Αγώνας έξω από το Κιλκίς

Αγώνας δρόμου και ποδηλάτου θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου στο χωριό Βάθη έξω από το Κιλκίς. Δείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα.

Share

ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

Το Μέτωπο Αγώνα ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια – Παϊκο, o Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος “Η Δρυς” Βαθης και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς διοργανώνουν αγώνες δρόμου και ποδηλάτου στην περιοχή της Βάθης την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012. Οι αγώνες θα έχουν την μορφή διαμαρτυρίας απέναντι σε όσους αγνοούν την βούληση των κατοίκων να ζήσουν χωρίς μεταλλεία στρεφόμενοι σε αειφόρες μορφές ανάπτυξης.Η απόσταση θα είναι περίπου 10 χλμ. και για τους δύο αγώνες.

Ο αγώνας θα ξεκινάει από το δημοτικό σχολείο έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάθης “H Δρυς”.  θα κινείται πάνω σε άσφαλτο και περνώντας έξω από το Κάτω θεοδωράκι, θα φτάνει ως το Άνω Θεοδωράκι όπου και θα υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού. Η επιστροφή θα γίνει από τον ίδιο δρόμο και ο τερματισμός θα είναι στο ίδιο σημείο με αυτό της εκκίνησης.

Λεπτομέρειες
Στον τερματισμό θα υπάρχουν μπουφέδες από τον τοπικό σύλλογο και από άλλους συλλόγους της περιοχής.
Θα υπάρχουν δύο γενικές κατηγορίες σε κάθε αγώνα (ανδρών-γυναικών) και θα δοθούν ξύλινα μετάλλια στους τρεις πρώτους της κάθε κατηγορίας κάθε άγώνα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 για τα ποδήλατα και στις 10.45 για τους δρομείς.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και οι εγγραφές θα γίνονται στον χώρο της εκκίνησης από της 9.00 το πρωί της Κυριακής. δεν υπάρχει όριο τερματισμού, μετά όμως από τις 12.45 οι αθλητές θα κινούνται με δική τους ευθύνη. Η διαδρομή είναι βατή χωρίς υψομετρική διαφορά.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3oς Αγώνας Δρόμου "Κωνσταντίνος Πίμπας"
28-5-2017: Αγώνας δρόμου στα Λεχαινά από τον ΑΕΛ
1ο Nymfes Waterfall Trail
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
7ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Δίον»
13-3-2016: Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου Ολύμπου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 7ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο