Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Β. Πηλίου

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.

Share

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.

Οι δρομείς θα καλύψουν απόσταση των 8 χλμ. σε υψόμετρο 800 μ., και θα περιλαμβάνει τη χωμάτινη διαδρομή από την Άνω Κερασιά προς την Ιερά Μονή Φλαμουρίου και επιστροφή. Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες περιοχές του Βορείου Πηλίου, που όσοι επιλέξουν να συμμετέχουν σ’ αυτόν τον αγώνα μνήμης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο και fax: 24210 71770 κ. Κ. Κυριαζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Θυσίας Σουλιωτών
7-6-2014: Ο Δήμος Σουλίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων των “Εορτών Σουλίου 2015” και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς την ΚΥΡΙΑΚΗ 07/06/2015 διοργανώνει τον «4ο Ορεινό αγώνα δρόμου Θυσίας Σουλιωτών».
1ος Θυρεάτις Αγών
11-10-2015: Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού με τον ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής θα πραγματοποιήσουν αγώνα 11,5 χλμ. στην παραλία του Άστρους.
Ανοίγει το Μονοπάτι Παρνασσού
Την Πέμπτη 1η Μαρτίου ξεκινούν οι εγγραφές το φετινό “Μονοπάτι Παρνασσού” που θα γίνει στα τέλη του Απριλίου. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο