Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 25άρι και το 7άρι του alpamayoPRO την Κυριακή!

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές για τους δύο αγώνες του alpamayoPRO Trail Race

Share
Δυνατές συγκινήσει υπόσχεται να χαρίσει για άλλη μια φορά το alpamayoPRO Trail Race σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος. Ο φετινός αγώνας, που εντάσσεται στη σειρά alpamayoPRO Trail Project και αποτελεί τον τρίτο κατά σειρά αγώνα της, έρχεται με αρκετές αλλαγές στις διαδρομές του ώστε να γίνουν αυτές ακόμα πιο ενδιαφέρουσες ακόμα και στους φανατικούς αυτών των αγώνων της Πάρνηθας.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί να διαξαχθούν οι εξής αποστάσεις:
Trail Race 25 χλμ.
Η κλασική απόσταση του αγώνα μετά από τρεις επιτυχημένες χρονιές αλλάζει ώστε να γίνει πιο απαιτητική και πιο ενδιαφέρουσα. Έτσι οι συμμετέχοντες καλούνται να καλύψουν 25 χλμ., αντί για 21 που ήταν, με +1.500 μ. υψομετρικής διαφοράς. Αποκτά επίσης ακόμα έναν σταθμό τροφοδοσίας στο μέσο της για να καλύψει τις ανάγκες που θα προκύψουν.
O αγώνας από φέτος εντάσσεται στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning
Trail Race 7 χλμ.
Με ίδια αφετηρία και τερματισμό όπως οι μεγάλες διαδρομές και με κοινό με αυτές μονοπάτι για τα πρώτα 4, περίπου, χιλιόμετρα η μικρή διαδρομή των 7,03 χλμ. ενδείκνυται για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία των γνωστών αγώνων της Πάρνηθας αλλά δεν έχουν την εμπειρία.
O αγώνας των 42 χλμ. που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα ακυρώνεται. Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου της διοργάνωσης που εξηγεί τους λόγους:

“Αγαπητοί φίλοι ! Ως γνωστό το alpamayoPROκαι ως διοργανωτής αγώνων βάζει πολύ υψηλά στάνταρντ ποιότητας, ασφάλειας και παροχών σε κάθε του διοργάνωση. Έτσι και φέτος. Οι διαδρομές του σχεδιάστηκαν και μελετήθηκαν στην κάθε τους λεπτομέρεια ώστε να αποτελούν μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία για κάθε αθλητή. Όμως, ο μικρός έως και σήμερα αριθμός συμμετοχών στην απαιτητική από άποψη διοργάνωσης, αλλά και κόστους υλοποίησης, διαδρομή των 42 Km μας αναγκάζει να την ακυρώσουμε από τον φετινό αγώνα. Οι άλλες δύο διαδρομές των 25 και 7 χιλιομέτρων είναι έτοιμες από κάθε άποψη και θα πραγματοποιηθούν κανονικά την Κυριακή 13/05 .
Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στην διαδρομή των 42Κm μπορούν δηλώνοντας το έγκαιρα να μεταπηδήσουν στην διαδρομή των 25Κm και να τους επιστραφεί η διαφορά στην συμμετοχή ή να ακυρώσουν την συμμετοχή τους και με διαδικασία που θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα, να τους επιστραφεί πλήρες το αντίτιμο.”
Όπως έχουμε δηλώσει από παλιά “alpamayoPRO Trail race είναι ένας αγώνας που στήνεται με πολύ κέφι και θα υπάρχει όσο εσείς θα τον στηρίζετε” η συνέχιση του είναι στο χέρι σας.”
Διαδικασία εγγραφής
ΒΗΜΑ 1
Καταθέστε στην Εθνική Τράπεζα επωνύμως το κόστος συμμετοχής (15 € ευρώ για το Trail Race 7K, ή 20 € ευρώ για το Trail Race 25K, ή 30 € ευρώ την νέα διαδρομή Marathon Trail Race 42Κ).
Αριθμοί λογαριασμών  (Δικαιούχος : Ορειβατική ΕΠΕ – alpamayoPRO)
– Εθνική Τράπεζα : 109 / 470 103 84 – IBAN GR88 0110 1090 0000 1094 7010 384
– Εμπορική Τράπεζα: 82888560 – IBAN GR77 0120 0530 0000 0008 2888 560
– ATM : Σε περίπτωση πληρωμής με χρήση μηχανήματος ATM ,θα πρέπει να σταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 2103615045 συνοδευόμενο με καθαρή αναγραφή του ονοματεπώνυμου του αθλητή καταθέτη.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αναγράψτε στο έντυπο κατάθεσης ή στο πεδίο (Αιτιολογία Κατάθεσης για e banking πληρωμές) ολογράφως με κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμο του αθλητή ώστε να αντιστοιχεί ακριβώς με το όνομα που αναγράφεται στην Δήλωση Συμμετοχής.
ΒΗΜΑ 2
Πατήστε εδώ. (http://www.trailrace.gr/events/participate/?EventID=7 )
Κάντε κλικ στο πεδίο Δήλωση Συμμετοχής, επιλέξτε την συμμετοχή σας σε μία από τις διαδρομές και στην συνέχεια αναγράψτε τον αριθμό κατάθεσης και την ημερομηνία.
Υπόψη ότι, χωρίς την σωστή αναγραφή των στοιχείων κατάθεσης δεν υπάρχει η δυνατότητα διασταύρωσης της πληρωμής και ως εκ τούτου η συμμετοχή σας δεν θα είναι ενεργοποιημένη και το όνομα σας δεν θα εμφανίζεται στις λίστες συμμετοχών του αγώνα.
ΒΗΜΑ 3
Συμπληρώστε με κεφαλαία γράμματα και ελληνικούς χαρακτήρες (για τα ελληνικά ονόματα) όλα τα υποχρεωτικά πεδία στην Δήλωση Συμμετοχής του αγώνα, διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής και πατήστε το πεδίο αποστολή αίτησης.
Η διοργάνωση θα διασταυρώσει τη σωστή πληρωμή και θα ενεργοποιήσουν την συμμετοχή σας εντός 24 ωρών.
Ακυρώσεις
Επιστροφές χρημάτων λόγω ακύρωσης της συμμετοχής είναι δυνατές εφόσον γίνει γραπτή ή αυτοπρόσωπη ενημέρωση έως και 10 μέρες πριν τον αγώνα.
Επιστροφή χρημάτων λόγω μη συμμετοχής δεν είναι δυνατή.
Έγκυρες θεωρούνται μόνο οι δηλώσεις συμμετοχής οι οποίες είναι ταμειακά ενήμερες.
Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον καταθέτη και η συμμετοχή δεν θεωρείται ταμειακά ενήμερη αν το ποσό της κατάθεσης είναι μικρότερο του κόστους συμμετοχής στην επιλεγμένη διαδρομή.
Εγγραφές μπορούν να γίνουν και απευθείας στο alpamayoPRO στην οδό Χ. Τρικούπη 10, Εμπορικό Κέντρο Atrium στο κέντρο της Αθήνας τηλ.: 2103627032.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailrace.gr ή στο παραπάνω τηλέφωνο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υμηττός Epic 2016
28-10-2016: Στον Υμηττό για δεύτερη χρονιά θα λάβει χώρα ο αγώνας με την επωνυμία “Imittos Epic”
2ος Ημιορεινός Αγώνας Μνήμης - Πρωτοχώρι Κοζάνης
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
3η Μαραθώνια Διαδρομή Δάδας Ζωής «ΙΑΣΩΝ 23»
Λαμπαδηδρομία για τη διάδοση της ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο