Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Β. Πηλίου

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.

Share

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.

Οι δρομείς θα καλύψουν απόσταση των 8 χλμ. σε υψόμετρο 800 μ., και θα περιλαμβάνει τη χωμάτινη διαδρομή από την Άνω Κερασιά προς την Ιερά Μονή Φλαμουρίου και επιστροφή. Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες περιοχές του Βορείου Πηλίου, που όσοι επιλέξουν να συμμετέχουν σ’ αυτόν τον αγώνα μνήμης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο και fax: 24210 71770 κ. Κ. Κυριαζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7η Γύρα Κεφαλονιάς
7-10-2018: Αγώνες στην Κεφαλονιά
4ος Ορεινός Αγώνας Kissavos Marathon Race - Αναβολή
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Ο Μερούσης νικητής στην... έδρα του
Στο νησί της Χίου έγινε ο φετινός τελικός της σειράς των αγώνων Γύροι των Πόλεων “Μιχάλης Κούσης” που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ. Νικητής του τελευταίου αγώνα ήταν ο Χριστόφορος Μερούσης που επικράτησε εύκολα στο νησί από όπου και καταγεται. Στις γυναίκες, πρώτη ήταν η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα ενώ αρκετές ήταν οι συμμετοχές σε όλους τους αγώνες του προγράμματος αφού ξεπέρασαν τις 700.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο