Αγώνας στην όμορφη Νεμέα

Ο δήμος Νεμέας προκηρύσσει τον 3ο Αγιωργίτικο δρόμο μήκους 12.500 μ με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Share

Ο δήμος Νεμέας προκηρύσσει τον 3ο Αγιωργίτικο δρόμο μήκους 12.500 μ με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Πληροφορίες
Τόπος διεξαγωγής και ώρα εκκίνησης Η διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου, με σημείο εκκίνησης-τερματισμού το Δημαρχείο Νεμέας και ώρα έναρξης 6:30 μ.μ.

Ιατρικές εξετάσεις Όλοι οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές θα φροντίσουν για την παρουσία ιατρού και ασθενοφόρου, ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κατά την διεξαγωγή του αγώνα, αν αυτό απαιτηθεί.

Περιγραφή διαδρομής
Ο αγώνας χαρακτηρίζεται αντοχής, γι’ αυτό οι αθλητές καλούνται να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Συγκριτικά με το 2011 η διαδρομή έχει κάποιες μικρές διαφορές. Συγκεκριμένα η εκκίνηση θα δοθεί στο Δημαρχείο της Νεμέας. Έχει αυξηθεί η απόσταση στα 12,5 χλμ. και τέλος έγινε προσπάθεια η διαδρομή να γίνει περισσότερο «πράσινη» διασχίζοντας τους αμπελώνες της Νεμέας. Η διαδρομή δεν έχει μεγάλη δυσκολία. Από τα 12.500 μ. τα 4.400 μ. είναι σε χωμάτινο έδαφος ενώ τα υπόλοιπα σε άσφαλτο με ελάχιστες υψομετρικές κλίσεις

Χάρτης Διαδρομής:

Έπαθλα
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. Στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες θα δοθούν επίσης κύπελλα.

Εγγραφές
Οι εγγραφές των αθλητών μπορούν να γίνουν:
1. Ηλεκτρονικά, στέλνοντας ο κάθε αθλητής τα εξής στοιχεία: • Ονοματεπώνυμο • Ηλικία • Σύλλογο ή Ανεξάρτητος • Τηλέφωνο επικοινωνίας ή e-mail • στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected]
2. Με τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα : 6972703908 Μαλησιώρης Ιωάννης 6980339393 Μούσχουρας Κων/νος
3. Την ίδια ημέρα στην γραμματεία του αγώνα , από τις 5:00μ.μ. έως 6:00μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα ανακοινωθούν στο: http://nemearunners.blogspot.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1oς Αγώνας Δρόμου Προυσού - Prousos Run
Αγώνας για πρώτη φορά στον Προυσό
Νέο ρεκόρ συμμετοχών
Με τη συμμετοχή 107 δρομέων από την Ελλάδα άλλά και από αρκετές χώρες του εξωτερικού, αριθμό που αποτελεί νέο ρεκόρ για τον αγώνα, πραγματοποιήθηκε ο 4ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος με νικητή τους Παντελή Καμπαξή της New Balance και Μανώλη Σηφάκη οι οποίοι τερμάτισαν μαζί σε 1:18.17. Πρώτη στις γυναίκες ήταν η αθλήτρια του Λιβυκού Ρένα Πεδιαδίτου με 1:46.37.
6ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα»
3-12-2017: Ορεινοί αγώνες 25 & 10 χλμ. στους Δελφούς
Back to Top