Τρέξτε γύρω από τη Λιμνοθάλασσα

Για 6η χρονιά διεξάγεται ο αγώνας δρόμου 12 χλμ. “Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού” στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξάγεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ενώ μετά θα ακολουθήσει η Ψαράδικη Γιορτή.

Share

6ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – 12 ΧΛΜ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Για έκτη συνεχή χρονιά στην πανέμορφη Λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού, θα διεξαχθεί ο Αγώνας Δρόμου 12 χλμ., για δρομείς και Περιπατητές, με εκκίνηση στις 17:30 μμ, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και αγώνας 500 μέτρων, για Παιδιά και Νέους Αθλητές. Oι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.
Εκκίνηση από την Δυτική Γέφυρα
Για  δηλώσεις συμμετοχής παράκληση να επικοινωνείτε με τον κ. Μάκη Σαραντάρα. Δηλώσεις   θα γίνουν και στην Γραμματεία μέχρι την 16:30 την ημέρα του αγώνα.
Μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους αθλητές
Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 5€ και θα καταβάλλεται στην γραμματεία με την παραλαβή του αριθμού.
Μετά τον Αγώνα και τις απονομές θα γιορτασθεί η Ψαράδικη Γιορτή, κοντά στον χώρο της εκκίνησης, με άφθονα εδέσματα της Λιμνοθάλασσας του Αιτωλικού, προσφορά του διοργανωτή.
Για περισσότερες πληροφορίες-συνεννοήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλ. 6977532960 ή το σταθερό 26320 23484 κ. Μάκη Σαραντάρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κένταυρος Pelion Marathon 2022
Ξεκίνησαν οι εγγραφές τον αγώνα
8ο Palia Kavala trail run “Δρόμος του νερού’’
18-6-2017: Αγώνας 19χλμ. στην Παλιά Καβάλα
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων ξεπέρασαν τις 650!
Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η περίοδος των εγγραφών(6 Σεπτεμβρίου), οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και των παράλληλων αγώνων, ξεπέρασαν τις 650 και συνεχώς αυξάνονται! Δηλωστε και εσείς τώρα συμμετοχή, σε έναν από τους αγώνες του διήμερου προγράμματος και ζήστε μια αξέχαστη δρομική εμπειρία στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. 
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο