Αγώνας στην όμορφη Νεμέα

Ο δήμος Νεμέας προκηρύσσει τον 3ο Αγιωργίτικο δρόμο μήκους 12.500 μ με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Share

Ο δήμος Νεμέας προκηρύσσει τον 3ο Αγιωργίτικο δρόμο μήκους 12.500 μ με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Πληροφορίες
Τόπος διεξαγωγής και ώρα εκκίνησης Η διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου, με σημείο εκκίνησης-τερματισμού το Δημαρχείο Νεμέας και ώρα έναρξης 6:30 μ.μ.

Ιατρικές εξετάσεις Όλοι οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές θα φροντίσουν για την παρουσία ιατρού και ασθενοφόρου, ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κατά την διεξαγωγή του αγώνα, αν αυτό απαιτηθεί.

Περιγραφή διαδρομής
Ο αγώνας χαρακτηρίζεται αντοχής, γι’ αυτό οι αθλητές καλούνται να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Συγκριτικά με το 2011 η διαδρομή έχει κάποιες μικρές διαφορές. Συγκεκριμένα η εκκίνηση θα δοθεί στο Δημαρχείο της Νεμέας. Έχει αυξηθεί η απόσταση στα 12,5 χλμ. και τέλος έγινε προσπάθεια η διαδρομή να γίνει περισσότερο «πράσινη» διασχίζοντας τους αμπελώνες της Νεμέας. Η διαδρομή δεν έχει μεγάλη δυσκολία. Από τα 12.500 μ. τα 4.400 μ. είναι σε χωμάτινο έδαφος ενώ τα υπόλοιπα σε άσφαλτο με ελάχιστες υψομετρικές κλίσεις

Χάρτης Διαδρομής:

Έπαθλα
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. Στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες θα δοθούν επίσης κύπελλα.

Εγγραφές
Οι εγγραφές των αθλητών μπορούν να γίνουν:
1. Ηλεκτρονικά, στέλνοντας ο κάθε αθλητής τα εξής στοιχεία: • Ονοματεπώνυμο • Ηλικία • Σύλλογο ή Ανεξάρτητος • Τηλέφωνο επικοινωνίας ή e-mail • στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected]
2. Με τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα : 6972703908 Μαλησιώρης Ιωάννης 6980339393 Μούσχουρας Κων/νος
3. Την ίδια ημέρα στην γραμματεία του αγώνα , από τις 5:00μ.μ. έως 6:00μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα ανακοινωθούν στο: http://nemearunners.blogspot.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλοι νικητές!
Οι φετινοί αγώνες του AlpamayoPro Trail Race έδωσαν για μία ακόμη φορά την ευκαιρία στους 350 περίπου δρομείς που έλαβαν μέρος να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα απαιτητικά μονοπάτια της πανέμορφης Πάρνηθας. Η διοργάνωση του αγώνα, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε ο δυνατός άνεμος, ήταν και πάλι πολύ υψηλού επιπέδου ενώ οι εκπλήξεις των διοργανωτών και η δυνατή μουσική δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα.
9ος Αγώνας Αγχαίου Όρους
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
10ος Ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης"
19-2-2017: Την Κυριακή 19 Φλεβάρη 2017 θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο ο ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στην μνήμη του Μιχάλη Κούση.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο