Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Β. Πηλίου

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.

Share

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.

Οι δρομείς θα καλύψουν απόσταση των 8 χλμ. σε υψόμετρο 800 μ., και θα περιλαμβάνει τη χωμάτινη διαδρομή από την Άνω Κερασιά προς την Ιερά Μονή Φλαμουρίου και επιστροφή. Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες περιοχές του Βορείου Πηλίου, που όσοι επιλέξουν να συμμετέχουν σ’ αυτόν τον αγώνα μνήμης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο και fax: 24210 71770 κ. Κ. Κυριαζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Salomon Mountain Cup Κρυονέρι 2017
15-1-2017: Στο Κρυονέρι ανοίγει η αυλαία για το Salomon Mountain Cup 2017.
«Τρέχω στα στρατόπεδα» 2022
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες
Με τον ΣΔΥΘ στο Μέγα Αλέξανδρο
Και φέτος την πρώτη μέρα του Απρίλη θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος δρόμος της Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος που αναμένεται πιο ανανεωμένος και καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ο Σύλλογος Δρομεών Υγείας Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τα μέλη του αλλά και τους φίλους του τρεξίματος και του μαραθωνίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο