Λιμανάκι΄΄ απ’ όπου και ξεκινήσαμε. Σημειώνουμε ότι από τα 21000μ λιγότερο από 1000μ είναι άσφαλτος και τα υπόλοιπα είναι μονοπάτια, χωματόδρομοι ή δασικοί δρόμοι. Στο blog της διοργάνωσης ( http://kerkinilakerun.blogspot.com/ ) θα βρείτε βίντεο με κομμάτια της διαδρομής και στο facebook (kerkini lake run) θα βρείτε πολλές φωτογραφίες από την διαδρομή.

Περιληπτική περιγραφή διαδρομής Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ: Αφετηρία Λιμανάκι – Πρόποδες Κρουσίων – Λιμανάκι(3000μ) – Είσοδος Αναχώματος(3800μ) – Φράγμα Χρυσοχωράφων(9000μ) – Αναστροφή Γέφυρα Λιμνοχωρίου(11900μ) – Εκκλησάκι Αγίου Στεφάνου(14800) – Έξοδος Αναχώματος(20200μ) – Τερματισμός Λιμανάκι(21000μ)
Χάρτης διαδρομής Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ: Χάρτη της διαδρομής μπορείτε να δείτε στο blog της διοργάνωσης ( http://kerkinilakerun.blogspot.com/ ) Πίνακες χιλιομετρικών αποστάσεων

Σήμανση διαδρομής Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ: Πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων θα υπάρχουν ανά 3 χιλιόμετρα, καθώς επίσης και σήμανση με κορδέλες και ειδική μπογιά.

Σταθμοί ανεφοδιασμού (υδροδοσίας και τροφοδοσίας) Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ: Θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ανεφοδιασμού όπου θα παρέχονται από εθελοντές σε όλους τους αθλητές(-τριες) διάφορα είδη όπως: Νερό, ισοτονικό ποτό, αλμυρά και γλυκά σνακ. 1οςΑφετηρία Λιμανάκι – 2ος Είσοδος Αναχώματος(3800μ) – 3ος Φράγμα Χρυσοχωράφων(9000μ) – 4ος Γέφυρα Λιμνοχωρίου(11900μ) – 5ος Εκκλησάκι Αγίου Στεφάνου(14800) – 6ος Έξοδος Αναχώματος(20200μ) – 7ος Τερματισμός Λιμανάκι(21000μ) Περισσότερες πληροφορίες στο blog της διοργάνωσης http://kerkinilakerun.blogspot.com/ )

Σταθμοί ελέγχου Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ: Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε 4 κομβικά σημεία της διαδρομής όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω. Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανή σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του αθλητή(-τριας). 1ος Είσοδος Αναχώματος(3800μ) – 2ος Φράγμα Χρυσοχωράφων(9000μ) – 3ος Γέφυρα Λιμνοχωρίου(11900μ) – 4ος Έξοδος Αναχώματος(20200μ)

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ
Αναλυτική περιγραφή διαδρομής Αγώνα Δρόμου 10 χλμ:
ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Το ΄΄Λιμανάκι΄΄ του δημοτικού διαμερίσματος Λιθοτόπου του Δήμου Ηράκλειας, που απέχει 8 χιλιόμετρα από την Ηράκλεια η οποία είναι και η έδρα του Δήμου. Στην αρχή ακολουθούμε τον χωμάτινο δρόμο στους πρόποδες των Κρουσίων, δυτικά της λίμνης και αφήνουμε δεξιά μας το λόφο στον οποίο βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου. Η μοναδική ανηφόρα της διαδρομής είναι τα 1000 πρώτα μέτρα στη διάρκεια των οποίων υπάρχει και η μέγιστη υψομετρική διαφορά (+85μ). Τα επόμενα 1300μ είναι σε κατηφορικό χωμάτινο δρόμο στους πρόποδες του βουνού μέχρι που βγαίνουμε σε ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου. Ξεκινώντας από την αφετηρία κατευθυνόμαστε αριστερά προς το φράγμα της Λίμνης Κερκίνης όπου μετά από 800μ μπαίνουμε πάλι αριστερά στο ανατολικό ανάχωμα και ακολουθούμε το μονοπάτι δεξιά το οποίο κάποια στιγμή συναντάει τον παραπόταμο του ποταμού Στρυμόνα. Μετά από 4000μ στο μονοπάτι του κάτω αναχώματος με την έντονη βλάστηση φτάνουμε στην αναστροφή των 10 χλμ όπου θα υπάρχει σχετική και έντονη σήμανση καθώς και σταθμός. Για τα επόμενα 5.000 μ. περίπου τρέχουμε σε χωμάτινο δρόμο στο πάνω ανάχωμα έχοντας δεξιά μας τη λίμνη Κερκίνη και απολαμβάνοντας το μοναδικό τοπίο της περιοχής. Αφού βγούμε από το ανάχωμα ξαναπερνάμε από το φράγμα της Λίμνης Κερκίνης και μετά από 800μ τερματίζουμε στο ΄΄Λιμανάκι΄΄ απ’ όπου και ξεκινήσαμε. Στο blog της διοργάνωσης θα βρείτε βίντεο με κομμάτια της διαδρομής και στο facebook (kerkini lake run) θα βρείτε πολλές φωτογραφίες από την διαδρομή.

Περιληπτική περιγραφή διαδρομής Αγώνα Δρόμου 10 χλμ: Αφετηρία Λιμανάκι – Είσοδος Αναχώματος(800μ) – Αναστροφή 10χλμ(5000μ περίπου) – Έξοδος Αναχώματος(9200μ) – Τερματισμός Λιμανάκι(10.000 μ.) Χάρτης διαδρομής Αγώνα Δρόμου 10 χλμ: Χάρτη της διαδρομής μπορείτε να δείτε στο blog της διοργάνωσης ( http://kerkinilakerun.blogspot.com/). Πίνακες χιλιομετρικών αποστάσεων – Σήμανση διαδρομής Αγώνα Δρόμου 10 χλμ: Πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων θα υπάρχουν ανά 3 χιλιόμετρα, καθώς επίσης και σήμανση με κορδέλες και ειδική μπογιά. Σταθμοί ανεφοδιασμού (υδροδοσίας και τροφοδοσίας) Αγώνα Δρόμου 10 χλμ: Θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ανεφοδιασμού όπου θα παρέχονται από εθελοντές σε όλους τους αθλητές(-τριες) διάφορα είδη όπως: Νερό, ισοτονικό ποτό, αλμυρά και γλυκά σνακ. 1οςΑφετηρία Λιμανάκι – 2ος Είσοδος Αναχώματος(800μ) – 3ος Αναστροφή 10χλμ(5000μ περίπου) – 4ος Έξοδος Αναχώματος(9200μ) – 5ος Τερματισμός Λιμανάκι(10000μ) Περισσότερες πληροφορίες στο blog της διοργάνωσης http://kerkinilakerun.blogspot.com/ )

Σταθμοί ελέγχου Αγώνα Δρόμου 10 χλμ: Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε 4 κομβικά σημεία της διαδρομής όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω. Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανή σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του αθλητή(-τριας). 1ος Είσοδος Αναχώματος(800μ) – 2ος Αναστροφή 10χλμ(5000μ περίπου) – 3ος Έξοδος Αναχώματος(9200μ) Απορρίμματα: Όλοι οι αθλητές(- τριες) που συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και τα στελέχη της διοργάνωσης οφείλουν να διατηρούν τους χώρους και το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Από τη διοργάνωση προβλέπονται σακούλες και καλάθια απορριμμάτων σε όλους τους σταθμούς ανεφοδιασμού και ελέγχου. Μετά τη λήξη του αγώνα όλες οι σακούλες και καλάθια απορριμμάτων θα απομακρύνονται από τη διοργάνωση. Φωτογραφικό υλικό: Θαυπάρχει αποκλειστική κάλυψη του αγώνα από την GOMOUNTAINRUNNINGPHOTOS

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες 21 χλμ και 10 χλμ έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, άνδρες και γυναίκες κάτοικοι Ελλάδας ή εξωτερικού. Κόστος συμμετοχής: Για τον αγώνα των 21 χλμ:10 € για κάθε συμμετέχοντα αθλητή και 7.5 € ανά αθλητή σε περίπτωση που θα γίνει ομαδική εγγραφή από σύλλογο (20 ή και περισσότεροι αθλητές) Για τον αγώνα των 10 χλμ:5 € για κάθε συμμετέχοντα αθλητή Για τους αγώνες Δημοτικών-Γυμνασίων-Λυκείων: η συμμετοχή είναι δωρεάν

Κατηγορίες: Οι κατηγορίες των αγώνων 21 χλμ και 10 χλμ είναι δύο, • Κατηγορία ανδρών : άνω των 18 ετών • Κατηγορία γυναικών : άνω των 18 ετών Οι κατηγορίες των αγώνων Δημοτικών – Γυμνασίων – Λυκείων είναι • Κατηγορία αγοριών : Α’-Β’-Γ’ Δημοτικού • Κατηγορία κοριτσιών : Α’-Β’-Γ’ Δημοτικού • Κατηγορία αγοριών : Δ’-Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού • Κατηγορία κοριτσιών : Δ’-Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού • Κατηγορία αγοριών : Γυμνασίου • Κατηγορία κοριτσιών : Γυμνασίου • Κατηγορία αγοριών : Λυκείου • Κατηγορία κοριτσιών : Λυκείου Παραλαβή Αριθμού Συμμετοχής: Η γραμματεία θα λειτουργεί την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2012 στο ΄΄Λιμανάκι΄΄ Λιθοτόπου, στο σημείο της αφετηρίας και του τερματισμού του αγώνα, από τις 08:00 έως τις 09:15. Οι αθλητές θα πρέπει να παραλάβουν τα νούμερά τους και ότι άλλο αναμνηστικό του αγώνα από την γραμματεία τις καθορισμένες ώρες. Η εκκίνηση των αγώνων θα δοθεί από το ΄΄Λιμανάκι΄΄ (οι ώρες φαίνονται στο παρακάτω Συνοπτικό Πρόγραμμα) και οι απονομές θα γίνουν στον ίδιο χώρο 12:30 – 13:00 περίπου και αναλόγως των συνθηκών. διοργάνωσης http://kerkinilakerun.blogspot.com/ ) Συνοπτικό Πρόγραμμα: Κυριακή 30/10/2011 08:00 – 09:15 : Παραλαβή αριθμών και Chip συμμετοχής 09:30 – 10:00 : Αγώνες Δημοτικών – Γυμνασίων – Λυκείων με άμεσες απονομές στα 3 πρώτα αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας 10:00 :

Έναρξη Αγώνα 10 χλμ 10:15 : Έναρξη Ημιμαραθώνιου Αγώνα 21 χλμ ≈12:30 – 13:00 : Απονομές στους νικητές (3 πρώτοι άνδρες & 3 πρώτες γυναίκες) ≈13:00 : Ελαφρύ γεύμα για τους συμμετέχοντες αθλητές με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, μεταξύ αυτών και λουκάνικα Τζουμαγιάς. 14:30 : Κλείσιμο Αγώνα Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος των αγώνων και την ίδια μέρα θα αναρτηθούν στο blog της διοργάνωσης (http://kerkinilakerun.blogspot.com/ ) Χρονικά όρια αποκλεισμού: Έγκυροι θεωρούνται οι αθλητές οι οποίοι θα τερματίσουν το πολύ σε 4 ώρες για τον αγώνα των 21 χλμ και το πολύ σε 3 ώρες για τον αγώνα των 10 χλμ. Για τους δρομείς των 21 χλμ θα υπάρχει όριο περάσματος της αναστροφής των 10 χλμ στις 2 ώρες. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση: Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει από την ChampionChip και θα δοθεί ένας χρόνος (χρόνος τερματισμού) για κάθε αθλητή(-τρια) Αριθμοί αθλητών: Ο κάθε αθλητής και αθλήτρια οφείλει να φέρει το νούμερο του αγώνα της διοργάνωσης σε διακριτή εμφανή θέση στο μπροστινό μέρος. Αθλητής που τρέχει χωρίς νούμερο δεν δικαιούται τροφοδοσία και υδροδοσία από τους σταθμούς υποστήριξης και αποβάλλεται από τη διοργάνωση. Εξωτερική βοήθεια: Κάθε αθλητής που δέχεται εξωτερική βοήθεια με δόλο και σκοπιμότητα θα ακυρώνεται από τη διοργάνωση. Εξοπλισμός: Οι αθλητές τρέχουν με τον εξοπλισμό και τα υλικά που επιθυμούν και η διοργάνωση θα φροντίσει για τον πλήρη ανεφοδιασμό τους στα σημεία ανεφοδιασμού. Από τη διοργάνωση συνιστάται ο πιο κάτω εξοπλισμός: • Αθλητικά trail running παπούτσια, • Καπέλο ή μπαντάνα και γυαλιά για τον ήλιο • Ατομικό υδροδοχείο για όσους επιθυμούν επιπλέον ενυδάτωση, • Ενεργειακές μπάρες και gel για όσους επιθυμούν επιπλέον τροφοδοσία

Ενστάσεις: Κάθε αθλητής και αθλήτρια έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση που αφορά τη συμμετοχή του, την πορεία του και το τελικό αποτέλεσμα του στην διοργάνωση. Τροποποίηση κανονισμών – διαδρομής: Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποίηση του κανονισμού ή και της διαδρομής του αγώνα όταν αυτό κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Κάθε αλλαγή θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται στους αθλητές από τις σχετικές με τον αγώνα ιστοσελίδες και μόνο για πολύ σοβαρούς λόγους μπορεί να γίνει την εβδομάδα πριν την έναρξη του αγώνα. Συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει από το blog της διοργάνωσης http://kerkinilakerun.blogspot.com/ )

Ασφάλεια Αγώνα: Θα υπάρχει κάλυψη του αγώνα από τους ‘’ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ’’, από γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευμένους εθελοντές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του αγώνα θα δοθούν σε επόμενη ενημέρωση και στο blog της διοργάνωσης) Κύπελλα, μετάλλια, διπλώματα: Στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα θα δοθούν κύπελλα.
Στους τρεις πρώτους νικητές ανδρών και γυναικών θα δοθούν πίνακες με φωτογραφίες από τη λίμνη. Αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν έγκαιρα τον αγώνα μέσα στους προκαθορισμένους χρόνους. Χρηματικά έπαθλα δε θα υπάρχουν. Λίστα αθλητών 2012: Λίστα με τους συμμετέχοντες αθλητές θα είναι αναρτημένη στο blog της διοργάνωσης) και θα ενημερώνεται τακτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εγγραφές στον αγώνα.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία: Πολλά είναι τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του αγώνα (Λιθότοπος, Χρυσοχώραφα, Κερκίνη), τα οποία προσφέρουν ειδικές τιμές σε συμμετέχοντες αθλητές. Κάθε αθλητής/τρια αναλαμβάνει μόνος του να “κλείσει” και να πληρώσει το δωμάτιό του. Περισσότερη ενημέρωση και βοήθεια για την περίπτωση που θα χρειαστεί να διανυκτερεύσετε θα βρείτε στο blog της διοργάνωσης http://kerkinilakerun.blogspot.com/ ) ή επικοινωνώντας με τη διοργάνωση στο e-mail : [email protected] ή στα τηλέφωνα της διοργάνωσης.

Πως θα έρθετε στη Λίμνη Κερκίνη: Από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ηράκλεια Σερρών στον κόμβο του Στρυμονικού στρίβετε αριστερά και φτάνετε στο Λιθότοπο (75 χλμ περίπου και διάρκεια ταξιδιού λιγότερη από 1 ώρα). Από Σέρρες με προορισμό την Ηράκλεια και αμέσως μετά το Λιθότοπο (35 χλμ περίπου και διάρκεια ταξιδιού περίπου μισή ώρα).
Επικοινωνία: e-mail: [email protected] blog: http://kerkinilakerun.blogspot.com/ – Μιχαήλ Μιχαήλ Facebook: kerkinilakerun τηλ.ανάγκης: 23210 37368 & 6932 251311- Αργύρης Ράμναλης

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
ΕΝΑΡΞΗ: ΠΕΜΠΤΗ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΛΗΞΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: ΒΗΜΑ 1ο : Κατάθεση στο λογαριασμό της διοργάνωσης με αριθμό 348/905095-72 (IBAN: GR31 0110 3480 0000 3489 0509 572) (ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA) στην Εθνική Τράπεζα του αντίστοιχου ποσού (εμφανίζονται τα ονόματα Ράμναλης Α. – Μιχαήλ Μ. – Χουτζακίδης Σ.) ΒΗΜΑ 2ο : Συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής με έναν από τους παρακάτω τρεις τρόπους. 1ος τρόπος: Συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής η οποία βρίσκεται στο blog της διοργάνωσης http://kerkinilakerun.blogspot.com/, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε εκεί, και στέλνοντάς την με e-mail στη διεύθυνση [email protected] . Μόλις παραλάβουμε το mail σας, γίνεται η διασταύρωση στοιχείων και καταχωρείται το όνομά σας στη ΄΄Λίστα Αθλητών 2012΄΄ (από τη γραμματεία της διοργάνωσης θα γίνεται ενημέρωση της λίστας και ανάρτηση αυτής στο blog http://kerkinilakerun.blogspot.com/ ) 2ος τρόπος: Με ένα απλό μήνυμα στο κινητό με αριθμό 6908 661853 στο οποίο θα αναφέρονται τα στοιχεία σας με την εξής σειρά: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΦΥΛΟ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ στον οποίο ανήκετε (αν δεν ανήκετε κάπου γράφετε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ), ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ στην Εθνική Τράπεζα του αντίστοιχου ποσού συμμετοχής , ΑΓΩΝΑΣ 21 ή 10 χλμ ανάλογα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ επικοινωνίας, E-MAIL, Μόλις πάρουμε το μήνυμά σας, γίνεται η διασταύρωση στοιχείων και καταχωρείται το όνομά σας στη ΄΄Λίστα Αθλητών 2012΄΄ (από τη γραμματεία της διοργάνωσης θα γίνεται ενημέρωση της λίστας και ανάρτηση αυτής στο blog http://kerkinilakerun.blogspot.com/ ) Παράδειγμα εγγραφής στο κινητό: ΚΕΡΚΙΝΑΙΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Α, 1966, ΣΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, 21χλμ, 13/9/2012, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, 23250 12345 – 6943 67890, [email protected], 3ος τρόπος:Με ένα απλό τηλεφώνημα στο κινητό με αριθμό 6908 661853 ή στα σταθερά τηλέφωνα 23210 37368 (ώρες 9:00-13:00 & 18:00-21:00) και 23210 59126 (ώρες 9:00-14:00) στη γραμματεία της διοργάνωσης, στη διάρκεια του οποίου θα καταγράφονται τα στοιχεία της Δήλωσης Συμμετοχής. Η τελική μορφή για όλες τις δηλώσεις συμμετοχής + βεβαιώσεις υγείας όπως κι αν έχουν δηλωθεί τα στοιχεία είναι η παρακάτω και θα υπογράφετε από τους συμμετέχοντες αθλητές κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής από τη γραμματεία του αγώνα

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε επίσης στο blog: http://kerkinilakerun.blogspot.com/ και στη σελδίδα στο Facebook: kerkinilakerun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
21ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος
Περισσότερα για τον αγώνα
Αγώνας δρόμου «Μνήμης και Θυσίας» Αγριά - Δράκεια
30-10-2016: Στην Αγριά θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη χρονιά αγώνας δρόμου “Μνήμης και Θυσίας”.
Nuventi Races 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο