Η Καλαμάτα επιστρέφει!

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (Σ.Δ.Υ.Μ) , υπό την αιγίδα του Φορέα κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού Δήμου Καλαμάτας, της Περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αυτισμό & την συμπαράσταση του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας διοργανώνει τον 12ο Γύρο Καλαμάτας 10.000 μ. για ενήλικες δρομείς και 2.000μ για παιδιά και γονείς, το Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Share

12ος Γύρος Καλαμάτας
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (Σ.Δ.Υ.Μ) , υπό την αιγίδα του Φορέα κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού Δήμου Καλαμάτας, της Περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αυτισμό & την συμπαράσταση του Κέντρου Ημέρας Παιδιών  και Εφήβων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας

διοργανώνει τον 12ο  Γύρο Καλαμάτας 10.000 μ. για ενήλικες δρομείς και 2.000μ για παιδιά και γονείς, το   Σάββατο 28 Απριλίου 2012 και ώρα 18:30 μ.μ.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων θα γίνει στη κεντρική πλατεία Καλαμάτας.
Θα βραβευτούν οι 3 πρώτες νικήτριες και οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10.000μ, καθώς και του αγώνα των 2.000μ (δημοτικό, γυμνάσιο).
Σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.
Θα υπάρχουν κατηγορίες ανά 10ετία, κληρώσεις δώρων για παιδιά αλλά και για μεγάλους, γεύμα στους φιλοξενούμενους.
Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους.
Αγώνας 10.000μ  
Έναρξη εγγραφών 3/4/12
Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.sdym.gr, θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη26/04/12
 
ΠΡΟΣΟΧΗ : Περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.
 Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους και το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα, καταβάλλοντας το αντίτιμο των  5€,  από τη γραμματεία του αγώνα μέχρι τις 18:00μ.μ.  
Τα έσοδα θα διατεθούν για το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας.
Αγώνας 2.000μ για παιδιά
Η συμμετοχή για τον αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση.

Τηλ επικοινωνίας: 6974829915

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Κλεώναιος Αγών
4-7-2015: Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών “Ο ΦΩΚΑΣ”, υπό την αιγίδα του Δήμου Νεμέας, με την ευγενική συμβολή του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτικής Αττικής στην τεχνική υποστήριξη του αγώνα, προκηρύσσουν τον 3ο Κλεώναιο Αγώνα.
Τρέξτε γύρω από τη Λιμνοθάλασσα
Για 6η χρονιά διεξάγεται ο αγώνας δρόμου 12 χλμ. “Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού” στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξάγεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ενώ μετά θα ακολουθήσει η Ψαράδικη Γιορτή.
Voras Trail Race - Ματαίωση
30-9-2018: Αγώνας στο Καιμάκτσαλαν
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο