Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Β. Πηλίου

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.

Share

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.

Οι δρομείς θα καλύψουν απόσταση των 8 χλμ. σε υψόμετρο 800 μ., και θα περιλαμβάνει τη χωμάτινη διαδρομή από την Άνω Κερασιά προς την Ιερά Μονή Φλαμουρίου και επιστροφή. Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες περιοχές του Βορείου Πηλίου, που όσοι επιλέξουν να συμμετέχουν σ’ αυτόν τον αγώνα μνήμης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο και fax: 24210 71770 κ. Κ. Κυριαζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός»
8-5-2016: Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, προκηρύσσει τον 7ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος 16χλμ. με την ονομασία «Ανόπαια Ατραπός».
10ος Ιπποκράτειος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.
5-5-2019: Αγώνες 10 & 3 χλμ. στη Λάρισα
2ο Veikou Trail
21-1-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Άλσος Βεΐκου
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο