Ημιμαραθώνιος στο Αίγιο

Την Κυριακή 18 Μαρτίου ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς», με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, διοργανώνει για πρώτη φορά τον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου – Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας.

Share

1oς Λαϊκός Αγώνας Δρόμου – Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς», με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, διοργανώνει τον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου – Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας.

Ημερομηνία Αγώνα:
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012, ώρα 11.00 π.μ.

Διαδρομή:

Η διαδρομή του αγώνα είναι σχεδόν εξολοκλήρου ασφάλτινη, εκτός από ένα μικρό τμήμα 300 μέτρων ομαλού χωματόδρομου και είναι επίπεδη με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.

Περιγραφή διαδρομής:
Η εκκίνηση θα δοθεί από το σιδηροδρομικό σταθμό του Διακοπτού με κατεύθυνση προς το Αίγιο και μέσα από τις Τοπικές Κοινότητες (και ομώνυμα παραλιακά χωριά) Ζαχλωριτίκων, Ροδιάς, Νικολαιΐκων, Βαλιμητίκων και Τεμένης η διαδρομή θα καταλήξει στην πόλη του Αιγίου, όπου, μέσω των δημοτικών οδών Ταξιαρχών, Κλ. Οικονόμου και Μητροπόλεως, θα γίνει ο τερματισμός στην Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.

Δικαίωμα συμμετοχής:
Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.

Κατηγορίες:
Ανδρών 6 1. έως 29 2. 30 – 39 3. 40 – 49 4. 50 – 59 5. 60 – 69 6. 70 και άνω Γυναικών 4 1. έως 29 2. 30 – 39 3. 40 – 49 4. 50 και άνω

Προβλέπονται:
Για όλους όσους τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Κύπελα: Θα δοθούν στον πρώτο και στην πρώτη κάθε κατηγορίας. Σταθμοί ανεφοδιασμού: Στην αφετηρία, στον τερματισμό και κάθε 4 χλμ. θα υπάρχουν νερά και χυμοί.

Υποστήριξη Δρομέων:
Η διοργάνωση του αγώνα θα γίνει με την κάλυψη ασθενοφόρου του Γ. Ν. Νοσοκομείου Αιγίου, της Τροχαίας Αιγίου, καθώς και αρκετών εθελοντών που θα βρίσκονται ιδίως στις διασταυρώσεις της διαδρομής.

Αναχώρηση Αθλητών:
Από το κέντρο του Αιγίου (κοντά στο χώρο του τερματισμού) θα εκκινήσουν λεωφορεία των διοργανωτών με κατεύθυνση το χώρο της εκκίνησης στις 09.30 π.μ.
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας – δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται τηλεφωνικά στα τηλ.: 261029850 (κ. Χρήστος Λαϊνάς) και 2691021646 (κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου), στο fax: 2691021646, όπως επίσης με αποστολή των σχετικών στοιχείων στο e-mail: [email protected], καθώς και το πρωί της ίδιας ημέρας του αγώνα από 08.30 π.μ. έως 09.30 π.μ. στο χώρο του τερματισμού (πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεκάρι στο Μεσολόγγι
Αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ. διοργανώνεται στο Μεσολόγγι την Κυριακή 11 Αυγούστου στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή, Χάρη Θεοδωρακάκη.
Τρέξτε το φαράγγι
Ο 2ος αγώνας ορειβατικού τρεξίματος στο φαράγγι της Σαμαρίας στη Κρήτη θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου 2011
Corfu Mountain Trail 2021
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο