Ως την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου οι εγγραφές για το alpamayoPRΟ Trail Project

Όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου alpamayoPRO Trail Project που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Κρυονέρι ενώ η Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία ημέρα όπου θα γίνονται δεκτές συμμετοχές. Δείτε τις πληροφορίες αλλά και το πρόγραμμα του αγώνα.

Share

alpamayoPRO Trail
Project 2012 Series

 

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Κυπέλλου ορεινών αγώνων με την επωνυμία alpamayoPRO Trail Project που θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ο πρώτος αγώνας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο Κρυονέρι το οποίο βρίσκεται στη Βόρεια πλευρά της Πάρνηθας. Tελευταία ημέρα για νέες δηλώσεις θα είναι η Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ενώ μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα είναι δυνατή η εγγραφή νέων συμμετοχών.
Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε την αλλαγή του προγράμματος κατά μία ώρα από αυτή που είχε ορισθεί αρχικά ώστε να βοηθηθούν οι φίλοι του αγώνα που θα έρθουν από περιοχές εκτός του λεκανοπεδίου να βρίσκονται έγκαιρα στον χώρο της αφετηρίας.
Έτσι το νέο πρόγραμμα της ημέρας του αγώνα μετατρέπεται ως εξής :
 
08.30-09.30 : Παραλαβή αριθμών συμμετεχόντων
09.45 : Τεχνική ενημέρωση
10.00 : Εκκίνηση αγώνα
11.00 : Τερματισμός πρώτων αθλητών
12.45 : Απονομές
 
Επίσης η οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να σας επιστήσει την προσοχή σας στο θέμα της στάθμευσης των αυτοκινήτων. Φθάνοντας στον χώρο της διοργάνωσης ακολουθήστε τις υποδείξεις των ανθρώπων που θα σας κατευθύνουν στον παράλληλο δρόμο της εκκίνησης όπου υπάρχει μεγάλος και άνετος χώρος παρκινγκ δίπλα στο γήπεδο του Κρυονερίου. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις  υποδείξεις τους ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία αναστάτωσης στους μόνιμους κατοίκους της γύρω περιοχής

Η διαδρομή
Η διαδρομή έχει μήκος 15 χλμ και συνολική θετική υψομετρική διαφορά 480 μέτρα. Είναι έυκολη, γρήγορη, με ήπιες κλίσεις και χωρίς ιδιαίτερα τεχνικά κομμάτια. Αν έχει βρέξει θα υπάρχουν κομμάτια με πολύ λάσπη ενώ αναλόγως του καιρού δεν αποκλέιεται να είναι χιονισμένη στο μεγαλύτερο μέρος της!

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09.00 μπροστά από το Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου και με συνεχείς εναλλαγές μεταξύ δασικών δρόμων και μονοπατιών θα κάνει έναν αριστερόστροφο κύκλο. Υπολογίζουμε τους πρώτους αθλητές να χρειαστούν περίπου μία ώρα για την ολοκλήρωσή της. Σε αυτόν το σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες της διαδρομής http://connect.garmin.com/activity/134793195

Στο τέλος του αγώνα οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο ενώ όλοι οι τερματίσαντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. Να υπενθυμίσουμε ότι θα βραβεύονται 4 κατηγορίες σε κάθε αγώνα, Νέων Ανδρών, Ανδρών, Βετεράνων Ανδρών και Γυναικών. Πρόχειρο σνακ θα υπάρχει στο τερματισμό για όλους. Από κάθε αγώνα οι συμμετέχοντες θα παίρνουν βαθμούς ανάλογα με τη θέση που τερμάτισαν. Ο αθλητής με τους περισσότερους βαθμούς θα είναι ο νικητής του Κυπέλλου.

Οι νικητές και η βαθμολογία
Ο πρώτος νικητής από κάθε κατηγορία, θα κερδίσει τη δωρεάν συμμετοχή του, με όλα τα έξοδα καλυμμένα, στον αγώνα Giir di Mont που γίνεται κάθε χρόνο στο τέλος Ιουλίου στην Ιταλία και ανήκει στο Πρωτάθλημα αγώνων της Ομοσπονδίας Sky running. Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο αθλητών κερδίζει αυτός με τους καλύτερους χρόνους μετατρέποντας τα αποτελέσματα κάθε αγώνα του σε Βαθμούς Χρόνου. Όσους περισσότερους αγώνες τρέξει ένας αθλητής έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει αφού όλοι οι αγώνες έχουν την ίδια βαθμολογική αξία.

Εκτός όμως των νικητών θα υπάρχουν πολλά δώρα, τα οποία θα κληρωθούν μεταξύ αυτών που θα ακολουθήσουν όλους τους αγώνες του Κύπελλου καθώς και 10 τυχεροί, πάλι από κλήρωση, θα εξασφαλίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στους αγώνες του Κυπέλλου της επόμενης χρονιάς.

Δηλώσεις συμμετοχής
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από την ιστοσελίδα www.runproject.trailrace.gr ή στο κατάστημα alpamayoPRO, Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα ορίζεται στα 15 ευρώ αλλά αν κάποιος επιθυμεί, μπορεί να πληρώσει και για τους πέντε αγώνες του Κυπέλλου με συνολικό κόστος 60 ευρώ. Στην ιστοσελίδα του αγώνα μπορείτε να διαβάσετε τους κανονισμούς του Κυπέλλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας με μήνυμα
Με μήνυμα “Ανατρέχω στην Αρκαδία”, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) με την υποστήριξη της τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Γορτυνίας του Μουσείου «Μίκης Θεοδωράκης» και του Πολιτιστικού Κέντρου Βαλτεσινίκου διοργανώνουν τον 3ο Ετήσιο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου (επί ασφάλτου) με την επωνυμία «Θεοδωράκεια 2012» την Κυριακή 13 Μαΐου. Δείτε τις λίστες των συμμετεχόντων.
3oς Atlas Trail Running
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο