Τρέξτε με την adidas

Tο 2ο adidas Open Run έρχεται! Την Τετάρτη 11/07, με ώρα εκκίνησης στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00), η adidas σου δείχνει ξανά το δρόμο σε μία μοναδική διαδρομή, 5 ή 10 χιλιομέτρων, δίπλα στη θάλασσα, στην Παραλία Φαλήρου!

Share

2ο adidas Open Run
Στις 13 Ιουνίου το ιστορικό κέντρο της Αθήνας γέμισε δρομείς! Με αφετηρία το Ζάππειο, πάνω από 350 δρομείς ακολούθησαν την adidas σε μια μοναδική διαδρομή και έτρεξαν ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών.

Αν το έχασες ή αν θες να το ζήσεις πάλι, το 2ο adidas Open Run έρχεται! Την Τετάρτη 11/07, με ώρα εκκίνησης στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00), η adidas σου δείχνει ξανά το δρόμο σε μία μοναδική διαδρομή, 5 ή 10 χιλιομέτρων, δίπλα στη θάλασσα, στην Παραλία Φαλήρου (στάση τραμ Μπάτης)!

Εξειδικευμένοι προπονητές της adidas καθώς και adidas running experts θα βρίσκονται εκεί για να παρέχουν συμβουλές και προπονητικά tips καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής. Αν και για σένα το τρέξιμο δεν είναι μόνο μία αθλητική δραστηριότητα, αλλά πάθος, διασκέδαση και τρόπος ζωής, διέδωσέ το και έλα να τρέξεις παρέα με την adidas running team!

* Δωρεάν parking στη Μαρίνα Αλίμου, 600μ. από το σημείο εκκίνησης!

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Αυθεντικός Μαραθώνιος ετοιμάζεται για 37η φορά
Τελευταία νέα αλλά και η προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος
Aθλητικές εκδηλώσεις στο Μυλοπόταμο
Στο γραφικό χωριό Χώνος Μυλοποτάμου έγιναν την Κυριακή 8 Ιουλίου με επιτυχία αθλητικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή 160 αθλητών-τριών από όλη την Ελλάδα. Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων ήταν η ενορία Αγίας Κυριακής Χώνους Μυλοποτάμου και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης.
13-5-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Καστοριά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο