Nέα από τον Ταϋγετο

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για το φετινό Taygetos Challenge έναν αγώνα που φέτος αναμένεται γεμάτος εκπλήξεις. Στη φετινή διοργάνωση το παρών θα δώσει και η αγωνιστική ομάδα της Salomon που θα εκπροσωπείται από μερικούς εκ των κορυφαίων δρομέων του βουνού. Δεν είναι όμως μόνον αυτό καθώς οι διοργανωτές έρχονται κεφάτοι και με πολύ διάθεση να προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε όσους αποφασίσουν να λάβουν μέρος.

Share

 TAYGETOS CHALLENGE
7-8/4/2012

Tα τελευταία νέα από τον Ταΰγετο
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για το φετινό Taygetos Challenge έναν αγώνα που φέτος αναμένεται γεμάτος εκπλήξεις. Στη φετινή διοργάνωση το παρών θα δώσει και η αγωνιστική ομάδα της Salomon που θα εκπροσωπείται από μερικούς εκ των κορυφαίων δρομέων του βουνού. Δεν είναι όμως μόνον αυτό καθώς οι διοργανωτές έρχονται κεφάτοι και με πολύ διάθεση να προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε όσους αποφασίσουν να λάβουν μέρος.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα   www.trailproject.gr

Ακολουθεί ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής

Η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με τους μεγάλους χορηγούς του αγώνα, Salomon και Fairways Adventure Travelling, για φέτος αποφάσισε από το έπαθλο του αγώνα να ωφεληθούν όλοι οι συμμετέχοντες. Έτσι σε συνεργασία με την GΟ MRP και τον Μπάμπη Γκιριζιώτη ο οποίος θα καλύψει φωτογραφικά τους αγώνες του διημέρου, θα διαθέσει δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες από ένα φωτογραφικό DVD. Ένα θαυμάσιο αναμνηστικό από ένα διήμερο με πολύ δράση το οποίο θα θυμόμαστε και θα συζητάμε όλοι για αρκετό καιρό!
 
Όπως ήδη γνωρίζετε φέτος θα μας τιμήσει με την παρουσία της και η ελίτ αγωνιστική ομάδα της Salomon η οποία θα βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή. Μαζί μας θα βρίσκονται οι κυρίες Anna Frost, Zhanna Vokueva, Jen Segger, Antonella Confortolla, Ohiana Kortazar, Cassie Scalone, Kasie Enman, Emilie Forsberg, και οι κύριοι Kilian Jornet, Miguel Heras, Jonathan Wyatt, Julien Chorier, Tom Owens, Ryan Sandes, Michel Rabat, Rickey Gates και Philip Reiter.
Το αθλητικό τους βιογραφικό πολύ πλούσιο και θα χρειάζονταν πολλές σελίδες για να αναφέρουμε τα κατορθώματά τους. Μία μοναδική ευκαιρία λοιπόν να τους απολαύσουμε σε αγωνιστική δράση, να τους γνωρίσουμε καλύτερα και να τους συναναστραφούμε αφού όλοι θα είναι με χαλαρή διάθεση ενώ η συμμετοχή τους στους αγώνες δε θα είναι παρά μία δυνατή προπόνηση.  
Για το λόγο αυτό σκεφτήκαμε να ανοίξουμε το διήμερο με ένα πάρτι!
Παρασκευή 6/4, στις 09 το βράδυ, στο μπαρ Tikla, με ζωντανή μουσική από τρεις γυναικείες φωνές οι οποίες θα μας παρουσιάσουν το πρόγραμμα Cine music με γνωστές επιτυχίες από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο. Ιδανικός χώρος και κατάλληλες προϋποθέσεις για κουβέντα, διασκέδαση και χωρίς το άγχος να κοιμηθούμε νωρίς αφού ο Κάθετος αγώνας της επόμενης μέρας ξεκινάει στις 13.00 το μεσημέρι.      
 
Σε πείσμα των καιρών, κοιτάμε μπροστά. Με αισιοδοξία και θετική ενέργεια, αντιστεκόμαστε με το δικό μας τρόπο, ελπίζοντας για την άλλη Ελλάδα.
Αυτήν που αγαπάμε, καμαρώνουμε και είμαστε περήφανοι!
 
Καλή συνέχεια στην προετοιμασία σας.
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Il Porto Triathlon
9-10-2016: Ο ΑΣ Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας διοργανώνει αγώνα τριάθλου στην πόλη.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
5-10-2008: Ένας αγώνας αφιερωμένος σε δύο μεγάλες μορφές του Ολυμπισμού δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικό τόπο διεξαγωγής από την Ολυμπία με την οποία έχουν συνδέσει άρικτα τα ονόματά τους.
Θέα από ψηλά
Την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση  Έδεσσας και την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνει αγώνα ανωμάλου / ορεινού δρόμου 18 χλμ. καλώντας τους φίλους του τρεξίματος και του βουνού να συμμετάσχουν  και να απολαύσουν την ανοιξιάτικη και ανθισμένη  Έδεσσα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο