Πρωτιά Θεοδωρακάκου στο Kilian’s Classic

To Kilians’s Classic 2012, μία πραγματική γιορτή του ορεινού τρεξίματος στην “πατρίδα” του Κίλιαν Ζορνέτ, ολοκληρώθηκε και φέτος με σημαντικές διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα. Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ήταν 1oς στον μεγάλο αγώνα των 26 χλμ. ενώ στον ίδιο αγώνα, ο Νίκος Κωστόπουλους τερμάτισε στην 9η θέση και ο Γιάννης Κοντός στην 57η. Δείτε τί έγινε τις τελευταίες 4 μέρες στα Πυρηναία!

Share

Ένα ακόμη Kilian’s Classik ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους έλαβαν μέρος αλλά και σε αυτούς που το παρακολούθησαν. Σε τοπία μοναδικής ομορφιάς έγιναν αγώνες για μεγάλους και μικρούς αλλά και πολλές ακόμα δραστηριότητες για όλους όπως μαθήματα κατάβασης, πάρτι κ.α.

Φέτος η διοργάνωση επεφύλασσε και μία μεγάλη διάκριση για την ελληνική ομάδα της Salomon Team με τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο να κερδίζει τον αγώνα Kilian’s Classik “Authentic” απόστασης 26 χλμ. με σχεδόν 1.000 μ. υψομετρικής διαφοράς. Ο Έλληνας πρωταθλητής που είχε κερδίσει και πέρυσι τον ίδιο αγώνα, αυτή τη φορά τερμάτισε σε 2:10.25 μπροστά από τους Meshack Kandie με 2:12:02 και Matti Haikinen με 2:13:39. Πολύ καλό πλασάρισμα και για τον Νίκο Κωστόπουλο που ήταν 9ος με 2:27:58 ενώ ο Γιάννης Κοντός ήταν 57ος 2:54:08.

Στον μεγάλο αγώνα των 45 χλμ. που έγινε την ίδια μέρα, τον Kilian’s Classik “Passion” απόστασης 45 χλμ. και 1.698 μ. συνολικής υψομετρικής οι Kilian Jornet, Tom Owens και Greg Vollet τερμάτισαν πρώτοι πιασμένοι χέρι χέρι μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου στο χωριό.

Την τελευταία ημέρα των αγώνων, έγινε αγώνας 10 χλμ με τερματισμό στο χιονοδρομικό κέντρο αλλά και μάθήματα καταβασης για όλους και φυσικά αγώνες για παιδιά με τους πρωταθλητές της Salomon να τρέχουν μαζί με τους επίδοξους δρομείς και να τους μαθαίνουν όλα τα μυστικά.

Η εβδομάδα ήταν αρκετά γεμάτη για όσους βρέθηκαν εκεί με προπονήσεις στο Φον Ρομέ, το πιο γνωστό προπονητικό κέντρο των Πυρηναίων αλλά και σε άλλες περιοχές της περιοχής, παρουσιάσεις και ενημερώσεις για τα νέα προϊόντα της Salomon και πολλά άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Λαικός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού
14-5-2017: Για 3η χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο Λαικός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού.
Δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!
Την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του τρεξίματος δίνει για ακόμα μία φορά η adidas να διασκεδάσουν όλοι μαζί στο 7ο adidasOpenRun που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Το νέο event, που όπως και τα υπόλοιπα της σειράς δίνει έμφαση στη διασκέδαση και όχι στον ανταγωνισμό, θα γίνει στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι με σκοπό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η πιο cool running παρέα της πόλης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
11ος Λαϊκός Ορεινός Αγώνας Φρουσιούνας
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο