Η σειρά συνεχίζεται

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου γίνεται στη Φιλοθέη ο τέταρτος αγώνας της σειρας΄”Γύροι των Πόλεων” απόστασης 6 χλμ.

Share

GRAND PRIX
« ΓΥΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ »

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012, 10 π.μ.

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης , την Ε.Α.Σ Ανατολικής Αττικής και το Σ.Ε.Γ.Α.Σ, διοργανώνουν Αγώνα Grand Prix Δρόμου σε οδόστρωμα, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, 10 π.μ., με την επωνυμία “ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2012” στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης Σ. Κυριακίδης.

Ο Αγώνας εντάσσεται στη σειρά των GRAND PRIX Ανωμάλου Δρόμου με τη μορφή πρωταθλήματος και διοργανώνεται στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη, ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Ελληνικού Κλασσικού Αθλητισμού, Πανελληνιονίκη και Βαλκανιονίκη, στα 10.000 μέτρα και στο Μαραθώνιο δρόμο, καθώς επίσης νικητή του διεθνούς Μαραθωνίου της Βοστόνης το 1946. Ο τιμώμενος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Α. Ο. Φιλοθέης και επί σειρά ετών διευθυντής του Γυμναστηρίου , το οποίο σήμερα φέρει το όνομά του .

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στη Φιλοθέη, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και με ώρα έναρξης 10.00 π. μ. , επάνω σε οδόστρωμα και επί της διαδρομής που δείχνει το επισυναπτόμενο διάγραμμα . Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης ( Καλλιγά 77 ).Η διαδρομή των 2.000 μέτρων αφορά στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων – Νεανίδων – Ανδρών – Γυναικών – Βετεράνων. Ξεκινάει από το Γυμναστήριο και περνάει από τις οδούς Κεχαγιά – Ευνάρδου – Δροσοπούλου – Βίτσι Γράμμου – Μακεδονίας – Κύπρου και νέα παράλληλη οδός προς το ρέμα και μέσω της Καλλιγά τερματίζει στο Γυμναστήριο .
Η διαδρομή των 1.000 μέτρων αφορά στις κατηγορίες Αγοριών – Κοριτσιών Δημοτικών και Γυμνασίων (γεννημένα μέχρι και ’97). Ξεκινάει από το Γυμναστήριο και περνάει από τις οδούς Κεχαγιά – Ευνάρδου – Δροσοπούλου – Βίτσι Γράμμου και μέσω της Καλλιγά τερματίζει στο Γυμναστήριο.

 
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ   - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν στη Δύναμη των Σωματείων- μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, ανεξάρτητοι αθλητές – τριες και μαθητές – τριες Δημοτικών Σχολείων γεννημένοι – ες μέχρι το 2000 μόνο .
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ακόμη και αλλοδαποί αθλητές – τριες με ή χωρίς δελτίο εγγραφής του ΣΕΓΑΣ , με την προϋπόθεση ότι δεν θα συμμετάσχουν στην διαδικασία της βαθμολόγησης .
Mετά την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα του Πρωταθλήματος οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να καλούν και να δέχονται την συμμετοχή όσων αθλητών και αθλητριών βρίσκονται στην πρώτη 12άδα της βαθμολογίας κάθε αγωνίσματος, Σε περίπτωση αδυναμίας αθλητή – τριας που βρίσκεται στην πρώτη 12άδα να συμμετάσχει στον αγώνα, τότε ο αριθμός συμπληρώνεται από τον/την επόμενο/η και πάντα με την σειρά κατάταξης στην βαθμολογία μέχρι την 16η τουλάχιστον θέση. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με το επισυναπτόμενο έντυπο , υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του κάθε σωματείου , στα γραφεία του Α . Ο . Φιλοθέης , Καλλιγά 77 , Τ. Κ. 152 37 , Φιλοθέη .
Τηλέφωνα / 210 6841218 , 210 6812450 καθημερινά 7. 30μ .μ.- 9.30μ .μ. και Σάββατο 10π.μ.-12π.μ. FAX 2106841218.
Οι ανεξάρτητοι αθλητές , με την κατάθεση δήλωσής τους , είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα , για εξακρίβωση της ημερομηνίας γέννησής τους .

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες πρέπει να παρουσιαστούν 45΄ προ των αγώνων στη γραμματεία , για την παραλαβή των αριθμών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φασουλάδια 2011
Ο Δήμος Λαγκαδά και ο ΣΕΒΑΣΘ συνδιοργανώνουν αγώνα ανωμάλου δρόμου 5.000 m (χωμάτινη διαδρομή, 5 στροφές των 1.025 m) στα Λουτρά Λαγκαδά την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 με ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ονομάζεται ¨Φασουλάδια¨ και γίνεται με επιτυχία επί 21 χρόνια ,συνεχώς ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών
Ο Κύκλος των Κυκλωπειών - 1η Αγωνιστική Δρομική Εξόρμηση 10 χλμ.
5-3-2017: Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κεφαλλονιάς διοργανώνει την 1η αγωνίστικη δρομική εξόρμηση.
4ο Ορεινό Μονοπάτι Ανέμου
12-5-2019: Αγώνας 10 χλμ. στην Κεφαλονιά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο