Αγώνας έξω από το Κιλκίς

Αγώνας δρόμου και ποδηλάτου θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου στο χωριό Βάθη έξω από το Κιλκίς. Δείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα.

Share

ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

Το Μέτωπο Αγώνα ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια – Παϊκο, o Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος “Η Δρυς” Βαθης και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς διοργανώνουν αγώνες δρόμου και ποδηλάτου στην περιοχή της Βάθης την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012. Οι αγώνες θα έχουν την μορφή διαμαρτυρίας απέναντι σε όσους αγνοούν την βούληση των κατοίκων να ζήσουν χωρίς μεταλλεία στρεφόμενοι σε αειφόρες μορφές ανάπτυξης.Η απόσταση θα είναι περίπου 10 χλμ. και για τους δύο αγώνες.

Ο αγώνας θα ξεκινάει από το δημοτικό σχολείο έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάθης “H Δρυς”.  θα κινείται πάνω σε άσφαλτο και περνώντας έξω από το Κάτω θεοδωράκι, θα φτάνει ως το Άνω Θεοδωράκι όπου και θα υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού. Η επιστροφή θα γίνει από τον ίδιο δρόμο και ο τερματισμός θα είναι στο ίδιο σημείο με αυτό της εκκίνησης.

Λεπτομέρειες
Στον τερματισμό θα υπάρχουν μπουφέδες από τον τοπικό σύλλογο και από άλλους συλλόγους της περιοχής.
Θα υπάρχουν δύο γενικές κατηγορίες σε κάθε αγώνα (ανδρών-γυναικών) και θα δοθούν ξύλινα μετάλλια στους τρεις πρώτους της κάθε κατηγορίας κάθε άγώνα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 για τα ποδήλατα και στις 10.45 για τους δρομείς.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και οι εγγραφές θα γίνονται στον χώρο της εκκίνησης από της 9.00 το πρωί της Κυριακής. δεν υπάρχει όριο τερματισμού, μετά όμως από τις 12.45 οι αθλητές θα κινούνται με δική τους ευθύνη. Η διαδρομή είναι βατή χωρίς υψομετρική διαφορά.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φασουλάδια 2011
Ο Δήμος Λαγκαδά και ο ΣΕΒΑΣΘ συνδιοργανώνουν αγώνα ανωμάλου δρόμου 5.000 m (χωμάτινη διαδρομή, 5 στροφές των 1.025 m) στα Λουτρά Λαγκαδά την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 με ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ονομάζεται ¨Φασουλάδια¨ και γίνεται με επιτυχία επί 21 χρόνια ,συνεχώς ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών
11ος Γύρος Νέας Σμύρνης
17-5-2014: Το τμήμα αθλητισμού του δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον ΣΑΦΑΝΣ διοργανώνει αγώνα δρόμου απόστασης 7800 μ. με την επωνυμία «11ος γύρος Νέας Σμύρνης».
Αγώνας Βουνού «8ο Κύπελλο Αφαία 2019»
5-5-2019: Αγώνες βουνού στην Αίγινα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο