Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Β. Πηλίου

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.

Share

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.

Οι δρομείς θα καλύψουν απόσταση των 8 χλμ. σε υψόμετρο 800 μ., και θα περιλαμβάνει τη χωμάτινη διαδρομή από την Άνω Κερασιά προς την Ιερά Μονή Φλαμουρίου και επιστροφή. Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες περιοχές του Βορείου Πηλίου, που όσοι επιλέξουν να συμμετέχουν σ’ αυτόν τον αγώνα μνήμης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο και fax: 24210 71770 κ. Κ. Κυριαζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20-10-2018: Αγώνας 115 χλμ. στο Τείχιο
28-2-2016: Η trailpro διοργανώνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου τον 3ο και τελευταίο αγώνα της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup 2016 στην Πάρνηθα.
Ιστορικοί δεσμοί
Για δωδέκατη συνεχή χρονιά ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ προσκαλεί όλους τους δρομείς στον αγώνα που διοργανώνει απόστασης 10.000 μ. για αθλητές και 2000 μ. για παιδιά νηπίου-δημοτικών-γυμνασίων και αρχαρίων δρομέων αλλά και πεζοπορίας 10.000 και 2.000 μ. στον εναλλακτικό τόπο άθλησης-περιπάτου και αναψυχής στο Άλσος Δαφνίου την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο